alarm klon

Klon Alarm, tweak pikeun anu nyetél seueur alarm

Éta bakal kajadian ka seueur jalma sapertos kuring, kuring nyetél seueur alarm pikeun hudang, dinten ieu kuring ngantepkeun anjeun tweak anu ngabantosan pikeun ngagampangkeun tugas, kuring nuju nyarios ngeunaan Alarm Klon.

Tweaks cocog sareng ios 8.1.2

Daptar sadaya tweak anu cocog sareng ios 8.1.2

Daptar ku tweaks pangsaéna anu cocog sareng ios 8.1.2 supados anjeun tiasa masangkeunana tina Cydia sareng henteu nimbulkeun masalah atanapi henteu stabil dina iPhone atanapi iPad anjeun.

CallBar nyabit-nyabit

Tweak CallBar diénggalan ka ios 8

Upami anjeun gaduh iPhone jailbroken anjeun sareng nganggo mod Callabar notifikasi mod tweak, anjeun kedah terang yén éta nembe ditingkatkeun janten ios 8.

Jailbreak? Henteu nuhun.

Saatos sababaraha taun ngémutan Jailbreak anu kedah dimungkinkeun, kuring parantos mutuskeun pikeun henteu nganggo éta. Abdi ngajelaskeun alesan kuring.

TetherMe ayeuna cocog sareng ios 8

TetherMe parantos cocog sareng ios 8, tweak Cydia anu ngamungkinkeun bagi Internét tina iPhone ngalangkungan Nga-tether ku cara saderhana sareng gancang

Kumaha jailbreak alat anjeun nganggo Pangu8

Pangu8 parantos diénggalan kana vérsi 1.1.0 sareng ngamungkinkeun urang sacara otomatis masang Cydia dina alat kami sateuacan sateuacan urang kedah ngalakukeun sacara manual