Keyboard typo pasti maot

Duanana perusahaan parantos sapuk pikeun sacara permanen sareng sadunya ngeureunkeun kibor smartphone ieu.

iOS sareng Android, kumaha milih?

Dina iPhone Aktualidad kami badé nekenkeun poin-poin positip unggal sistem sahingga masing-masing ngahargaan numutkeun kabutuhanana atanapi kagunaanna

VitaStiq

Vitastiq, baju iPhone urang salaku dokter

VitaStiq ngamungkinkeun iPhone anjeun pikeun ngukur tingkat vitamin sareng mineral anjeun dina cara anu henteu ngaganggu sareng leres-leres henteu raoseun sakedik $ 99.

Lisénsi nyetir anjeun dina hapé

Nagara Iowa nuju siap-siap ngaluarkeun SIM digital. Nagara éta hoyong nyayogikeun éta dina telepon sélulér, anu bakal hirup babarengan sareng anu ayeuna.

News iPhone ngaréspon

Dina iPhone Aktualidad kami paduli ngeunaan pamiarsa urang, janten anjeun tiasa naroskeun patarosan anjeun ngeunaan iPhone anjeun: Cydia, Jailbreak, ...

Ngaropea sora iPhone SMS

Dinten ieu kuring masihan tutorial ieu pikeun anjeun anu tiasa ngarobih sora SMS anu dibawa iPhone ku ...

Program pikeun atlit luar

Upami anjeun resep lumpat, bersepeda, skating atanapi olahraga outdoor anu sanés, tulisan ieu, tanpa diragukeun, ...

iPhone OS X 4.0

Dinten ayeuna, Apple ngenalkeun sistem operasi énggal pikeun platform iPhone, iPod Touch sareng iPad. Steve Jobs mimiti nyarios ...

Distorsi tina "Project Jailbreak"

Postingan ieu ngandung opini pribadi anu kuring arepkeun anjeun hormat sareng diskusikeun ku cara anu wajar sareng henteu nganggo basa anu salah….

Kaulinan - Chop Sushi

Perusahaan THQ anu kawéntar, pamekar pidéo pikeun platform sélulér, nembé ngaluncurkeun kaulinan anu ngareuwaskeun kami ...

Game - DanceDanceRevolution S Lite

DanceDanceRevolution Lite mangrupikeun vérsi tina kaulinan Konami Dance Dance Revolution anu kawéntar. Hal anu saé ngeunaan versi ieu nyaéta ...

Kumaha cara ngadamel telepon palsu

Program ieu ngajantenkeun kuring lucu pisan, disebatna Panggilan Palsu sareng kuring bakal ngajelaskeun kumaha jalanna ... Anjeun gaduh ...

Kaleungitan sinyalna 3G?

Dina sababaraha dinten terakhir (ti dinten Rebo-Kemis minggu kamari sakitar), kuring sorangan ogé sababaraha batur sapagawean sareng ...

Ketahanan iPhone 3G: naon ngadamelna?

Pirang-pirang dinten ayeuna, sababaraha pangguna parantos ngadu'a (henteu ngan ukur di Spanyol) ngeunaan résistansi goresan iPhone 3G anu handap. Dijanjikeun mangrupikeun hutang, janten kuring parantos nyusun sadayana anu kuring mendakan dina topik ieu.

Tip: Konci Suratsora

Upami anjeun salah sahiji anu gaduh iPhone generasi kahiji, sareng anjeun teu ngagaduhan jasa visual-voice-mail, kuring bakal ngantepkeun anjeun ...

Pareuman EDGE / 3G (Firm2.0)

Dina firmware anyar, panginten dina sababaraha kasus EDGE atanapi 3G bakal diaktipkeun tanpa urang naroskeun, sareng ...

Java pikeun iPhone?

Sakumaha anjeun terang, browser wéb Safari anu dianggo ku iPhone henteu ngadukung Java atanapi Flash, watesan anu rada pikaresepeun pikeun ...