Trik ios 13 anu pangsaéna

Kami nunjukkeun anjeun trik pangsaéna pikeun nanganan ios 13 sapertos ahli sareng anu henteu nempatan judul utama dina ulasan.

Fitbit

Mésér Fitbit Google dikonfirmasi

Gosip anu nunjukkeun minat Google kana Fitibt tungtungna parantos sacara resmi dikonfirmasi sareng pameseran anu terakhir ku Abjad parantos diumumkeun.

Netro Sprite, pengontrol irigasi calakan

Netro Sprite mangrupikeun pengontrol irigasi anu cerdas, kalayan seueur pilihan konfigurasi anu ngamungkinkeun anjeun ngagaduhan kebon sampurna anjeun sareng ogé ngahémat cai.

ios 13

Unduh wallpaper resmi ios 13

Dina iPhone Aktualidad kami parantos mutuskeun ngadamel kompilasi sareng wallpaper resmi ios 13, sahingga anjeun tiasa ngaunduh sacara gratis.

ios 13

IOS 13 Alat nu cocog

Kalayan presentasi vérsi salajengna tina iOS, iOS 13, sababaraha mangrupikeun alat anu parantos ditingalkeun, boh iPhone boh iPad.