Apple Campus 2 dina bulan Nopémber

Apple Campus 2 ampir réngsé

Pangwangunan Apple Campus 2, anu bakal janten markas anyar blok, parantos nampi parobihan anu penting sareng ampir réngsé.

Jasa Apple naék 24% salami Q4

Béda sareng turunna penjualan, jasa Apple bakal tumuh 24% salami Q4 of 2016 kalayan jasa sapertos Apple Music sareng Apple Pay.

[Tinjauan] Nguji Kasus Totallee

Tinjauan dua tina Kasus Totallee anu dianggo sadidinten. Entong sono kana salah sahiji kasus paling ipis di pasar anu paling pas pikeun iPhone anjeun.

IPhone dina média

Peluncuran iPhone mangrupikeun hal anu ngaleuwihan wates naon waé. Resep atanapi henteu, éta mangrupikeun rujukan anu teu diragukeun tina pasar ...

Super Mario bakal aya di App Store

Apple kakarék ngumumkeun data tina App Store na dina Keynote sareng ngareuwaskeun kami ku gim Super Mario. Entong sono naon anu bakal janten Nintendo anu énggal.

Rifle Emoji

Apple Gancang Rifle Emoji Dipiceun Ti Unicode 9

Upami nalika Emoji énggal ti Karajaan 9 sumping anjeun henteu ningali emoji bedil, anjeun kedah terang yén Apple parantos ngadorong supados aranjeunna henteu nambihan deui senjata ka Unicode.

Naha kuring hate iPhone kuring

Kami bakalan ngahaturanan tulisan ieu ka benci, nganalisis unggal hal anu urang benci ngeunaan iPhone urang, atanapi sahenteuna, ngartos naha urang benci.

HIDUP

Viv nunjukkeun asistén maya anyarna

Viv nampilkeun asistén maya anyarna kamari sareng masihan démo ngeunaan naon éta sanggup, tapi naha éta bakal langkung saé tibatan Siri atanapi naha éta kedah ningkatkeun?