Liam

Ngarasakeun pidéo intina

Salami intina kami tiasa ningali sababaraha pidéo, sababaraha diantarana parantos kami susun dina tulisan ieu.

Apple ngajaga slogan Think Béda

Nalika Steve Jobs balik deui ka Apple di 1997, hal anu mimiti dilakukeun anjeunna nyaéta nyiptakeun slogan anu kawéntar ku sadayana ...

Iklan Ngahandarkeun Google

Taun kamari mangrupikeun anu paling parah pikeun Flash. Dina 2015, seueur pisan kerentanan anu dideteksi dina sistem anu didamel ...

Tinjauan AirMail, palanggan email Premium

Kami nganalisis AirMail, klién email pikeun iPhone kalayan pilihan kustomisasi anu teu aya watesna sareng desain anu ati-ati pisan. Naha pantes mayar € 4,99 pikeun éta?

Apple nuju nyiapkeun Street View na nyalira

Naha anjeun émut kana gambar anu sateuacanna? Mobilna katingali taun kamari sareng Apple parantos ngonfirmasi yén éta bakal ngagunakeun data na di Apple Maps. Pamilik Jalanan nyalira?

Apple ngagugat di Cina kusabab iklan nyasabkeun

Apple nyanghareupan gugatan hukum anu anyar sareng éta pengacara ti Cina parantos ngagugat aranjeunna kusabab nyatakeun yén hiji-hijina hal anu robih nyaéta sadayana, padahal éta henteu leres.