Kaulinan Indy pangsaéna di App Store aya diskon anu signifikan

lebak tugu gratis

Di iPhone Aktualidad biasana urang ngalaporkeun rutin ngeunaan aplikasi anu sayogi pikeun diunduh gratis pikeun waktos anu terbatas. Dina kasempetan anu sanés kami ogé ngawartosan anjeun ngeunaan aplikasi anu kanggo waktos anu kawates sayogi ku diskon anu penting. Di App Store urang tiasa mendakan sajumlah ageung gim anu khususna narik perhatian jutaan jutaan pangguna. Kaulinan ieu henteu didamel ku pengembang ageung, anu parantos ngarobah cara nguntungkeun aplikasi anu ditawarkeunana gratis tibatan ngecas pikeun ngaunduhna, tapi éta parantos didamel ku pengembang anu mandiri.

Pamekar mandiri anu paling penting di App Store parantos sapuk sareng Apple pikeun nawiskeun aplikasi anu paling dikenal pikeun waktos terbatas dina diskon anu penting, anu dina kaseueuran kasus éta ngaleuwihan 50%. Monument Valley, Machinarium, Piloteer, Alto's Adventure, Badland 2, Threes… mangrupikeun gim anu kalebet dina tawaran waktos terbatas ieu. Di handap ieu kami nunjukkeun aksés langsung ka sadaya gim anu kalebet dina tawaran samentawis ieu.

  • Lembah Tugu - 1,99 euro (sateuacan 3.99 euro)
  • Cukur - 1,99 euro (sateuacan 3.99 euro)
  • Machinarium - 1,99 euro (sateuacan 4.99 euro)
  • Piloteer - 0,99 euro (sateuacan 2.99 euro)
  • 80 Poé - 1,99 euro (sateuacan 4.99 euro)
  • Superbrothers: Sword & Sorcery EP - 0,99 euro (sateuacan 3.99 euro)
  • Lumino City - 1.99 (sateuacan 4.99 euro)
  • SPL-T - 0.99 euro (sateuacan 2.99 euro)
  • Alto's Adventure - 1.99 (sateuacan 3.99 euro)
  • Leo's Fortune - 1.99 (sateuacan 4.99 euro)
  • BADLAND 2 - 1.99 (sateuacan 3.99 euro)
  • Icy Dina Ipis És - 0.99 (sateuacan 2.99 euro)
  • Trik makéna - 0.99 (sateuacan 1.99 euro)
  • Tiluan! - 0.99 (sateuacan 2.99 euro)
  • Gema Gelap - 0.99 (sateuacan 1.99 euro)

Upami anjeun parantos lami di tukangeun salah sahiji gim ieu ayeuna mangrupikeun waktos anu saé pikeun ngamangpaatkeun kasempetan ieu, kusabab jenis ieu pengembang biasana henteu nawiskeun jinis diskon ieu sacara rutin.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.