Gboard, keyboard Google ayeuna cocog sareng 3D Touch

gboard-google-keyboard

Google, sapertos Microsoft, beuki aya dina ékosistem saingan. Jinis aplikasi anu terakhir anu sigana siga aranjeunna nuju fokus kana usaha nyaéta keyboard. Sababaraha bulan ka pengker, jalma-jalma ti Mountain View ngaluarkeun keyboard anyar Gboard, anu parantos janten salah sahiji anu pangsaéna anu ayeuna urang tiasa mendakan di App Store, sanaos mangrupikeun salah sahiji anu terakhir sumping. Microsoft pikeun bagianna damel dina keyboard sirkular anu bakal aya di salah sahiji juru handap layar, sahingga urang tiasa ngetik dina alat anu nganggo layar ageung ku hiji panangan.

gboard-1

Gboard ngamungkinkeun urang ngirim GIFs, nyerat ku cara ngagésérkeun ramo kana serat, salain milarian pidéo, gambar, ramalan cuaca, berita, hasil olahraga, toko sareng réstoran anu caket ... sadayana ieu tanpa kedah ngantepkeun aplikasi atanapi ngadamel panggunaan aplikasi Google pikeun ios. Kibor Google nembé diénggalan janten téknologi 3D Touch ayeuna urang tiasa mindahkeun kursor dina téks ku mencét sareng ngésérkeun ramo kana tempat anu dipikahoyong. Téma sareng emoji anyar ogé parantos ditambihan salian ngamungkinkeun anjeun ngabagi kontak tanpa kedah ngantepkeun aplikasi anu anjeun lebet.

Naon anu énggal dina versi Gboard 1.2.0

  • Téma Anyar: Tingali kana sababaraha téma lanskap anu saé anu kami nambihan.
  • 3D-Touch: ayeuna anjeun tiasa ngalih kursor ku cara nahan ka handap sareng geser ramo di mana waé dina keyboard.
  • Emoji anyar kanggo ios 10: Pembaruan pangénggalna ka Gboard kalebet emoji énggal pikeun ios 10.
  • Pilarian sareng Bagikeun Kontak - Naha anjeun kantos dipenta pikeun ngabagi nomer telepon? Kalayan Gboard, anjeun tiasa sacara gampil mendakan sareng ngabagi kontak anjeun tanpa ninggalkeun paguneman. Pikeun ngamimitian, buka aplikasi, ketok "Milarian Setélan" sareng hurungkeun pilihan "Kontak Pilarian".

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Martin cenahna

    Pikeun kuring ieu hiji-hijina hal anu leungit tina keyboard hébat ieu anu luar biasa

  2.   perusahaan cenahna

    Kuring nyobian ningali kumaha kalakuanana sareng upami kuring resep.