Keyboard trackpad Logitech pikeun kisaran iPad sanés Pro ayeuna sayogi kanggo preorder

Logitech Comb Toel

Salami sababaraha jam, Apple parantos ngajualan anu énggal sareng anu ditunggu-tunggu Magic Keyboard sareng trackpad terpadu, keyboard anu ngan ukur cocog sareng iPad Pro 12,9 inci sareng 11 inci, kadua pikeun modél anu diawalan sababaraha minggu ka pengker sareng kanggo anu diluncurkeun taun 2018. Upami anjeun henteu gaduh iPad Pro tapi hoyong mikaresep keyboard kalayan trackpad pikeun iPad anjeun, Logitech nawiskeun kami Combo Touch.

The Logitech Combo Touch Case pikeun iPad Air ngahijikeun trackpad sareng keyboard backlit ukuran baku. Hatur nuhun kana trackpad, urang tiasa nganapigasi iPad urang ku gerakan anu parantos anjeun terang atanapi mindahkeun kursor pikeun gampang ngédit spreadsheet, dokumén sareng presentasi.

Logitech Comb Toel

Fitur tina Logitech Como Touch

  • Trackpad terpadu kalayan dukungan pikeun sapuan Multi-Touch pikeun gampang napigasi iPad.
  • Tombol anu dipasangkeun kalayan leres, pikeun lampu latar pikeun ketikan anu raoseun bahkan dina lampu sakedikna.
  • Barisan pintas pintas iPadOS pikeun aksés hiji-touch ka layar utama, Siri, sungsi, kontrol média, sareng seueur deui
  • Ngarojong Dengdekkeun 50 derajat
  • Opat modeu pamakean pikeun nulis, nonton video, maca sareng ngagambar
  • Kasus anu ngajaga kadua sisi iPad Air tina nabrak, goresan sareng percikan
  • Dukungan pikeun Apple Pencil (generasi ka-1) atanapi Logitech Crayon
  • Diménsi: 18,11 x 25,76 x 2,23 cm sareng 650 gram beurat.

Kasus Sentuhan Combo Logitech sareng Keyboard sareng Trackpad sayogi pikeun IPad generasi ka-7 jeung IPad Air generasi ka-3 langsung ka Apple Store. Di momen, aranjeunna henteu sayogi di Amazon, tapi éta mangrupikeun masalah waktos sateuacan aranjeunna sateuacanna. Harga pikeun duanana modél nyaéta 149,95 euro pangiriman dijadwalkeun ti 24 April.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.