Konsep ieu nunjukkeun ka urang yén kamungkinan gaduh pamuter média sareng béwara dina layar konci ios 16

layar konci di ios 16

Kami masih dina bukti konsép ios 16. Fitur anyar sareng perbaikan anu diuji dina béta. Dina momen éta ngan éta, tés, tapi éta leuwih ti kamungkinan yén loba di antarana bakal tetep dina versi definitif tina Sistem Operasi nu urang miharep bakal siap dina bulan Séptember, bareng jeung peluncuran iPhone 14. konsép sareng tés anu dilakukeun, desainer parantos ékspérimén sareng ideu anu anjeun tiasa dina layar konci éta sorangan, dianggo sareng pamuter musik sareng bewara anu tiasa sumping ka kami tina aplikasi anu sanés. 

Lamun urang ngobrol ngeunaan versi béta, urang ngobrol ngeunaan tés anu dipigawé ku fungsi anyar nu bisa atawa teu tetep. Tapi aya ogé Bukti konsép, nyaéta jalma anu damel di dunya maya tapi henteu acan ngahontal fase béta. Hartina, urang masih dina hambalan saméméhna, dina rarancang éta. Gagasan ieu didamel ku Apple sorangan tapi aya ogé pangguna anu hoyong nyumbang kana kreasina. Ieu naon anu lumangsung kalawan gagasan Hidden Collee.

Kami parantos terang yén kalayan ios 16 ayeuna Media Player dina layar konci langkung kompak sareng urang tiasa ningali seni albeum dina layar pinuh sabab tiasa dilakukeun dina ios 10. Mimitian ti pangkalan éta, murid parantos mikir. naha henteu tiasa nambihan bewara dina layar konci tanpa ngaganggu pamaén.

Kalayan ieu, anjeunna parantos ngadamel sababaraha desain sareng panginten tiasa mastikeun yén béwara henteu tumpang tindih sareng panutup albeum. Ku cara kieu nalika nampi bewara atanapi ngagulung ka Pusat Bewara nganggo bewara anu langkung lami, seni albeum saleresna diminimalkeun dina pamuter média. Lamun anjeun nyumputkeun bewara eta, seni albeum ngalegaan deui ka layar pinuh. Anjeun parantos nyiptakeun pidéo dina saluran YouTube anjeun nu nembongkeun kami kalawan gambar naon geus ngomong.

Ieu mangrupakeun ide nu sae pisan Sareng upami éta dugi ka ceuli Apple, éta tiasa nerapkeun sareng gaduh fungsi énggal dina ios 16.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.