Creative Outlier Pro, fitur premium di handapeun € 90

Kami nguji headphone anyar Creative, model Outlier Pro éta pikeun kirang ti € 90 aranjeunna nawiskeun kami fungsi ditangtayungan pikeun model leuwih mahal.

Kreatif nawiskeun urang Outlier Pro énggal na sareng pembatalan sora aktif hibrid, otonomi dugi ka 60 jam, ngecas nirkabel, sertifikasi IPX5 sareng sora anu saimbang pisan. Lamun urang nempatkeun sagala fungsi ieu babarengan jeung nambahan yén unggal sarta unggal sahijina ngalakukeun kalawan catetan tinggi, éta hésé yakin yén harga na handap € 90, tapi untungna, éta kaleresan. Kami parantos nyobian aranjeunna sareng kami masihan pendapat anjeun.

perbawa

Nalika muka kotak, hal anu kahiji anu urang tingali nyaéta wadah ngecas anu ogé tiasa ngajaga headphone disimpen sareng sok dianggo. Kasus boga a finish logam nu mere eta katingal béda ti kotak kargo plastik biasa. Rarasaan sentuhan anu saé pisan sareng sanaos kasus anu langkung ageung tibatan kalolobaanana, desainna anu buleud sareng manjang ngagampangkeun dibawa dina saku.

Di luar aya tilu LEDs anu henteu nunjukkeun status ngecas headphone sareng casing. Nalika headphone ngan ukur tina beureum (ngecas) ka héjo (eusi pinuh), LED sentral anu ngarujuk kana kasus éta ngagaduhan tilu warna (héjo, oranyeu sareng beureum) anu nunjukkeun sésa batré di jerona. Nalika ngecas case, warna beureum nunjukkeun ngecas sareng warna héjo nunjukkeun yén muatan parantos réngsé. Pikeun ningali LEDs anjeun ngan ukur kedah muka wadahna, anu ngageser ka sisi nunjukkeun headphone.

Dina kotak urang ogé boga dua sét tips silicone (ditambahkeun anu parantos aya dina headphone) pikeun nganggo anu paling pas sareng ceuli urang. Kabel ngecas (USB-A ka USB-C) ogé kalebet, hiji-hijina hal anu urang sono nyaéta pangecas, tapi urang tiasa nganggo naon waé anu aya di bumi atanapi port dina komputer urang.

nu specs tina headphone in-ceuli ieu leres-leres luar biasa mertimbangkeun hargana:

  • Konéktipitas Bluetooth 5.2
  • AAC Codec
  • Hybrid Active Noise Cancellation
  • Modeu sakuliling
  • Kadali keuna
  • 60 jam total otonomi (40 jam kalayan pembatalan bising aktip)
  • 15 jam dina muatan tunggal (10 jam kalayan pembatalan bising aktip)
  • Ngecas nirkabel
  • genep mics
  • Drivers coated graphene
  • Sertifikasi IPX5

Hybrid noise pembatalan

Dugi ka ayeuna anjeun tiasa kantos nguping dua jinis pembatalan bising: aktip sareng pasif. Pasif dihontal ngaliwatan isolasi fisik ti luar, boh nganggo headphone anu nutupan ceuli anjeun atanapi ngalangkungan colokan silikon anu ngasingkeun saluran ceuli. Pembatalan aktip dihontal ku mikropon anu aya dina headset anu nyandak sora éksternal sareng ngabatalkeunana. Mikropon ieu tiasa aya di luar earpiece, anu nyayogikeun pembatalan anu langkung saé tapi biasana mangaruhan sora anu anjeun kadéngé, atanapi di jero, anu biasana nawiskeun sora anu langkung saé tapi pembatalanna henteu saé.

La Pembatalan bising hibrid dihontal ku ngagabungkeun mikropon di luar sareng di jero, nu anjeun ngagabungkeun nu pangalusna tina duanana pilihan. Salaku tambahan, urang kedah nambihan pembatalan pasip berkat colokan silikon. Hasil ahir nyaéta pembatalan sora anu saé, sanés anu pangsaéna dina pasaran, tapi enya pangalusna Kuring geus diusahakeun di headphone tina bagéan éta, sarta luhureun sakabeh naon paling kuring resep éta sora anjeun ngadangu bieu dipangaruhan ku ngaktipkeun atawa nganonaktipkeun pembatalan, hal anu biasana lumangsung dina headphone dina rentang harga ieu nalika aranjeunna kaasup pembatalan aktip (hal ilahar dina momen).

Modeu transparansi kirang nyugemakeun tibatan pembatalan bising. Kualitas sora anu anjeun tampa ti luar henteu jelas, bahkan netepkeunana ka tingkat maksimal kadang-kadang matak sesah nguping upami aya anu ngobrol sareng anjeun. Anjeun tiasa toggle antara tilu modeu (transparansi, ngabolaykeun, normal) ngagunakeun kadali touch nu aya dina beungeut luar headphone. Sareng anjeun tiasa ngatur tingkat mode transparansi sareng pembatalan bising aktip tina aplikasi anu aya pikeun Android y ios.

Aplikasi anu lengkep pisan

Aplikasi Kreatif pikeun ios ngamungkinkeun anjeun ngarobih seueur fitur headphone. Éta ogé henteu umum pikeun headphone dina titik harga ieu gaduh seueur tingkat kustomisasi. Anjeun tiasa ngarobih ékualisasi sora, Pikeun masihan langkung relevansi kana bass atawa ngan sabalikna. Anjeun ogé tiasa ngarobih tingkat pembatalan bising sareng mode transparansi, sakumaha anu parantos kami nyarioskeun ka anjeun.

nu lain pilihan kustomisasi kaasup kadali touch. Kalayan pilihan anu béda pikeun earphone katuhu sareng kénca, urang tiasa ngaktipkeun polumeu ka luhur sareng ka handap, ngaktipkeun pembatalan bising atanapi mode transparansi, ngareureuhkeun atanapi neruskeun playback, atanapi ngaluncurkeun asisten virtual (Siri dina iPhone sareng Google Assistant dina Android). Aya seueur pilihan pikeun ngonpigurasikeun kadali, sareng éta ngaapresiasi pisan.

Kualitas disada

Titik anu paling penting tina headset, sareng Creative Outlier Pro ieu nampi kelas anu saé. Tanpa noel salah sahiji equalization, sora noticeable kalawan predominance sahiji bass, teu nanaon pisan exaggerated, tapi aranjeunna rada dibuktikeun. Upami anjeun henteu resep, anjeun tiasa ngarobih ékualisasi, atanapi upami anjeun nyangka aranjeunna masih langka, maka anjeun gaduh rohangan pikeun ningkatkeunana. Kuring pribadi resep sora eta nawarkeun sacara standar, éta ngabogaan tingkat volume alus, sarta instrumen sarta sora anu cukup ogé differentiated. Sorana ngadeukeutan kualitas headphone sanés anu hargana langkung ti dua kali.

Kreatif nawiskeun kami sora Holographic SXFi, hiji hal anu urang tiasa sami sareng "Dolby Atmos" Apple Music sareng AirPods Pro. Pikeun ieu kami ngagaduhan aplikasi khusus anu kedah kami unduh (link), sarta ogé ngaliwatan prosés konfigurasi rada pajeujeut, tapi hasil ahir patut eta. Hanjakalna éta ngan ukur tiasa dianggo sareng musik anu disimpen dina alat anjeun, éta henteu cocog sareng jasa streaming, janten panggunaanana dina micros cukup terbatas.

Pendapat editor

The Creative Outlier Pro nangtung kaluar pikeun otonomi alus teuing, ngabogaan leuwih ti bisa ditarima noise pembatalan aktif jeung sora anu cukup alus pikeun rentang harga nu urang pindah. Aplikasi sareng seueur pilihan konfigurasi ngalengkepan set anu nilai artos mangrupikeun alternatif anu saé pikeun anu milari headphone anu saé kalayan fungsi premium di handap 90 €. Anjeun tiasa mésér éta pikeun € 89,99 dina situs wéb Kreatif (link) sarta lamun make kode diskon OUTLIERPRO anjeun bakal boga 25% diskon kalawan naon ditinggalkeun dina harga spektakuler.

Kreatif Outlier Pro
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
89,99
  • 80%

  • Kreatif Outlier Pro
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 23 April 2022
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • Sora
    Penerbit: 90%
  • Pembatalan
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Otonomi unggulan
  • Alus pembatalan noise aktip
  • Aplikasi sareng pilihan kustomisasi
  • Kualitas sora anu saé
  • Ngecas nirkabel

Kontra

  • Teu aya deteksi ceuli anu ngareureuhkeun playback nalika dipiceun

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.