Kalayan Surat di ios 9 urang tiasa muka sareng nyimpen jinis file anu sanés

ios-9-WWDC-2015

Béta munggaran ios 9 nyebarkeun berita anu saé anu di resep ku seueur pangguna: Apple Music, seueur paningkatan sareng fungsi-fungsi anyar dina keyboard ... Tapi waktos ieu kuring badé nyarioskeun perkawis aplikasi na Surat (atanapi Surat). Réréncangan kuring Miguel nyarios ka anjeun kamari yén béta munggaran ios 9 nyandak pilihan anyar: pikeun tiasa ngalampirkeun langkung ti 5 foto sapertos sateuacanna sareng éta sababna seueur jalma bakal ngamutahirkeun kana versi anyar ios ieu. Tapi kuring henteu badé nyarioskeun poto, tapi ngeunaan fungsi énggal anu nembongan di ios 9: kamungkinan tiasa ngalampirkeun sareng muka jinis file anu sanés (salian ti poto, PDF ...). Pikeun ningali file ieu (atanapi bahkan ngalampirkeunana) urang kedah nganggo awan Big Apple: iCloud Drive.

iOS 9 bakal kéngingkeun anjeun ngalampirkeun jinis file anu sanés dina aplikasi Mail

Aplikasi Mail parantos rada aya dina kalangkang kusabab kanyataan yén éta ngan ukur tiasa ngagantelkeun poto X, utamina desainna ... sareng éta sababna Apple parantos mutuskeun pikeun masihan penting dina ios 9, nambihan kamungkinan ngalampirkeun jinis file anu sanés kana email kami ngaliwatan iCloud Drive. Tingali kana léngkah-léngkah pikeun nuturkeun pikeun tiasa nganggo fitur anyar ieu dina ios 9 (pikeun anu ngagaduhan béta dina iDevice na):

  • Buka email dimana anjeun ngagaduhan lampiran sareng unduh file na, upami ios henteu ngalakukeunana sacara otomatis
  • Ketok file teras ketok "Simpen File"
  • Panempo dokumén dibuka. iCloud Girang sareng urang tiasa milih di folder mana anu urang hoyong simpen file teras pencét "Pindahkeun ka lokasi ieu" kanggo nyimpenna dina awan Apple anjeun.
  • Sakali di jero iCloud Drive urang tiasa ngekspor ka aplikasi sanés nalika pamekar damel sareng ios 9 API

Nya kitu, léngkah anu sabalikna nyaéta: lampiran file kana email kami ti iCloud Drive. Urang bakal ningali kumaha fitur ieu mekar sapanjang iOS 9 betas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.