Kualitas anu saé tina layar anti sorotan iPad Air 2

iPad-Air-2-1

Fans Apple anu hoyong perusahaan Cupertino ngamimitian ningkatna layar safir dina iPhone kahareupna kedah marahmay harepan sareng marios aranjeunna. The hasilna luar biasa anu parantos di anggo kalayan lapisan anti-réfléktif layar iPad Air 2 ngajantenkeun sacara serius mikirkeun deui panggunaan safir (anti gores) dina alat anu bakal datang. Para ahli ayeuna ngémutan neraskeun panggunaan sareng evolusi layar anti sorotan anu suksés ieu.

Raymond Soneria, CEO DisplayMate Technologies, parantos masihan koméntar yén layar anti-reflektif anu dipasang dina Apple iPad Air 2 ngagaduhan fitur tingkat 2.5 persen pikaheraneun pantulan. Anjeunna nyatakeun yén éta mangrupikeun tingkat panghandapna anu parantos diukur dina tablet atanapi smartphone dugi ka ayeuna. Pendaptaran sateuacanna dikintunkeun sakitar 4.5 persen.

Ahli tampilan negeskeun éta teu nyangka apel nganggo safir dina layar iPhone kahareup sabab matéri, ku nyalira, parantos gaduh tingkat réfléktansi anu ngaleuwihan 8 persén. Teuing, upami urang ngabandingkeun sareng tingkat 2.5 persén anu dikéngingkeun dina iPad Air 2. Upami Apple mutuskeun nempatkeun pangobatan anti-reflektif dina tablet di masa depan iPhone nganggo layar safir, éta bakal teu ngahasilkeun sabab bakal éléh tujuanana ngagunakeun safir, anu henteu sanés nyaéta ngahindaran goresan, kumargi lapisan anti-reflektif luhur bakal sangsara tina tanda ieu. Pondokna, nempatkeun perlakuan anti-réfléktif dina palapis safir bakal janten hal anu henteu masuk akal, sabab lapisan anu bakal ngalangkung safir bakal teras-terasan sangsara goresan sareng tanda.

"Lapisan anti réfléktif dianggo dina ampir sadaya lensa high-end sareng tampilan," jelas Soneira. "Masalahna nyaéta seuseueurna lapisan ieu kawilang gampang digoréng sareng tanda sidik tetep. Apple, atanapi langkung tepat salah sahiji pabrikna, parantos mendakan jalanna yén aranjeunna gampang pisan ngorésan sareng nunjukkeun résistansi anu langkung ageung kana tanda sidik ”.

Tés sareng tés anu dilakukeun ku Soneira dina layar iPad Air 2 ngungkabkeun yén tingkat réfléktasi anu handap na ningkatkeun kontras gambar, warna sareng jenuh dina cahaya alami sareng ogé ngajadikeun éta gampang dibaca tina naon anu ditampilkeun dina layar.

Gosip yén Apple bakal ngenalkeun tampilan safir dina alat-alat na muncul nalika perusahaan nandatanganan kontrak $ 578 juta kalayan GT Advanced Technologies, parusahaan khusus dina bahan sareng produk didamel tina safir. Kiwari, Apple nganggo bahan ieu pikeun ngalindungan area sensor Touch ID ogé kaméra tukang iSight tina sababaraha alat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alex garcia cenahna

    Kuring parantos gaduh iPad Air 2 salami sababaraha dinten sareng leres, layar na spektakuler, ogé kalancaranana, pananganan sareng anu sanésna, tapi kuring pikir yén parobihan anu kuring lakukeun pikeun mini3 iPad mangrupikeun anu pang tiasa dilakukeun. Éra pisan yén sadaya paningkatan Air 2 sanés dina mini 3, tapi upami nyatakeun yén sakali anjeun nyobian mini, éta penanganan, tampilan retina sareng sadaya sensasi éta, hésé pisan ngagunakeun Air sareng kanyamanan. Nyatana, TouchID dina Air 2 anu paling teu raoseun dianggo dina produk Apple.