Kumaha Apple Bisa (Kedah) Ningkatkeun Keyboard na dina ios 8

Keyboard-ios-7

iOS 7 ngaluarkeun tampilan anyar pikeun keyboard na. Aspék anu langkung diadaptasi kana modérnitas antarmuka anyar ios 7 anu parantos janten panyabab ku seueur jalma sareng pujian ku anu sanés. Tapi naon anu sigana bulat kusabab solusi goréng anu Apple parantos mendakan nunjukkeun iraha konci Shift dihurungkeun. Geoff Teehan, di medium, parantos mendakan solusi anu sigana anu sigana langkung ti cekap pikeun méréskeun kagagalan ieu, sareng nawiskeun ka kami dina gambar animasi anu tiasa anjeun tingali di handap ieu.

iOS7keyboard dibereskeun

Upami anjeun henteu kantos nganggo keyboard ios 7.1 anyar ieu, hayu urang tingali naha anjeun sanggup tebak iraha tombol shift hurung sareng iraha henteu. Sanaos tetep logika tangtu, sacara visual éta henteu kahontal pisan. Konci "khusus" (aksara gedé, ruang latar, nomer, kibor, sareng pangbalikan) dibayangkeun, anu masuk akal. Masalahna sumping nalika tombol shift diteken. Ayeuna ngagaduhan latar lemes sareng panah dina warna hideung, ngabédakeun tina kaayaan na anu teu aktip, tapi teras sami sareng tombol keyboard normal. Hasilna nyaéta kadang pangguna henteu terang naha éta diaktipkeun atanapi henteu. Sakumaha anu kuring saurna, éta ngajaga kaharmonisanna dina hal desain keyboard, tapi éta henteu pungsional pisan.

kibor iOS7

Solusi naon anu disarankeun ku panulis? Pencét tombol shift janten kaciri "tilelep" dina keyboard, sakedik parobihan anu henteu katingali sacara visual tapi akibatna ngarobah hurup dina keyboard tina aksara leutik kana hurup gedé. Leres, upami anjeun henteu kantos merhatoskeun sateuacanna, keyboard ios sok ageung, sapertos keyboard komputer naon waé. Éta mangrupikeun hal anu atra pisan yén seueur jalma anu henteu pernah merhatoskeunana, tapi panginten mangrupikeun jalan kaluar anu sampurna pikeun ngajantenkeun keyboard ios langkung saé dirancang tina sudut pandang anu fungsional. Moal aya deui kasulitan pikeun terang naha anjeun badé nyerat dina huruf luhur atanapi handap.

Kumaha saur anjeun ngeunaan keyboard anu disarankeun? Naha anjeun resep anu ayeuna deui? Naha Apple bakal nampi saran ieu dina sistem operasi salajengna anu bakal dipidangkeun dina WWDC 2014? Naha bakal aya versi anyar ios 7 sateuacan ngaleupaskeun ios 8? Ninggalkeun kami pendapat anjeun dina koméntar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

17 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Uno cenahna

    Solusi éta jujur ​​pikasieuneun, panyimpangan.

  2.   PaquitoCoklatero cenahna

    ha ha ha .. muhun leres, ayeuna anjeun nyebatkeun éta kuring nembé sadar yén aranjeunna selalu nganggo huruf kapital! Solusi na sigana mah saé pisan.

  3.   Claudio cenahna

    Solusi anu saé pisan sareng saderhana pisan. Jigana éta parantos aya di Maséhi

  4.   Firex cenahna

    Éta peryogi garis nomer, éta mangrupikeun hiji-hijina hal sabab kuring parantos masang Cydia

  5.   panto panto cenahna

    Éta Apple kedah ngeureunkeun monsergas sareng ngahijikeun Swiftkey di ios 8, anu parantos dipénta ku pangembang keyboard.

  6.   Carlos cenahna

    Saur keyboard ios saé nganggo huruf kapital. Bédana tina keyboard anu sanés.

  7.   Bangkong cenahna

    Abdi nganggo aplikasi cydia anu disebut SHOWCASE.

  8.   poe cenahna

    Éta henteu énggal. Tweak pikeun nembongkeun aksara leutik dina keyboard parantos aya mangtaun-taun.

  9.   Jarrri cenahna

    Kumaha upami aranjeunna nuliskeun konci "batalkeun"? Upami kuring ngalakukeun kasalahan nalika nyerat kecap atanapi upami proofreader nyeratna tapi sanés sanés anu kuring pikahoyong, solusina nyaéta ngagoncangkeun ponsel supados patarosan "batalkeun tulisan?" Éta sakedik kirang ti dunya katilu.

  10.   Carlis cenahna

    Sareng mangga tambihan tombol Del. (Hapus karakter di handap) sareng panah ⬅️➡️ Maju sareng mundur. Éta bakal ngahemat seueur waktos sanés kedah milarian nganggo ramo naon anu anjeun hoyong pupus. Abdi henteu ngartos kumaha aranjeunna henteu.

  11.   Kuring naros ka anjeun ios 7 cenahna

    Keyboard anu pangsaéna nyaéta ios 5.x
    Ios pangsaéna kantos
    ios 7 sampah nyata
    Apel, hayu urang balik deui kana ios anu urang hoyongkeun! Kuring nangtang anjeun pikeun ngalakukeun éta, sareng urang bakal ningali lamun jalma milih tetep dina ios 7

  12.   Gabriel ༒ Ortega (@gabrielort) cenahna

    ios 7 sigana alus teuing sareng keyboard na ogé! Sigana kuring anu aranjeunna leres-leres kedah nambihan sakumaha Carlis nyarios nambihan HAPUS pikeun ngahapus karakter salajengna! Sareng naon anu kedah nambihan swifkey naaaaaadaaaa naon anu kedah ditingali!

  13.   Joan bravo cenahna

    Pikeun bagian kuring, kuring bakal langkung adaptasi kana pilihan yén nalika koncina diaktipkeun éta dibayangan biru atanapi héjo sapertos tombol Shift dina Mac PC. Salaku pangguna Apple, kuring moal adaptasi atanapi resep anu dumadakan dirobih ku hurup nalika mencét tombol shift.

  14.   @ kazema8) cenahna

    Ahem ... "Harmoni"?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Istilah anu ditampi dina kamus Royal Royal of the Language, sami sareng «harmoni» 😉

  15.   Hernan cenahna

    Aranjeunna henteu terang naha bakal ngalebetkeun sistem SWIPE? gratis?

  16.   Pamaké Twitter Jarocho (@CarlosFerreer) cenahna

    Kuring ngarasa éta henteu kunanaon, tapi éta ngaleungitkeun gaya iOS7, kusabab panggunaan huruf kapital janten prioritas sareng naon anu kuring paling perhatoskeun dina sistem énggal, tapi kuring tetep milih bédana tombol dina BIRU, kumaha éta muncul dina sistem anu ngaheulaan batur ayeuna.