Kumaha aplikasi Mail di iOS 9

mail-ios-9

Aplikasi Surat di ios 9 henteu nganggo seueur fitur énggal, tapi éta ngagaduhan sababaraha detil penting sapertos kamampuan mupus sadaya email sakaligus. Kabaruan anu sanés langkung kapaké, sabab éta ngamungkinkeun urang pikeun ngédit gambar anu bakal dikirim atanapi ditampi pikeun nunjukkeun hal anu urang hoyong kontak urang fokus. Isukan iPhone salajengna bakal ditepikeun sareng éta bakal tetep saminggu sateuacan ios 9 dileupaskeun ka umum, tapi henteu menyakiti pikeun marios kumaha aplikasi Surat jalan dina ios 9 atanapi, upami anjeun énggal dina ios, terang sadayana anu tiasa urang lakukeun ku aplikasi ios asli ios.

Kumaha carana ngirim email nganggo Surat

nyieun-pesen-1

Ngirim email teu gaduh misteri sareng intuitif. Hal kahiji anu urang kedah lakukeun nyaéta némpél kana ikon Pesen énggal (tingali gambar) teras eusian kolom:

  • Di sawah "Supados:" Kami bakal ngalebetkeun email anu urang hoyong kirimkeun email. Urang tiasa nempatkeun saloba email anu dipikahoyong. Nalika urang ngamimitian nyerat, sapertos klien email sanésna, éta bakal nawiskeun alamat anu cocog sareng hurup anu kami lebetkeun. Upami urang resep, urang tiasa némpél simbol tambah (+) sareng milari kontak tina daptar.
  • Di sawah «Cc / Cco; Ti: " Kami bakal ningali email ti mana kami bakal ngirim email. Upami urang némpél di dinya, urang tiasa nambihan alamat anu salinan salinanna bakal dikirim.
  • En "Urusan:" urang bakal nempatkeun pedaran anu pondok ngeunaan email, contona, "poto tuangeun." Di beulah katuhu urang bakal ningali bel anu bakal ngabéjaan urang nalika email éta diwaler. Kami bakal ngaktipkeunana pikeun nampi béwara sanaos kami henteu ngagaduhan pilihan pikeun ngumpulkeun "push" mail aktip.

nyieun-pesen-2

Kumaha ngalampirkeun file lampiran file

Pikeun ngagantelkeun file kami ngan ukur kedah pencét pikeun sadetik dina rohangan awak pesen, kalayan palang anu anjeun tingali dina gambar layar sateuacana bakal nembongan. Tina bar ieu urang tiasa:

  • Ngarobih pormat téks.
  • Tambahkeun lampiran ti iCloud Drive.
  • Lebetkeun poto atanapi pidéo

Kumaha cara nganggo ios 9 Dialing (énggal)

Pikeun poto anu urang pasang atanapi dipasang dina email, kami sayogi Dipencét. Markup leutik Éditor Imagen anu ngamungkinkeun urang pikeun "nyirian" poto pikeun nyorot hiji daérah, ngagedéan, nambihan tanda tangan atanapi nambihan téks. Éta cukup saderhana dianggo. Pikeun ngaktipkeunana, urang ngan ukur kedah nempatkeun ramo kana gambar sadetik sareng urang bakal ningali opsi na. Upami urang badé ngirim email, bar pilihan hideung bakal némbongan sareng urang kedah milarian "Nelepon". Upami urang nampi gambar anu napel dina email, urang kedah milih "Cirian sareng balesan".
markup-ios-9

 

 

Upami anjeun pangguna OS X Yosemite, nganggo Dialing bakal langkung gampil pikeun anjeun. Gaduh:

 

 

markup-ios-9-2

  • Leungeun diangkat: ieu bakal ngijinkeun urang ngagambar sacara bébas. Leungeun diangkat gaduh sistem pinter anu tiasa nafsirkeun naon anu urang hoyong tarik. Upami urang ngagambar anu siga panah, éta bakal nawiskeun panah pikeun urang pikeun nempatkeun gambarna. Hal anu sami kajadian sareng sesa bentuk sapertos kotak, bunderan atanapi bahkan gelembung komik.
  • Lupa: bakal ngijinkeun urang ngagedéan bagian gambarna. Urang tiasa ngazum gede atanapi ngaidolkeun ku cara ngéser luhur atanapi ka handap dina kaca pembesar.
  • naskah: sakumaha anjeun tiasa nebak, éta fungsi pikeun tambahkeun téks.
  • pausahaan: Kanggo tambahkeun tandatangan urang. Upami urang parantos parantos ngadamel di Yosemite, urang bakal sayogi dina iPhone urang, salami urang nyambung kana akun iCloud. Upami henteu, urang tiasa nambihan tandatangan dina waktos éta sareng kami bakal nyayogikeun éta ka hareup.

Simpen file kana iCloud Drive (anyar)

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar sateuacanna, di gigireun "Markup" (anu bakal nyirian nalika versi resmi dileupaskeun), kami ogé sayogi ngagaduhan pilihan pikeun nyimpen lampiran dina iCloud Drive. Upami urang milih pilihan ieu, iCloud Drive bakal kabuka sareng urang tiasa masihan anjeun folder anu mana pikeun nyimpen file anu napel.

Kumaha carana nambihan kotak surat

nyieun-kotak surat

Nambahkeun kotak surat rada intuitif. Pikeun ieu kami ngan ukur kedah:

  1. Ketok kana édit.
  2. Teras we keuna Kotak surat énggal.
  3. Kami nunjukkeun di folder mana kami badé nempatkeun kotak surat anyar kami
  4. Kami nunjukkeun upami urang hoyong éta dina iCloud atanapi dina domain anu sanés. Kusabab kuring henteu ngagaduhan anu sanés, kuring nempatkeun kana iCloud.

nyieun-kotak surat-2

Gerak surat Surat-3

Gerakan surat henteu anyar pikeun ios 9. Naon sumuhun aranjeunna énggal nyaéta ikonna yén urang bakal ningali nalika ngadamel aranjeunna. Tina téks anu urang tingali dina ios 8 urang buka ikon, sapertos anu anjeun tiasa tingali dina gambar sateuacana. Kami ngagaduhan tilu gerakan nyaéta:

  • Urang bakal geser ka katuhu pikeun nyirian salaku dibaca / teu acan kabaca. Upami urang ngadamel sikep pondok, urang tiasa némpél ikonna, tapi langkung saé pikeun ngalakukeun gerakan panjang kusabab éta sacara otomatis nganggo épék bouncing.
  • Kami bakal geser ka kénca sareng gerakan anu panjang pikeun ngahapus surélékna.
  • Urang bakal gesek ka kénca sareng gerakan pondok pikeun ningali langkung seueur pilihan. Pilihan ieu tiasa ngonpigurasi tina pilihan Setélan / Email, Kontak, Kalénder / Surat / Gesek.

Hapus sadaya pesen (énggal)

surat-hapus-sadayana

Ieu mangrupikeun pilihan énggal dina ios 9 tina anu kami henteu ngajelaskeun kumaha aranjeunna parantos lami ngalebetkeun. Pikeun mupus sadaya pesen, urang kedah nyentuh éditan sareng "Hapus sadayana". Urang ogé tiasa mindahkeun sadaya pesen kana folder anu sanés atanapi ditandaan sadayana ku indikator.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose bolado cenahna

    Kahadéan !!! Akhirna !!! Hallelujah !! Kuring atos ngantosan pilihan ieu mangtaun-taun, henteu tiasa ngahapus surelek sakaligus .. Hal anu saderhana sareng anu henteu tiasa dilakukeun, éta sigana ngerakeun ku kuring .. Bisi, kuring moal émut eta deui, supados henteu dicabut dina menit terakhir :)

  2.   Cristian cenahna

    Bisa jadi awak email na henteu tiasa dipilarian, ngan ukur milarian subjek atanapi kontak!