Kumaha cara angkat ti Android ka ios 8

kumaha-pikeun-lulus-iphone-6

Upami anjeun salah sahiji jalma anu ayeuna terang résiko ngarobah sistem operasi sareng anjeun ngiringan hormat pikeun iPhone 6 atanapi 6 Plus, kami ngajarkeun anjeun pikeun ngalakukeunana dina cara saderhana sareng teratur.

Kanyataanna nyaéta pindah tina hiji sistem operasi ka anu sanés éta henteu rumit, meureun upami éta taliti sareng beurat kusabab ngalibatkeun unduh aplikasi, kecap akses, konfigurasi pangguna, milih nada dering (lumayan tangtangan), jst.

Almenak, kontak sareng poto

Singkronisasi sareng Gmail 

Upami anjeun jalma anu nyingkronkeun kontak sareng akun Google anjeun, maka anjeun tiasa langsung ngalakukeun éta, anjeun kedah nuturkeun rute: setélan > Surat, kontak, kalénder > Tambihkeun akun > Gmail

Ayeuna masalahna ngenalkeun data tina akun anjeun sareng nalika menerkeun éta anjeun bakal ningali yén layar nembongan di mana anjeun tiasa milih eusi anu anjeun hoyong sinkronkeun, ngabédakeun Surat, Kontak, Almenak sareng Catetan.

Keur imagery upami anjeun parantos ngaktipkeun cadangan otomatis tina Google, anjeun tiasa ngaunduh aplikasi éta Google+ dina iPhone pikeun ngakses cadangan perpustakaan gambar ieu. Nya kitu upami anjeun nganggo Dropbox, anjeun ngan ukur kedah unduh sareng lebet dina aplikasi pikeun ngagaduhan aksés kana gambar sareng pidéo.

jejaring sosial

Twitter sareng Facebook ogé ngamungkinkeun kontak singkronisasi dina iPhone. Jang ngalampahkeun kitu, buka setélan > Twitter o Facebook teras pencét dina «Apdet kontak«, Ku cara kieu kontak tina jaringan sosial ieu ditambihan kana kontak iPhone anjeun.

Tina Facebook urang ogé tiasa kéngingkeun almanak ti setélan > Facebook sareng ngahurungkeun saklar Kalénder.

Ngaliwatan aplikasi

Upami anjeun hoyong mindahkeun kontak anjeun sacara manual, sareng ngamangpaatkeun éta pikeun ngabersihkeun, éta tiasa dilakukeun nganggo aplikasi sapertos CopyMyData sayogi pikeun ios y Android. Aplikasi ieu nyayogikeun cara anu gancang sareng gampang pikeun mindahkeun file kontak, almenak sareng poto ti hiji alat kana alat anu sanés. Cukup ku unduh aplikasi dina duanana alat-alat sareng tempatna di WiFi sami sareng éta bakal nungtun anjeun ngalangkungan léngkah-léngkah nuturkeun.

Sacara manual

Anjeun tiasa sacara manual mindahkeun éta balad.

  1. Dina Android, buka daptar balad.
  2. Pencét tombol ménu teras ketok pikeun ngimpor / Pikeun ngekspor.
  3. Pulsa Ékspor pikeun Panyimpenan.
  4. Pilih detil kontak anu anjeun badé transfer teras pencét OK.
  5. File .VCF bakal aya dina kartu SD, anu tiasa ditransfer kana hard drive sareng ti saprak éta impor kana Kontak, buka iCloud.com Disatujuan ka kontak sareng anjeun bakal ningali di belah kénca handap cogwheel, ku ngaklik dinya anjeun aksés Impor vCard.

Ayeuna toél éta gambar sareng pidéo.

  • Ku komputer

Ngan sambungkeun iPhone sareng iTunes, pencét kana nami alat teras dina tab Poto dina layar kasimpulan. Pastikeun yén "Singkronkeun poto»Dupi kapilih teras pencét«Pilih folder»Kanggo milih polder anu ngandung poto dina alat Android Anjeun. Pikeun ngalaksanakeun léngkah ieu perlu anjeun parantos dipasang Transfer File Android dina Mac, éta henteu perlu dina Windows.

  • Teu aya komputer

Poto tiasa ditransfer ti nirkabel antara dua alat ku ngagunakeun salah sahiji aplikasi ieu:

  1. CopyMyData sayogi pikeun ios y Android
  2. PhotoSync keur ios y Android

Musik

Ieu bagian anu kedah dicandak nyalira, upami anjeun henteu nganggo streaming anjeun bakal peryogi file, hayu urang tingali kumaha ngalaksanakeunana nganggo komputer:

  1. Upami anjeun dina Mac install Transfer File Androidbuka aplikasi tur buka Transfer File Android > musik. (Kuring ngingetan yén dina Windows henteu perlu masang aplikasi ieu, éta ngadeteksi terminal langsung).
  2. Sered sareng leupaskeun sadaya musik anu anjeun badé ngalih kana hiji lagu folder dina komputer anjeun.
  3. Dibuka iTunes, sered sareng leupaskeun folder éta kana iTunes pikeun nambihan sadaya file kana taman pustaka.
  4. Pencét iPhone > musik sareng pilih musik anu anjeun badé nyingkronkeun tina perpustakaan anjeun. Émut yén anjeun tiasa milih todo, ngan ukur pasti putereun, seniman o albeum dumasar kana karesep anjeun sareng rohangan bébas anu anjeun gaduh.

Buku-bukuna

Si anjeun ngagunakeun jasa salaku Kindle, Scribd  o Buku Google Play mésér sareng maca e-book, anjeun tiasa unduh aplikasi ios anjeun sareng neraskeun pangalaman anu sami dina iPhone.

Upami anjeun gaduh lbuku dina ePub atanapi PDF, anjeun tiasa sacara gampil ngimpor kana iBooks, aplikasi maca standar ios 8, transfer ieu dilakukeun ngalangkungan iTunes, nuturkeun rute iPhone> buku teras klik Sinkron.

aplikasi

Kaseueuran aplikasi Android anu anjeun anggo bakal gaduh pérsi ios. Upami anjeun henteu mendakan, anjeun tiasa teras milari aplikasi lakonan hal anu sarua dilakukeun ku pangembang anu béda. Kalem sareng terang naon anu anjeun peryogikeun, replenishment tina aplikasi saderhana, sareng anjeun tiasa instalar anu anjeun terang yén anjeun leres-leres anggo na nyobaan pilihan anyar.

Recuerda que apel parantos nempatkeun kana pembuangan anjeun a halaman wéb pangrojong pikeun ngabantosan anjeun hijrah, dina waktos ayeuna ngan di Inggris, tapi éta dipikaharti ogé sareng upami anjeun gaduh mamang, naroskeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Arthur cenahna

    "Reverence" sareng aranjeunna ngan ukur kedah nyarios yén aranjeunna nganggo jubah, anjeun henteu gumantung kana fanatisme produk anu henteu pati katingalina sareng aya seueur anu langkung saé kuring nyaéta ios sareng pangguna android sareng duanana ngagaduhan kalemahan sareng kakuatan. Kaleresan, éta kasieun jalma anu fanatik pikeun produk saderhana.

    1.    Rodrigo cenahna

      Haha nembé panginten sami! Ngadeuy! Wah! Éta ngareuwaskeun sabaraha telepon sélulér atanapi mérekna parantos sumping