Kumaha carana masang ios 9 dina iPhone kuring

ios-92

Salaku Craig Federighi jangji dina 8 Juni di WWDC Keynote, ayeuna tiasa masang béta umum munggaran ios 9, anu pas sareng béta katilu pikeun pangembang. Éta logis yén Apple ngaleupaskeun vérsi umum anu munggaran nalika aranjeunna parantos debugging sistem kumargi, upami sanés, anu sanés pangembang bakal ngagaduhan seueur masalah deui, hal anu henteu diperyogikeun sadayana.

Anjeun gaduh tulisan lengkep ngeunaan berita anu kalebet dina béta katilu ieu pikeun pangembang / umum mimiti tapi, sacara logisna, bakal aya seueur langkung seueur berita tibatan anu disebatkeun dina tulisan upami anjeun masang ios 9 pikeun pertama kalina. Tina kakawihan umum anu disertakeun sareng ios 9, kuring bakal nyorot Apple Music, aplikasi Catetan anyar sareng tombol "Balik ka ...", anu mangrupikeun tilu fungsi anyar anu mimiti aya dina pikiran.

Dina raraga masang betas umum, anjeun kedah ngalanggan, supados alat anu dipilih bakal sayogi pikeun betas sareng pembaruanna kahareup. Salajengna urang teraskeun kana detil léngkah pikeun nuturkeun pikeun ngalanggan betas sareng tiasa masang béta umum 9 ios.

Kumaha carana masang ios 9 béta umum

  1. Hayu urang ka halaman tina Program parangkat lunak béta Apple.
  2. Kami maén deui sing nepi (langganan. Upami anjeun parantos ngalanggan, buka "Nyanyi dina").
  3. Urang nempatkeun urang ID apel.
  4. Kami maén deui sing nepi/ Daptar.
  5. Upami urang gaduh verifikasi dua léngkah, kami nyaritakeun alat pikeun nampi pesen teras lebetkeunana.
  6. Sakali di jero, kami bakal "ngadaptar alat anjeun".
  7. Kami milih ios.
  8. Tina alat ios kami urang bade beta.apple.com/profile, urang unduh profilna sareng masangkeunana.
  9. Kalayan profil anu dipasang urang tiasa ngamutahirkeun via OTA atanapi iTunes

Masang-ios-9-béta-publica-1 Masang-ios-9-béta-publica-2 Masang-ios-9-béta-publica-3 Masang-ios-9-béta-publica-4

Profil-Béta-iPhone

 

Anjeun kedah tumut kana akun yén anjeun bakal masang béta. Sanaos éta sami sareng béta katilu pikeun pangembang, masih diharepkeun bakal aya masalah sareng kakurangan, janten, upami anjeun masangkeunana, éta sanés dina alat anu padamelan anjeun gumantung atanapi anjeun anggo pikeun anu penting pisan. Anjeun henteu hoyong ningali kumaha, dina waktos anu gancang, iPhone anjeun beku sareng anjeun sono telepon penting atanapi henteu mendakan hal anu anjeun hoyong terang. Éta sanés hal anu kedah kajantenan, tapi langkung gampang kajadian dina béta tibatan dina vérsi akhir. Penting pikeun tetep émut ieu. Salaku conto, kuring ngagaduhan ios 9 dina iPhone 5s anu telepon sélulér kuring.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

21 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Joshua Valenzuela cenahna

    naon anyar éta patut?

  2.   Brandon mérek cenahna

    Entong dilakonan. Aya sauyunan sareng seueur aplikasi. Éta ogé ngagaduhan bug, sapertos sadayana béta. Antosan sakedik sareng henteu ngalakukeun naon anu kuring lakukeun.

    1.    Roy villalba cenahna

      Serangga

  3.   Léo Rom cenahna

    Éta tiasa dianggo pikeun kuring
    kacida alusna

  4.   oscar m cenahna

    Kuring leres-leres parantos nyobian ngirim pesen téks ku WhatsApp nganggo mikropon (sanés pesen audio) tapi ku ngarahkeunnana téks, sareng aya sora sambel sambel anu henteu lirén maénkeun dugi ka nganggo aplikasi audio naon deui, éta mangrupikeun hal anyar-anyar ieu kuring nembé mendakan, kuring parantos ngirim eupan balik

  5.   carlos uribe cenahna

    Kuring dipasang deui sareng henteu saé hal-hal leutik anu henteu mangaruhan kuring pisan

  6.   gabrielort cenahna

    Hai, tadi wengi kuring masang béta, dina artikel sateuacanna aranjeunna nyarios yén anjeun parantos tiasa masang ios9 béta "3" tapi éta leres-leres béta 1!

    Ieu dina iPhone 6, kuring ngagaduhan sababaraha hal ieu:

    1- dina keyboard nalika anjeun mencét tombol éta moal deui ngagedéan sapertos anu tiheula!
    2- Kuring henteu ningali kumaha ngadamel gambar atanapi sésana perbaikan dina bagian catetan!
    3- whatsapp jalan anu sampurna pikeun kuring sareng ngirim catetan ogé!
    4- ogé kuring resep langkung seueur tugas énggal!
    5- pangaruh anyar gelombang Siri anu panglobana!
    6- sorotan hébat repowered!
    7- Nya, aplikasi musik énggal, kuring henteu acan nyobian leres!

    Tapi kuring hoyong terang kunaon urang henteu tiasa ningkatkeun kana béta 3!

    Anjeun terang upami dina béta 3 nalika anjeun ngetikkeun tombol badé digedéan deui! Siga hurup A tina iPhone ayeuna!

    Salam, hal anyar ningali kuring nulis anjeun!

    1.    Paul Aparicio cenahna

      halo, Gabrielort. Aya béta anu sami sareng dua nami anu béda: aya béta tilu pikeun pangembang sareng masarakat munggaran pikeun anu sanés pamekar. Duanana sami.

      Hiji salam.

  7.   Francisco Alberto Guerrero Bautista cenahna

    Kuring henteu kénging ota upami kuring tiasa masang profilna tapi kuring henteu kénging pembaruan

  8.   Louis cenahna

    Pikeun ngaktipkeun keyboard, anjeun kedah kana setélan -> umum -> keyboard sareng aktipkeun "preview karakter"

  9.   Daniel cenahna

    Halo, kuring ogé nembé diénggalan sareng ngalakukeun anu parah, Safari henteu ngabales saatos x menit, sambungan Wi-Fi ogé henteu ngantep kuring masangkeun  nonton kuring ... Upami aya anu terang kumaha ngalereskeunana ...

  10.   Zahira Hdz Mtz cenahna

    Geulis ieu, cobian, jelas éta aya kasalahan leutik tapi éta patut

  11.   Matei marian cenahna

    Kuring gaduh éta dipasang ti kamari t dugi ka ayeuna teu aya masalah

  12.   Juan cenahna

    Éta moal ngantep kuring ngadamel salinan iCloud, éta nyarios yén kuring teu gaduh rohangan ... naha aya anu terang kunaon?
    Sareng éta nyaritakeun yén dina iCloud kuring teu gaduh nanaon, sadaya rohangan henteu dianggo, sareng dimana inuman anu terakhir kuring?

  13.   Saingan Marlon cenahna

    Apdet

  14.   Jaime Figueroa cenahna

    Hebat !!! Abdi mendakan sampurna !!!! Hatur nuhun

  15.   Omar Bodas cenahna

    Untung, kuring ngan ukur masang éta, kuring henteu terang naha éta ngan ukur kajantenan kuring, tapi kuring henteu tiasa nyandak poto nganggo flash aktip.

  16.   Daniel CM cenahna

    Halo, kuring masang béta umum 1 tina IOS 9, naha kuring tiasa uninstall sareng masang deui kanggo ningali naha sababaraha hal dilereskeun?

  17.   GabrielaGr. cenahna

    Kumaha cara dicabut lengkep?
    aya anu terang?

  18.   Nayely Gonzalez cenahna

    Kuring gaduh iphone 4 sareng kuring nyobian sababaraha cara pikeun ngapdet ios sareng éta moal ngantep kuring ngalakukeun éta, hiji-hijina vérsi anu kuring gaduhna 7.1.2, naha kuring kedah mundur diri sareng mésér hapé anu langkung énggal?

  19.   Nayely Gonzalez cenahna

    Kuring gaduh iphone 4 sareng kuring nyobian sababaraha cara pikeun ngapdet ios sareng éta moal ngantep kuring ngalakukeun éta, hiji-hijina vérsi anu kuring gaduhna 7.1.2, naha kuring kedah mundur diri sareng mésér sél anu langkung énggal?