Kumaha carana nambihan kantétan iCloud dina Surat

lampiran-icloud-files-in-mail-3

Seueur pangguna parantos ngantunkeun aplikasi Mail bari, utamina kusabab kurangna pilihan. Hiji, sanaos dasar, dianggo ku seueur pangguna nyaéta kamampuan ngalampirkeun file. Spark, Outlook, Boxer sareng seueur deui sanés ngamungkinkeun urang ngagantelkeun file kana email langsung tina jasa cloud cloud, naha éta Dropbox, OneDrive, Google Drive, Box ...

iOS 9 parantos masihan kami pilihan énggal pikeun aplikasi Mail, sapertos biasana, tapi aranjeunna henteu pernah resep ku pangguna anu aranjeunna parantos ngabijilkeun kagunaan anu ditawarkeun ku klien email alternatip anu kuring sebutkan di luhur. Surat kanggo ios 9 ngamungkinkeun urang, tungtungna, ngalampirkeun file kana email anu kami kirimkeun, tapi ku watesan (upami henteu éta sanés Apple) sareng éta kami ngan ukur tiasa ngalampirkeun file anu parantos disimpen dina iCloud.Watesan ieu, hal anu teu kahartos nalika Apple henteu nawiskeun langkung seueur tempat panyimpenan gratis, sanaos parantos ngirangan harga, nyaéta cacat utama tina aplikasi ieusabab deui ngabatesan panggunaan na. Kalayan rohangan bébas 5 GB, urang boro-boro tiasa ngahémat naon-naon, anu teras-terasan maksa urang ngagunakeun sistem alternatif anu sanés sahingga nganggo aplikasi mail alternatip.

Pasangkeun file ti iCloud dina aplikasi Mail

lampiran-icloud-files-in-mail

  • Sakali urang ngamimitian nulis email, pencét ngalangkungan daérah kosong langkung ti sadetik dugi ka pilihan na némbongan.
  • Teras kami pencét dina panah katuhu dugi ka ngahontal Tambihkeun kantétan.
  • Otomatis aplikasi iCloud bakal dibuka, disumputkeun sacara standar, sareng kami bakal angkat ka folder dimana file anu ku kami badé dilampirkeun kana email aya.

lampiran-icloud-files-in-mail-2

  • Sakali kami milih éta, jandéla iCloud bakal ditutup sareng urang bakal ningali lampiran dina surat yén urang nyerat.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Raul Tijerina cenahna

    Hatur nuhun pisan, mangpaat pisan ...