Kumaha carana troubleshoot sareng Continuity atanapi Siri hands-free

kesinambungan

Dua fitur anyar dina ios 8 anu masihan pangguna sababaraha masalah, nyaéta fungsi kontinuitas, tanggung jawab kéngingkeun hubungan antara iPad, iPhone sareng Mac, sahingga anjeun tiasa nelepon kana iPad anjeun atanapi neraskeun damel ti iPhone ka Mac tanpa nyéépkeun menit.

Fungsi ieu ngan ukur ngabutuhkeun, dina prinsipna, alat-alatna aya dina WiFi anu sami sareng kalayan ios 8 sareng OS X Yosemite.

El Siri bébas tangan ngamungkinkeun ku paréntah sora «Oye siri«, Siri diaktipkeun sareng anjeun tiasa neraskeun ngadamel pamundut anjeun atanapi ngalaksanakeun tindakan anu anjeun pikahoyong tanpa némpél telepon. Dina hal ieu, éta ngan ukur meryogikeun alat éta disambungkeun kana listrik sareng gaduh ios 8.

Hanjakalna sababaraha jalma sigana gaduh masalah nganggo salah sahiji fitur ieu. Kabeneran aya hiji solusi gampang pisan anu sigana tiasa ngalaksanakeunana.

  1. Aksés ka setélan
  2. Ketok kana umum.
  3. Pencét kana Aplikasi Handoff sareng aplikasi anu disarankeun.
  4. Henteu kapilih Leupaskeun terus hurungkeun deui.
  5. Balik kana ménu anu sateuacanna dua kali, dugi ka aya dina ménu Setélan.
  6. Lebet kana FaceTime.
  7. Henteu kapilih FaceTime terus hurungkeun deui.
  8. Aktipkeun deui dina Iphone.

Anjeun kedah ngulang prosés ieu sadaya alat anu masihan anjeun masalah, nyaéta, upami gagal sareng iPad anjeun, anjeun kedah ngalaksanakeunana nganggo iPhone sareng iPad. Upami anjeun parantos ngalaksanakeun ieu, cobi tés sistem ku telepon pikeun ningali naha éta parantos hasil. Kanggo kaseueuran jalma éta hasilna dina leyuran kana masalahna, sanaos kuring miharep Apple tumut kana akun pikeun pembaruan salajengna.

Kuring ngingetan yén ciri tina kesinambungan sayogi ti iPhone 5, iPad generasi ka-4 iPad, iPad Air, iPad Mini, iPad Mini kalayan tampilan Rétina, sareng iPod touch generasi ka-5.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

15 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Elmike11 cenahna

    Antara iphone 5S sareng ipad 3 (anu pikaseurieun éta henteu ngagaduhan handoff) éta ngamungkinkeun kuring nelepon ti iPad tapi henteu nampi ...
    Kuring bakal nyobian solusi ieu.
    Saha deui?
    Hatur nuhun.
    Kuring engké wartoskeun.

  2.   Manu cenahna

    Halo patarosan, kuring ngartos yén hiji-hijina hal anu aya pikeun ayeuna nyaéta masalah telepon, sareng hal-hal sapertos kontinuitas dina Safari, Dokumén, Surat, Pesen sareng sadayana anu bakal dileupaskeun kalayan kaluaran resmi Yosemite, naha leres éta?

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Manu, numutkeun ka Apple aranjeunna nerapkeun kapasitas kontinuitas ku nagara-nagara kusabab kontinuitas antara iPad sareng iPhone ogé mangrupikeun titik konci sareng duanana parantos diperbaharui OS, tapi anu leresna mah kuring henteu terang saha waé anu tiasa nganggo fungsionalitas ieu di luar nu nelepon.
      Kuring miharep kuring tiasa masihan anjeun inpormasi anu langkung khusus, tapi kuring henteu ngagaduhanana.

  3.   chufirulo cenahna

    Kuring ngingetan yén unggal pencét tombol sateuacanna dina iphone, SMS dikirim ka Inggris kalayan biaya. Ieu kuring parantos diverifikasi sacara pribadi dina tagihan hapé. Anjeun diperhatoskeun.

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Leres, kanyataan anu hébat anu kuring émut teu émut. Nuhun chufirulo!

    2.    il signorino cenahna

      Operator anu aya perjanjian Apple (Movistar, Vodafone, Oranyeu sareng Yoigo) henteu kedah ngeusi batre anjeun kanggo pesen aktivasina FaceTime sareng iMessage. Kuring terang yén Oranyeu ngeusi batre aranjeunna kadang-kadang, tapi upami anjeun nyungkeun aranjeunna masihan artos anjeun deui, aranjeunna kedah ngalaksanakeunna - sabab pikeun hiji hal aranjeunna ngagaduhan perjanjian sareng Apple.

  4.   Elmike11 cenahna

    Chufirulo leres.
    Nuhun kana peringatan.

    Atuh naon anu disarankeun ku tulisan sareng teu nanaon.
    Kuring ngan ukur tiasa nelepon tina iPad 3 ku 5S tapi henteu nampi!
    Memang bener yén handoff henteu sayogi pikeun ipad kuring (kuring ambek!) Tapi kontinuitas sigana sahenteuna éta nyaéta nyaéta panggero enya, kusabab kuring ngagaduhan pilihan komo nomer pakait kuring sareng akun anu sami muncul ...
    Kumaha waé ogé.
    Aya ideu tambahan?
    Salam sareng wilujeung sumping dinten Jumaah

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Muhun Emilke11, kuring sieun éta leyuran anu paling parah anu ayeuna ngalereskeun masalah pikeun mayoritas, upami kuring mendakan cara anu sanés pikeun ngalereskeun éta kuring bakal langsung masangkeunana.
      Nuhun parantos nyobian sareng ngabagi éta ka kami!

  5.   Wilbur cenahna

    http://support.apple.com/kb/HT6337 Fitur sanésna parantos dianggo pikeun kuring kecuali telepon.

  6.   Elmike11 cenahna

    Hatur nuhun Carmen kana tulisan éta sareng parantos nyayogikeun waktos kanggo ngaréspon. Saé pisan anjeun. Salam ageung ti sisi sanésna éta puddle ageung

  7.   fertroisi cenahna

    cobian ieu !!! Kuring kantos ngalaman masalah sareng henteu tiasa nganggo kontinuitas antara iphone 5s sareng ipad mini (henteu aya rétina).
    nonaktipkeun pungsi AIRDROP kadua alat bahkan upami aranjeunna tetep Bluetooth

  8.   Santiago cenahna

    Halo, kuring parantos gaduh IOS 8 dipasang dina Iphone 5S sareng Yosemite abdi dina Macbook Pro kuring anu ti 2012, kuring parantos nyambung kana jaringan wi-fi anu sami. Nalika kuring nampi telepon dina telepon sélulér kuring henteu diteruskeun dina Mac kuring, naha aya anu terang kunaon éta?

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Naha anjeun ngagaduhan duanana nganggo Bluetooth diaktipkeun? Pariksa koméntarna, kuring ogé masihan sababaraha indikasi pikeun kasalahan sambungan. Salam

  9.   Rafael cenahna

    Hai, hatur nuhun kanggo tulisan éta, kuring ngalaman masalah sareng siri dina ios 8.2, motong diktip sateuacan réngsé. Kuring parantos nuturkeun paréntah sareng ayeuna jalanna saé. Misteri teknologi !! (pikeun kuring sahenteuna)

  10.   Eva cenahna

    Halo, kuring gaduh iPhone 6S sareng salaki kuring iPhone 5. Sanaos kami parantos nyambungkeun FaceTime, Handoff, kamampuan pikeun nampi telepon dina alat sanés tina setélan telepon, jsb. telepon anu ditampi dina alat sanés bakal teras némbongan dina daptar telepon anu ditampi ti kadua alat. Teu aya cara pikeun ngaitkeun aranjeunna pikeun mandiri upami urang badé ngabagi KTP. Naha aya cara anu henteu acan kajantenan ka kuring? Kuring kedah terang saha anu nyauran salaki kuring, sareng iraha sareng sabalikna?
    Nuhun kana waktos na