Kumaha cara nyiptakeun Memoji anjeun nyalira dina iPhone anjeun

Kami di salah sahiji kali paling husus taun. Seueur anjeun bakal ngagungkeun sareng kulawarga sareng réréncangan anjeun, sareng anu sanésna bakal meunang lotre pikeun ngurung diri sababaraha dinten kusabab (deui) pandémik. Sareng naha henteu nyarios, seueur anjeun bakal ngagaduhan kado anyar dina handapeun tangkal anjeun, sareng saha anu terang upami salah sahiji kado nyumput éta iPhone énggal anu anjeun pikahoyong. Seueur anjeun bakal ngaluncat tina alat anu henteu nganggo Face ID ka anu nganggo Face ID, gampang pikeun ngaluncat, sareng waktosna pikeun mendakan Memoji, upami anjeun henteu acan ngalakukeunana ... Memoji aranjeunna emojis custom nu diasupkeun iPhone urang berkat Face ID sanajan kiwari éta cocog jeung model saméméhna. Naha anjeun hoyong terang kumaha ngadamel Memoji anjeun nyalira? Tetep maca yén kami nyarioskeun ka anjeun kumaha ngaropea anjeun sorangan pikeun kaget sadayana réréncangan anjeun.


Messages App, pusat kontrol pikeun Memojis

Memojis mangrupikeun taruhan Apple pikeun stiker anu dipéntaÉta mangrupikeun cara pikeun gaduh stiker pribadi anjeun, sareng tétéla saé pisan pikeun Apple yén aranjeunna tujuanana pikeun disalin ti pesaing utamina, sareng kuring nyarios éta émut kana pariwara anu ayeuna urang ningali dina televisi ti Samsung. anu ogé geus dibuka sorangan "Memojis". Salaku I ieu nyebutkeun, maranéhanana datang ti leungeun raray ID, tapi iOS 14 ngamungkinkeun alat anu langkung lami (sanés Apple Watch) tiasa nyiptakeunana.

Léngkah munggaran urang bakal buka aplikasi Messages dimana urang tiasa nyiptakeunana. Dina bar aplikasi, atanapi tambihan pesen anu bakal urang tingali ikon nu nembongan dituduhkeun dina gambar di luhurDina salah sahiji dua tombol kami bakal gaduh aksés ka galeri mémojis sareng di dinya kami tiasa nyiptakeunana (ikon di kénca ngan ukur muncul dina alat anu nganggo Face ID).

Waktos pikeun kreativitas parantos sumping

Urang mimitian ku milih warna kulit urang. Kabéh emojis mimitian ti gaya raray sarua, sarta kawas emojis raray urang mimitian ti "Simpson" tipe beungeut jeung kulit konéng. Teras anjeun tiasa Pilih warna kulit berkat palette warna anu ageung sapertos anu anjeun tingali dina garis ieu.

Kalawan kulit urang ogé bisa nangtukeun lamun urang boga halimunéta jenis pipi urang boga (warna), atawa malah lamun urang boga a mol ciri dina raray urang. Tambihan anu bakal ngajantenkeun Memoji urang nyarupaan raray urang dina tingkat detil anu paling luhur.

Sarta sanggeus ieu waktos milih cukuran urang diantara rupa-rupa hébat aranjeunna. Dina waktu juru tata rambut, sarta kami geus ngabejaan Anjeun yen tingkat jéntré endah pisan saprak urang malah bisa masihan sorangan highlights dina bulu urang. Ngarasakeun milih Curly, bulu dicukur, sanajan dina biru; Sareng enya, pasihan diri anjeun sorotan anu anjeun impian gaduh seueur pisan! Ngomong-ngomong Anjeun tiasa netepkeunana dina tilu gaya anu béda: Modern, Gradién, atanapi Klasik.

Nuluykeun jeung bulu raray urang, Anjeun bisa milih kumaha aranjeunna anjeun halis (enya anjeun ogé tiasa ngalelep aranjeunna warna rék), anjeun tiasa ngagem a tanda dina dahi anjeun, atawa malah piercings halis. Dina bagian panon anjeun bisa ngarobah bentuk panon (jeung bulu mata maranéhanana), jeung make up kalawan eyeliner jeung panon kalangkang.

Nuluykeun ieu tina panon, Anjeun ogé boga bagian disebut Katingal, sareng écés anu ngamungkinkeun urang nyaéta ngagem kacamata dina raray urang. Aya seueur di antarana tiasa disaluyukeun sareng warna anu dipikahoyong. Dupi anjeun ngalaman kacilakaan panon? ulah salempang, anjeun ogé tiasa ngagem a patch panon dina gaya bajak laut purest.

 

Anjog ka bagian tina Sirah, Geus waktuna pikeun nangtukeun sabaraha umur urang, sarta éta dina tungtungna ukuran jeung bentuk sirah urang ngahartikeun sabaraha umur urang. Umur ditandaan ku mcoffers yén urang boga on raray urang kayaning wrinkles, sarta wangun écés ngahartikeun tipe bentuk tangkorak urang.

Kami irung ogé sagemblengna variatif, ti ukuranana nepi ka asesoris nu urang mawa di dinya. Rupa-rupa piercings atawa malah hiji tube oksigén nu hartina saha wae bisa digambarkeun dina Memojis ieu tanpa exclusions. Sareng écés anjeun kedah ngahindarkeun tabu ngeunaan kabutuhan anu aya dina kahirupan urang, éta sababna Apple ogé hoyong nambihan tabung oksigén ieu kana kustomisasi Memoji.

Urang datang ka bagian tina Sungut jeung Ceuli. Taya sungut sarua, jeung biwir meureun bentuk nu paling ngahartikeun beungeut urang. Milih tina rupa-rupa biwir (enya ogé warna maranéhanana), éta huntu nu bisa boga sampurna, bentukna diabolical kalawan fangs badag, atanapi stylized kaleungitan huntu a, sela antara aranjeunna, atawa urang malah bisa gabung dina fashion braces. Jeung enya teh piercings sungut jeung létah ogé ditarima ...

Ku jalan kitu, supados teu aya anu hilap momen pandémik dimana urang kalibet, sareng khususna upami anjeun parantos murag kana cengkraman Omnicron, anjeun ogé tiasa ngagem topéng dina raray anjeun sareng saluyukeun sareng warna anu anjeun pikahoyong (tanpa kudu mayar biaya tambahan pikeun masker warna). Anjeun tiasa make eta dina Anjeun versi bedah atawa dina versi FFP2, beuki ditangtayungan urang, leuwih hadé ...

Sedengkeun pikeun obar, urang bisa ngarobah anjeun ukuran (tanpa ngaliwatan kami), tambahkeun sababaraha anting (anu tiasa sami dina duanana Ceuli atanapi béda), sareng enya urang ogé bisa nambahkeun headphone. Jeung panasaran teh AirPods generasi kahiji kaasup kana implants cochlear. Panasaran, AirPods mangrupikeun hiji-hijina headphone anu urang henteu tiasa ngarobih warnana, écés anu asli bodas janten naha urang badé ngarobih warnana ...

Pantun hipster Éta ogé fashion di dunya Memoji. Wani kalayan salah sahiji sababaraha janggot dina katalog. Naha anjeun gaduh janggot atanapi henteu, ieu panginten waktosna Coba gaya anu anjeun kantos hoyong gaduh tapi henteu kantos wani. Jenggot, kumis, satengah janggot, atanapi bahkan janggot tilu dinten biasa. Leres, anjeun ogé tiasa ngalelep janggut anjeun ku warna anu dipikahoyong.

Memoji anjeun ogé dina versi Natal

Urang sumping ka bagian tékstil ... Sareng éta sajaba ti gaya fisik anu urang gaduh, naon anu urang pake ogé penting. Dimimitian ku sirah, urang boga kamungkinan pikeun make loba cap jeung topiMalah aya profési sapertos patugas pemadam kebakaran anu cocog sareng padamelan urang, upami éta masalahna. Jeung écés pikeun ngagungkeun Natal, anu teu hayang ngagem hat Santa Palasik?

Sarta pamustunganana, a novelty of ios 14: kamungkinan dandanan Memoji urang. Sarta eta sumping berkat incorporation of stiker anyar nu némbongkeun bagian tina awak urang sakumaha anjeun tiasa ningali dina gambar nu huluna pos ieu. Anjeun tiasa mutuskeun dina a papakéan ageung tina baju unggul anu bakal ngajantenkeun Memoji anjeun ngalebetkeun baju karesep anjeun.

Waktosna nganggo Memoji anjeun

Muhun, abdi geus boga Memoji pribadi kuring, malah Sigana mah kuring! Tapi, Naon anu kuring lakukeun ayeuna sareng ieu? Gampang pisan, mun anjeun geus ngonpigurasikeun Memoji Anjeun, tur disimpen, Anjeun ngan kudu buka aplikasi olahtalatah naon waé (Henteu kedah janten aplikasi pesen) sareng anggo sapertos stiker anu sanés.

Pikeun manggihan eta, urang ngan kudu lebetkeun keyboard emoji iPhone sareng upami urang ngageser sadaya mémoji ka katuhu pikeun nunjukkeun anu nembe dianggo, urang bakal ningali Galeri Memojis iPhone, Di mana salian ti kami anjeun ogé bakal mendakan Memojis iPhone klasik (dinosaurus, gurita, sapi, poop ...), ku ngaklik salah sahiji anu anjeun parantos nyiptakeun. Anjeun bakal otomatis ngirimkeunana dina paguneman anjeun saolah-olah éta stiker. Na enya, écés ti Aplikasi Facetime ayeuna anjeun tiasa nganggo Memoji anjeun (dina alat anu nganggo Face ID) pikeun nyenangkeun raray anjeun nalika anjeun nuju nelepon pidéo jeung babaturan anjeun.

Kami ngarepkeun tutorial énggal ieu mangpaat pikeun anjeun. Reuwas sadaya babaturan anjeun sareng kreasi anjeun sareng Bagikeun kami paling lucu ngaliwatan kami saluran Discord anyar!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.