Kumaha ios 9 Low Power Mode Works

low-konsumsi-ios-9

Salah sahiji fitur anu paling penting dina ios 9 nyaéta modeu daya handap. Ngeunaan novelty ieu? Sakumaha urang sadayana tiasa bayangkeun, hal anyar ieu parantos dilebetkeun sahingga iPhone nyéépkeun kirang batréna, tapi aya sababaraha detil anu pantes dipikanyaho.

Naon waé smartphone ayeuna gaduh seueur jasa sareng pilihan anu tiasa nyéépkeun tanaga tanpa urang sadar. Anu paling tiasa nyéépkeun nyaéta kacaangan layar, sababaraha animasi sareng, tangtosna, éta aplikasi anu teras-terasan narik konéksi internét urang.

Kumaha iPhone Low Power Mode Works

Ngaktipkeun modeu konsumsi rendah sanés "gratis", tapi ngagaduhan "harga". Harga anu mayar nyaéta sababaraha hal bakal lirén damel nalika modeu na aktip. Naon moal jalan atanapi bakal dikirangan anjeun saatos gambar salajengna. Sakumaha anjeun tiasa (Hapunten kuring henteu ngagaduhan gambar dina basa Spanyol, tapi kuring henteu acan néwak nalika peringatan sumping ka kuring), iPhone bakal ngawatesan sababaraha hal.

hemat batré-modeu-pesen

  • Kinerjaanana bakal ngalambatkeun sakedik supados sistemna henteu sangsara sareng henteu kedah peryogi langkung énergi.
  • Unduhan bakal lirén atanapi dinonaktipkeun.
  • Pembaruan latar tukang ogé moal sayogi.
  • Kacaangan sareng pangaruh visual tina sistem bakal dikirangan.
  • Laju sambungan internét urang ogé bakal langkung handap.

Kumaha urang ngaktipkeun modeu konsumsi rendah

peringatan-handapeun-comsuno

Dina waktos ayeuna, pikeun ngaktipkeun modeu konsumsi rendah urang kedah angkat ka Setélan / Batre. Teras we aktipkeun "toggle" dina modeu hemat energi. Teu aya jalan pintas, hal anu saé pikeun ditambihan di pikahareupeun. Tapi, sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar sateuacanna, nalika batréna iPhone kami turun janten 20%, urang bakal ningali peringatan sapertos sateuacanna, tapi ayeuna éta nawiskeun kami pilihan pikeun ngaktipkeun modeu konsumsi rendah.

Harti warna

low-konsumsi-ios-9

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar sateuacana, warna batréna anu nunjukkeun naon anu urang tinggalkeun tina batréna konéng, janten, kecuali sababaraha kejutan, ikon na bakal aya dina 4 warna:

  • hideung: urang gaduh batré antara 21% sareng 100%.
  • Rojo: urang bakal ningali bagian kénca beureum nalika urang gaduh 20% atanapi kirang.
  • Amarillo: urang gaduh iPhone dina modeu daya rendah.
  • hejo: iPhone ngecas.

Kabaruan anu sanés

Apple nyarios dina WWDC yén umur batre bakal ningkat ku 1 jam panggunaan rata-rata, anu mangrupikeun paningkatan anu cukup anu urang henteu acan tingali. Pikeun terang naha éta ngalaksanakeun naon anu dijangjikeun urang kedah ngantosan peluncuran umum ios 9


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

17 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mauro Amircar Villarroel Meneses cenahna

    Daripada najis anu ipis nempatkeun langkung seueur genius batré anu salah tempatna ti Apple

    1.    Renato Fernandez S. cenahna

      Langkung saé mésér xperia

      1.    tukang ngarit cenahna

        Langkung saé mésér anjeun kamus atanapi mayar sababaraha pelajaran pikeun diajar nyerat teras upami anjeun masihan koméntar kana éta ...

  2.   henteu aya namina cenahna

    Naha anjeun parantos mariksa naha éta leres-leres manjangan umur batre ku 3 jam?

  3.   Aeneid Alicea cenahna

    Rodriguez Lydia

  4.   Paralaks Arthur cenahna

    Charles Escalona Silva

  5.   Mauricio D. Gonzalez-Garcia cenahna

    Waktosna! Kami parantos ngantosan fungsi éta mangtaun-taun

  6.   Jose Luis Nieto Notaris cenahna

    IPhone sareng masalah abadi na sareng batréna, anu sanés ngaraosan Android kami sareng layar melengkung langkung lami 😉

    1.    Jose Luis Nieto Notaris cenahna

      Nya, kalayan résolusi 2k sareng éstétika dina layar melengkung, kaseueuran babaturan sareng iPhone parantos kéngingkeun Apple ngalakukeun hal anu sami. Ku jalan kitu, dina S6 Samsung henteu sateuacan-masang nanaon, anjeun milih naha anjeun badé masang aplikasi na atanapi henteu. Hayu sadayana resep naon anu aranjeunna resep, sakitar ampir 40 jam sareng anu sanés 8 atanapi 9 😉

    2.    Jose Luis Nieto Notaris cenahna

      Nya, kalayan résolusi 2k sareng éstétika dina layar melengkung, kaseueuran babaturan sareng iPhone parantos kéngingkeun Apple ngalakukeun hal anu sami. Ku jalan kitu, dina S6 Samsung henteu sateuacan-masang nanaon, anjeun milih naha anjeun badé masang aplikasi na atanapi henteu. Hayu sadayana resep naon anu aranjeunna resep, sakitar ampir 40 jam sareng anu sanés 8 atanapi 9 😉

    3.    Jose Luis Nieto Notaris cenahna

      Nya, anjeun bakal ngan ukur hiji-hiji kolega padamelan anu nganggo chargerna sareng layar 2k luar biasa ku pidéo dina résolusi éta. Kuring ngarti yén kusabab Apple henteu ngaluarkeunana, anjeun nyarios yén éta henteu patut naon-naon, éta mangrupikeun léngkah anu sami kalayan ukuran catetan, anjeun seuri sareng nyarios yén éta panto, ayeuna ku 6 ditambah anjeun henteu nyarios deui nanaon tentang ukuranana. Éta masalah penggemar Apple henteu ningali anu goréng tina iPhone atanapi anu hadé pikeun anu sanés. Anjeun kedah langkung obyektif 😉

      1.    Charles J. cenahna

        Anjeun nyarios yén anjeun kedah obyektif sareng anjeun ngabandingkeun batréna sareng aspek-aspek anu henteu mendasar pisan, sapertos layar 2K (anu ngagaduhan resolusi anu anjeun pikahoyong, tapi éta moal katingali langkung saé dina resolusi tibatan Penuh anu saé Panel HD kalayan cukup PPI, yén kuring pastikeun anjeun sareng aranjeunna bakal ngajamin anjeun dimana waé aranjeunna terang perkawis éta. Hal anu sanésna kedah janten masalah kontras sareng jenuh anu carita sanésna) sareng layar melengkung, anu ngan ukur saé pikeun pasangan omong kosong kalayan béja. Upami fungsi-fungsi éta ngimbangan anjeun luncat kana terminal éta, maka sampurna .... Kuring, kumaha ogé, resep iPhone sabab kuring tiasa nyolok gitar sabab éta latency input anu langkung saé dina hardware sora na, sareng éta sigana konyol pikeun anjeun. Naon anu anjeun henteu tiasa lakukeun nyaéta buka ku kedip-kedip salaku 'ngecorkeun' tambang anu langkung saé sareng anu sanés henteu, nalika henteu ...

        Kuring ogé tiasa nyaritakeun yén ku 6 Plus kuring kénging sapoé satengah batré (sakitar 8 jam layar sakitar) sareng kuring henteu kedah ngiringan charger dimana waé, janten ... sanés Lollipop nuju ngalakukeun ogé ku masalah batréna tepat (Sareng kuring bébéja pisan, yén kuring parantos nganggo Lollipop dipasang dina Xperia Z1 sareng Xperia Tablet Z2 kuring sababaraha minggu).

  7.   David perales cenahna

    Ku jalan kitu, naon sih anu aranjeunna koméntar di dieu anu nganggo sampah bonéka héjo? Atanapi aranjeunna anu henteu senang ku éta sareng kedah ningali naon anu dilakukeun ku Apple sareng IOS? ☺️

  8.   Luis garcia cenahna

    Upami ieu dilaksanakeun ku apel heula dibandingkeun android, anjeun sadayana budak kipas apel bakalan nyarios yén android disalin, android parantos mangtaun-taun.

  9.   Fernelis Ranger Agramonte Filpo cenahna

    Kuring ngarti yén pilihan ieu kedah dilebetkeun sacara otomatis nalika ponsel ngahontal muatan 20%, oh panginten anu ngamungkinkeun urang milih tina sabaraha persén muatan batré anu urang hoyongkeun pikeun asup kana modeu ieu, tapi di luhur sadayana mangrupikeun pilihan anu saé sareng kuring miharep anu ngalangkungan betas anu sanés aranjeunna tetep sampurna !!!

    1.    Francisco Alberto Guerrero Bautista cenahna

      Fernelis ranger upami éta aya sacara otomatis nalika ngahontal 20% anjeun nampi peringatan upami anjeun hoyong aktipkeun atanapi henteu.

    2.    Fernelis Ranger Agramonte Filpo cenahna

      Oh saé Francisco, muhun éta langkung saé, hatur nuhun kaldu !!!