Kumaha mariksa kakuatan sinyal di ios 8? (Henteu jailbreak)

Kakuatan sinyal iPhone

Pasti upami anjeun pangguna anu ngagaduhan jailbreak, anjeun bakal terang sababaraha cara pikeun tiasa terang langkung akuratna sinyal sinyalna anu urang gaduh sepanjang waktos dina iPhone kami. Aya sababaraha tweak anu ngamungkinkeun anjeun ngukur ku nomer, kalayan simbol anu langkung lengkep, malahan masihan anjeun langkung seueur inpormasi perkawis éta. Tapikumaha upami urang hoyong ngaraosan hal anu sami tanpa jailbreak? Saleresna éta tiasa, sareng henteu peryogi prosés anu rumit teuing pikeun réngsé.

Sabenernna ieu Trik mariksa kakuatan sinyal dina iPhone bakal jalan upami anjeun gaduh ios 8 dina terminal anjeun atanapi versi anu langkung luhur. Sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta nuturkeun sekuen anu urang badé jéntrékeun dina hambalan demi langkah ieu di handap. Sakali réngsé, babarengan sareng simbol anu biasana tina sinyal dina terminal anjeun, anjeun kedah milarian nomer. Jumlah éta dibasajankeun -40 dugi ka -130, sareng bertentangan sareng naon anu urang pikirkeun, langkung handapna, sinyal sinyalna anu langkung saé urang dina iPhone urang. Naha anjeun badé ngalakukeun éta di anjeun? Nya turutkeun léngkah-léngkah ieu!

Kumaha terang intensitas sinyalna dina ios 8

  • Pencét * 3001 # 12345 # * dina iPhone anjeun teras pencét tombol sauran.
  • Anjeun ayeuna dina Field Mode. Anjeun bakal aya bewara yén anjeun gaduh indikator sinyalna di kénca luhur layar anjeun. Anjeun tiasa ningali bilah sareng nomerna ku ngaklik na.
  • Pencét tombol Imah pikeun kaluar lengkep
  • Upami anjeun hoyong janten parobihan permanén, anjeun kedah mencét tombol kakuatan dugi ka ningali sinyal pikeun mareuman iPhone. Entuk mareumanana, cukup pencét tombol Imah teras balikeun kana layar anjeun ku indikator sinyal angka anyar ieu.

Upami anjeun hoyong mupus, anjeun kedah mencét urutan nomer anu sami deui teras pencét tombol Utama langsung. Gampang kan? .


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

28 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hector Sanmej cenahna

    Abdi henteu tiasa ngajantenkeun nomerna tetep permanén ... nyaéta, kuring lebetkeun mode Field, kuring pencét tombol shutdown, sareng nalika konfirmasi shutdown kaluar, éta moal ngantep kuring pencét tombol home ... kuring ngan ukur tiasa pencét Batal.

    Dupi anjeun netepkeun léngkahna sakedik langkung saé?

    1.    Michael cenahna

      Hector saatos opsi mareuman nembongan dina layar, tahan ka bumi dugi ka anjeun balik ka layar utama, cobian sareng tingali éta tiasa dianggo.

  2.   pamaké cenahna

    Kaleresan, langkung luhur langkung saé. Langkung saé nampi -40 (dBM) tibatan -80 (dBm)

    1.    Michael cenahna

      Hector saatos opsi mareuman nembongan dina layar, tahan ka bumi dugi ka anjeun balik ka layar utama, cobian sareng tingali éta tiasa dianggo.

  3.   Bruno cenahna

    Halo iPhone News!

    Mimiti sadayana ngabagjakeun anjeun kana padamelan anjeun, kuring mangrupikeun penggemar.

    Kuring parantos nyobian ngantepkeun nomer intensizada permanén, tapi kuring henteu sanggup.
    - Nalika kuring mencét tombol sareng mareumanana kaluar, kuring ngabolaykeun (sabab tombol Home teu aya nanaon di dinya), sareng kuring balik deui ka layar Field Mode.
    -Kuring pencét Bumi deui, pikeun balik kana layar kuring, tapi kuring kaleungitan nomerna, janten kuring henteu tiasa kéngingkeun permanén.

    Naon anu kuring salah lakukeun? Naha kuring hiji-hijina anu kajantenan?

    Hatur nuhun sateuacanna

  4.   Marcp cenahna

    Leres .. Kuring ogé henteu tiasa ngajadikeun Hector permanén, éta kajantenan sapertos anjeun.

    1.    Michael cenahna

      Marco saatos opsi pikeun mareuman nembongan dina layar, tahan bumi dugi ka anjeun balik ka layar utama, cobian sareng tingali éta tiasa dianggo.

      1.    Marcp cenahna

        Hatur nuhun pisan MICHAEL! marahmay pisan.
        Salam.

  5.   Juan cenahna

    Calik! Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta tahan tombol Utama salami 10 detik sareng éta sampurna! Salam

  6.   Pi cenahna

    Abdi henteu tiasa ngalereskeun. Boh sareng naon anu kuring carioskeun dinten ayeuna ogé naon anu dicarioskeun ku Juan.

  7.   Hector Sanmej cenahna

    Sampurna Juan, sapertos anu anjeun nyarios ...

    Sakali dina menu Field Mode, pencét tombol kakuatan, sareng nalika mastikeun kakuatan pareumna, tahan tombol HOME salami 10 detik ... Angka na bakal tetep di tempat bunderan bunderan.

    Salam!

  8.   Pi cenahna

    Ok, parantos !!
    Sakumaha Hector parantos ngajelaskeun.

  9.   John cenahna

    Abdi henteu tiasa . Abdi gaduh iPhone 6 sareng teu aya jalan .teu tombol dipareuman, sanés sampingna ???

  10.   John cenahna

    Abdi henteu tiasa pisan. Abdi nunda sekuenna kuring masihan tombol samping tapi teu aya jalan pikeun tetep tetep ha ha ha 😭😭😭😭😭😭😭

  11.   Gambar placeholder Karina Soto cenahna

    Halo! Kuring gaduh iPhone 6 plus sareng kuring parantos nyobian tanpa hasil, pas kuring nuliskeun kecap konci éta ngawartoskeun kuring ngadagoan sakedap sareng langsung ngirimkeun kuring kasalahan 🙁

  12.   maca lalaunan cenahna

    Lakukeun sakumaha anu aranjeunna nyarios:
    Pasihkeun pikeun dipareuman dugi ka kéngingkeun tombol pareuman.
    Janten anjeun gaduh dua pilihan: pareuman sareng batal.
    Nya, henteu ogé ti dua, pencét tombol Imah «tombol iphone fisik» sareng henteu ngaleupaskeun dugi ka nyandak anjeun ka desktop
    hahaha bageur !!
    Hatur nuhun sadayana

    1.    John cenahna

      Ok hatur nuhun pisan anu kahontal conseguidoBener pisan kuring resep halaman ieu ogé kami tiasa langkung seueur tina iPhone !! Hatur nuhun sadayana

  13.   ladybug cenahna

    Héi sadayana, abdi ngalaksanakeun sagala léngkah sareng kuring henteu tiasa ngaleungitkeun titik-titikna, upami anjeun ngagaduhan jailbreak, éta henteu? éta iphone 5c

  14.   Dungad cenahna

    Kuring nuturkeun KABEH pitunjuk, nyaéta, kuring tetep tombol Imah diteken sakitar 10 detik, dugi ka layar folder nembongan sareng henteu dibereskeun, nyaéta, mulih deui ka cara grafis pikeun nunjukkeun intensitasna. Sadaya ieu dina 4S.

    Wasalam

  15.   javierm cenahna

    Hayu urang tingali naha urang diajar maca sakedik, pencét heula tombol OFF, sareng nalika layar némbongan ku tindakan mareumanana, urang pencét tombol HOME salami 10 detik,

  16.   ladybug cenahna

    Kuring parantos ngalaksanakeun éta, kuring mencét tombol pareum, sareng nalika tombol "pareuman" atanapi "batal" kaluar. Kuring mencét tombol bumi dugi ka layar utama, sareng bunderan neraskeun.

  17.   Jangoye cenahna

    Éta ngan ukur pantes dihargaan, upami anjeun parantos ngaktipkeun siri, nonaktipkeun sabab sahenteuna nalika kuring mencét sareng nahan tombol bumi salami 10 detik, siri ngaluncatan, kumargi éta henteu lebet kana desktop. sareng mareumanana upami sareng persentase tetep tetep. Untung sareng hatur nuhun Cristina.

  18.   David cenahna

    Entong liren mencét tombol shutdown iraha waé, anjeun mencét tombol shutdown sareng nalika kaluar slide ka shutdown, tanpa ngaleupaskeun tombol iraha waé, anjeun pencét tombol home dugi ka layar utama. Anjeun kedah pencét duanana tombol.

    Wasalam

  19.   Hector Sanmej cenahna

    David, henteu, janten naon anu anjeun paling kamungkinan tiasa ngahontal nyaéta anjeun ngabalikan telepon hahahahaha.

    Pencét tombol pareuman dugi layar "Geser ka mareuman" nembongan. Sareng di dinya, tombol kakuatan dileupaskeun, sareng tombol Imah diteken sakitar 10 detik. Sanés Siri ogé Siro ngalangkungan ... Dina layar konpirmasi «Geser pikeun mareuman», tombol home press panjang ngan ukur anjeun balik ka layar utama.

    salam

    PS: Émut yén éta aya dina ios 8.

  20.   David cenahna

    Nya, ngalakukeun sapertos kieu mangrupikeun hiji-hijina cara pikeun nomer tetep di 5S abdi sareng ios 8.1.1 sapertos anu kuring laksanakeun ku ngaleupaskeun bal ... Éta upami pas kuring balik ka layar utama kuring ngaleupaskeun dua tombol sareng entong hurungkeun deui.
    salam

  21.   Dani cenahna

    Hayu urang tingali naha aya trik tapi pikeun sinyal Wi-Fi, salam

  22.   Samuel Fernandez cenahna

    Upami parantos dibereskeun, dina sababaraha waktos ka payunna tiasa deui? Kalayan kecap séjén, kuring asup kana modeu lapangan, kuring nuturkeun léngkah-léngkahna pikeun ngalereskeun, tapi dua minggu ti ayeuna kuring hoyong ningali "titik-titik" deui, tiasa?

  23.   Dr Bacterio cenahna

    Perhatoskeun, dina akhir prosés, nalika anjeun mencét tombol home sareng layar utama nembongan, tong ngaleupaskeun langsung. Anjeun kedah neraskeun sababaraha detik deui mencét, sareng éta parantos dibereskeun.