Kumaha cara ngahalangan nomer dina ios 9

blok-kontak-ios-9

Patarosan anu seueur pangguna énggal dina ios sareng pangguna anu langkung berpengalaman anu panginten henteu kantos naros ka diri sorangan nyaéta naha anjeun tiasa meungpeuk nomer tanpa jailbreak. Walerna nyaéta enya sareng, salaku tambahan, pikeun ngalakukeunana kami ngan ukur kedah leumpang ngaliwatan aplikasi Telepon (tina aplikasi Kontak anu kami moal tiasa) sareng di dinya urang bakal ningali opsi na.

Kamungkinan ieu, kang sayogi ti ios 7, seueur pangguna teras-terasan ngalaksanakeunana ku cara anu "rumit" pisan, nyaéta ku muka setélan, milih "telepon" atanapi "pesen", badé "ngahalangan kontak" teras némpél "Tambihkeun énggal". Éta langkung saé tibatan ieu kami tinggalkeun ngan ukur terang kontak mana anu diblokir tanpa kedah katingali hiji-hiji. Cara meungpeuk nomer telepon langkung saderhana.

Kumaha cara ngahalangan nomer dina ios 9

  1. Kami muka aplikasi telepon.
  2. Kami maén deui Kontak teras pilih kontak éta yén urang hoyong blokir.
  3. Urang geser ka handap sapanjang jalan ningali Blokikeun kontak ieu. Kami maén di dinya.
  4. Dina jandéla pop-up, urang némpél Blok kontak.

ngonci-ios-9

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina pesen, urang moal nampi telepon normal, SMS atanapi FaceTime, duanana video sareng FaceTime Audio. Langkung saé upami Apple ngalegaan sadayana ieu kana sésa aplikasi upami urang hoyong, tapi kuring pikir ieu bakal naros teuing, leres?

Upami ku jalanna waktos anjeun hoyong ningali nomer naon anu anjeun blokir, anjeun kedah angkat Setélan / Telepon (atanapi Pesen) sareng tingali dina «Kontak Blokir». Salaku tambahan, di dinya anjeun tiasa muka blokiran ngan ukur hiji nomer telepon pikeun hiji jalma, anu tiasa dianggo upami anjeun ngan ukur hoyong meungpeuk sajumlah anu ngagaduhan kontak.

Upami anjeun nampi seueur telepon anu anjeun henteu hoyong ditelepon sareng anjeun henteu hoyong nambihan aranjeunna kana agenda anjeun, rekomendasi anu kuring buat nyaéta anjeun nyieun kontak sapertos dina gambar ieu:

block_contacts_ios_9

Dina kontak anu sami anjeun tiasa nambihan sadaya telepon anu paling ngaganggu anjeun. Salaku conto, kuring gaduh seueur telepon di dinya anu ngan ukur hiji-hijina anu aranjeunna laksanakeun (atanapi anu dilakukeun, saleresna kuring henteu terang) nyaéta nyauran kuring pikeun nawiskeun produk anu kuring henteu peryogi pisan sareng kuring bahkan henteu resep. di. Ku ngahambat jumlahna aranjeunna aranjeunna moal ngaganggu kuring deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   urang Kristen cenahna

    Anjeun terang yén diantara anu sanésna kuring henteu tiasa ngajelaskeun upami aplikasi telepon na ngagaduhan pilihan anu langkung saé (jelas) tibatan aplikasi Kontak, pikeun aplikasi éta aya (Kontak)

    1.    Paul Aparicio cenahna

      Hai, kristen. Anjeun henteu ngan ukur hiji. Kuring henteu terang naha bakal aya jalma anu kedah ningali aplikasi dina bentuk agenda supados henteu leungit, saleresna, tapi henteu perlu. Idéalna, tinggalkeun aplikasi Kontak pikeun iPad sareng Telepon pikeun iPhone.

      Hiji salam.