Kumaha Cabut Kontak Anyar sareng Paporit tina Multitasking di ios 8

hapus-panganyarna-multitasking-ios8-0

ios 8 parantos nyandak seueur fitur-fitur anyar, seueur diantarana visual dina ios versi kadalapan. Salah sahiji anu paling pamer nyaéta barisan ikon anu upami ditempatkeun di luhur aplikasi yén urang parantos kabuka dina waktos éta. Baris ieu nunjukkeun paporit sareng kontak anyar kami anu parantos kami interaksi akhir-akhir ieu. Upami urang pencét kana unggal kontak, tilu pilihan bakal ditingalikeun: nelepon, ngirim pesen atanapi nelepon liwat FaceTime (upami sayogi).

Upami anjeun salah sahiji pangguna anu nyobian ngagaduhan gambar anu aya hubunganana sareng kontak biasa, baris luhur kontak biasa nunjukkeun gambar anjeun dina bunderan, upami henteu ngan ukur awal kontak anu ditampilkeun. Éstétika anjeun tiasa resep atanapi henteu, teu aya tulisan ngeunaan rasa.

Untungna, pikeun anjeun anu henteu resep fitur anyar ieu, atanapi kusabab anjeun sanés salah sahiji anu ngaitkeun gambar kana kontak (dina hal ieu jajaran luhurna henteu saé pisan) urang tiasa ngonpigurasikeun iPhone kami pikeun mupus na moal nunjukkeun deui.

Hapus kontak sareng paporit tina seueur tugas di ios 8

hapus-panganyarna-multitasking-ios8

  • Mimiti urang kedah kana bagian éta setélan.
  • Dina setélan, urang angkat Email, kontak, almenak.
  • Dina bagian ieu urang kedah buka Dina pamilih aplikasi.
  • Di jero menu Dina pamilih aplikasi, urang mendakan dua pilihan anu ngamungkinkeun anjeun nunjukkeun telepon karesep anjeun sareng kontak terakhir kalayan saha kami parantos berinteraksi. Urang ngan kedah pupus centang kadua pilihan.

Ti ayeuna ayeuna, kontak anyar sareng favorit urang, anu ditingalikeun di luhur layar nalika kami ngaksés multitasking, aranjeunna moal deui némbongan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

21 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio cenahna

    Kontak dina layar multitasking sigana kuring konyol. Paporit di Pusat Bewara henteu kunanaon.

  2.   Olga cenahna

    Bahkan ngalakukeun éta samentawis kumargi upami anjeun aktipkeun éta katingalina deui sahenteuna dina kasus kuring .. Hapus telepon anu anyar sareng aranjeunna tetep némbongan .. Éta mangrupikeun jalan kaluar yén balon henteu muncul .. Tapi kumaha cara ngaleungitkeun aranjeunna sacara permanen?

  3.   Nelson cenahna

    Hatur nuhun kana bantosanna, kuring akhirna tiasa ngahapus kontak tina seueur tugas sareng ngan ukur kénging Favorit!

  4.   carlosbankai cenahna

    Halo abdi parantos ngapdét ipad 2 kuring tapi kuring henteu tiasa nganonaktifkeun bantosan anu terakhir pikeun salam fa

  5.   Ulysses cenahna

    Upami tiasa dipiceun anu anyar tina multitasking tapi masalahna nyaéta anjeun moal tiasa mupus riwayat éta, bahkan upami anjeun mupus telepon anu anyar sareng / atanapi msg, anu nembé masih katingali upami anjeun ngaktipkeun deui pilihan! Nyaéta, upami anjeun ngaktipkeun deui pilihan atanapi batur ngaaktipkeun deui, aranjeunna bakal tiasa ningali saha anjeun komunikasi ... Sanaos anjeun mupus sadaya riwayat kontak sanaos éta henteu pikaresep ... Muga éta parantos ngajelaskeun ka abdi ...

  6.   Luis cenahna

    Anjeun paling hébat!!!

  7.   Chejo cenahna

    hatur nuhun kanggo naséhat kuring gering pilari kumaha ngaleungitkeun aranjeunna dugi ka kuring maca naséhat anjeun

  8.   Ale Obando Rojas cenahna

    HATUR NUHUN! Alus teuing!

  9.   Eduardo cenahna

    Abdi hoyong miceun ngan ukur hiji téa tina karesep sareng henteu kaleungitan nomerna

  10.   -Silver Gagak- cenahna

    Hatur nuhun !! Éta rada ngaganggu yén nami-nami jalma anu kuring nelepon dina bagian éta kaluar

  11.   Santos cenahna

    Kumaha ieu dilakukeun dina ios9?

  12.   Maite cenahna

    Kumaha carana kuring ngan ukur nyésakeun kontak paporit dina update anyar IOS 9.0?

  13.   Ale cenahna

    Pilihan "dina séktor aplikasi" henteu némbongan 🙁

  14.   kuring tarung cenahna

    UPDATE iOS 9 JEUNG OPSI "DINA PEMILIH APLIKASI" TEU DITAMPANGKEUN KITU, Kumaha atuh?

    1.    keun2009 cenahna

      Lucho, dina IOS 9 fungsi éta parantos ditumpurkeun ... éta mangpaat pisan pikeun kuring. Hapunten bilih Apple ngahaja mutuskeun naon anu gunana sareng naon anu henteu pikeun alatna ... saolah-olah éta anu bogana

      1.    Kuring bakal ningali cenahna

        Tangtosna henteu ditumpurkeun. Ngeureunkeun pager ngalawan apel sareng upami anjeun henteu resep, entong mésér produkna. Kuring nembé unggah ka ios 9. Pilihan anu aranjeunna milari nyaéta dina Setélan, Umum, Pilarian Sorotan sareng di sana aranjeunna mareuman saran Siri. Sareng éta waé.

    2.    Kuring bakal ningali cenahna

      Kuring ngantepkeun anjeun jawaban di handap

      1.    Virginia cenahna

        Sampurna. Parantos kahontal. Hatur nuhun pisan.

  15.   Miguel cenahna

    Halo! Abdi hoyong terang kunaon kuring kéngingkeun simbol ℹ️ dina pesen-pesen panganyarna ??? Sateuacan nembongan kuring nalika kuring ngahapus kontak tapi ayeuna nembongan dina kontak anu aya dina buku telepon ... Naha aya anu ngabantosan kuring pikeun henteu némbongan? Nya éta, contona, Pedro Pérez Pedro perez nembongan ka kuringℹ️

  16.   Maxi cenahna

    hébat! singket sareng praktis!

    hatur nuhun!

  17.   karusuhan cenahna

    Halo! tapi henteu dipiceun! ngartos éta .. éta ngan ukur nyumputkeun aranjeunna, upami pilihan na diaktipkeun, sajarahna bakal muncul deui ..