Kumaha carana miceun sadaya rerencangan ti Game Center

Pusat Game

Praktis ti saprak diluncurkeun, Game Center parantos janten salah sahiji aplikasi anu seueur anu dipikahoyong ku pangguna pikeun ngiles, sanés ngan ukur tina springboard (hal anu nganggo iOS 10 henteu diperyogikeun sabab henteu deui mendakanana salaku aplikasi) tapi ogé ti sadayana kaulinan cocog sareng platform ieu. Untungna, sakedap ayeuna Apple nambihan kamungkinan tiasa nyinkronkeun gim antara alat anu sanés, sahingga sadaya kamajuan anu urang lakukeun ku iPhone bakal sayogi dina iPad nalika urang maénkeun sareng alat ieu. Pikeun seueur anu ngagaduhan fungsi ieu, seueur pangguna parantos mendakan éta utiliti anu nyata anu henteu bersaing sareng jalma anu urang terang nanaon.

Ayeuna gaduh daptar réréncangan henteu diperyogikeun upami urang biasana ulin sareng rerencangan anu sanés, janten leres-leres gaduh daptar "réréncangan" anu urang henteu terang pisan, aranjeunna henteu raoseun, janten hal anu paling saé urang tiasa laksanakeun nyaéta ngahapus sadaya daptar réréncangan pikeun nyingkahan nampi uleman ganjil maén ti "sobat" di tengah wengi. Perhatoskeun yén upami anjeun resep sareng nganggo Game Center, pilihan pikeun ngahapus babaturan moal aya anu mundur, janten sateuacan mupus sadaya réréncangan, anjeun kedah mikir dua kali.

Hapus sadaya rerencangan ti Game Center

Hapus sadayana rerencangan éta prosés anu saderhana pisan, kumargi urang kedah ngalaksanakeunana ngalangkungan pilihan Setélan Alat. Aplikasi Pusat Permainan ti saprak datangna ios 10 henteu némbongan dina papan luncuran alat kami.

miceun-babaturan-buruan-pusat

  • Dentro de setélan urang buka Pusat Game
  • Dina pilihan Pusat Permainan urang buka tungtung ménu teras pencét dina Cabut babaturan ti Game Center.
  • Jandéla konpirmasi bakal muncul, dimana kami bakal pencét deui Hapus sadayana rerencangan.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.