Kumaha pabrik ngareset headphone AirPods Max anyar

The AirPods Max anyar

Upami anjeun salah sahiji pangguna anu untung anu ngagaduhan anyar AirPods Max Anjeun kedah terang pilihan ieu pikeun tiasa ngareset atanapi mulangkeunana tina pabrik. Ieu mangrupikeun pilihan anu urang mendakan dina sadaya modél headphone Apple sareng unggal unggal béda.

Saperti dina AirPods atanapi AirPods Pro tiasa waé upami anjeun didieu maca ieu éta kusabab anjeun badé ngajual atanapi masihan headphone anjeun atanapi ngagaduhan masalah sapertos headphone anu diluncurkeun bulan ieu Désémber 2020, janten hayu urang tingali dua pilihan urang kedah ngareset headphone ieu.

Kumaha pabrik ngareset AirPods Max

Hal anu kahiji nyaéta urang kedah ngecas headphone komo upami anjeun hoyong anjeun tiasa ngantepkeun éta nyambung kana stop kontak listrik. Bisi waé, éta henteu prosés rumit berkat tombol anu ditambihan dina AirPods Max, urang angkat.

  • Kami pencét sareng tahan tombol pembatalan noise
  • Sakaligus pencét makuta digital anu sami sareng Apple Watch

Dina titik ieu headset bakal nembongkeun lampu LED dina warna oranyeu, ayeuna urang parantos nga-reset ka aranjeunna sareng kamungkinan masalah kami parantos ngaleungit.

Bisa jadi tindakan ieu henteu cekap pikeun méréskeun masalah, janten urang ngaléngkah ka léngkah salajengna nyaéta ninggalkeun AirPods Max salaku anu énggal. Kanyataanna nyaéta ngareset ieu anu bakal kami nunjukkeun di handap tinggalkeun AirPods Max sareng setelan pabrik sareng éta ngan saukur ngajaga kadua tombol dipencét langkung lami.

Pikeun ieu urang ngan saukur kedah ngalaksanakeun prosés samemehna tapi nalika urang ningali lampu LED dina jeruk urang kedah tetep mencét dua tombol dugi LED flash dina bodas. Kalayan ieu aranjeunna bakal disimpen deui ti pabrik.

Duanana prosés saderhana sakumaha anjeun tiasa tingali sareng langkung ti kamungkinan masalah éta bakal direngsekeun, tapi upami ieu tetep langkung saé ngahubungi anjeunna Dukungan Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.