Kumaha mulangkeunana tanpa kaleungitan jailbreak

Cydia-iOS-8

Sanaos kanyataanna kumargi Pangu sareng TaiG lebet kana tempat kajadian, Jailbreak parantos janten hal anu jarang gaduh salah sahiji ampir unggal versi ios anu diluncurkeun ku Apple, lumayan sering mendakan diri dina kaayaan sapertos ayeuna : hiji-hijina vérsi anu tiasa dipasang dina alat kami henteu rentan ka jailbreak. Ieu ngandung harti yén lamun urang ngalaman kagagalan serius atanapi urang ngan saukur hoyong malikkeun alat kami sabab éta parantos lambat atanapi henteu stabil, urang kedah nempatkeun versi ios anu bakal nyegah urang ngalakukeun Jailbreak, anu henteu kapikir pikeun anu resep ngagaduhan Cydia dipasang dina alatna.

Tapi ieu ngagaduhan solusi, sareng urang gaduh sababaraha kamungkinan pikeun henteu kaleungitan kamungkinan jailbreak sanajan urang mulangkeun alatna. Naha anjeun badé ngantepkeun iPhone atanapi iPad anjeun sakumaha seger ti pabrik tapi hoyong ngajaga Cydia atanapi sahenteuna kamungkinan masangna? Nya, kami masihan anjeun waleran kana doa anjeun sacara rinci di handap, sareng kami ngalakukeun éta ku tilu pilihan anu béda.

Impédia Cydia

Cydia-Impactor

Pilihan kahiji kuring pikeun sababaraha alesan. Anu mimiti diantarana, sabab panyipta na nyaéta Saurik nyalira, anu mangrupikeun jaminan anu ampir mutlak. Kadua, kusabab éta nyingkirkeun alat anjeun bersih, disimpen saolah-olah anjeun nembé kaluar tina kotak, tapi tetep vérsi anu sami anu anjeun kagungan. Ieu ngandung harti yén lamun anjeun ngagaduhan ios 8.4 sareng Jailbreak saatos nganggo Cydia Impactor anjeun bakal ngagaduhan ios 8.4 bersih, tanpa Cydia, tapi kumargi versi éta rentan ka Jailbreak anjeun kedah ngalakukeunana sareng anjeun bakal ngagaduhan Cydia deui. Alesan katilu naha kuring resep éta tibatan anu séjén nyaéta éta dilakukeun tina alat éta sorangan. Anjeun kedah masang Cydia Impactor tina Cydia, mukakeunana teras pencét dina "hapus sadaya data sareng unjailbreak device", hurup beureum anu némbongan di handapeun. Éta cocog sareng versi mana waé antara ios 8.1 sareng 8.4. Anjeun gaduh langkung seueur detil ngeunaan aplikasi ieu di link ieu.

SemiRestore

SemiRestore

Pilihan kadua kuring nyaéta SemiRestore. hiji aplikasi sayogi pikeun Windows, Mac OS X sareng Linux sareng anu ngamungkinkeun alat anjeun bersih tapi ku Cydia dipasang, nyaéta kalayan Jailbreak dilakukeun, sareng tangtosna, ngajaga vérsi anu saacanna anjeun pasang. Éta dianggo tina komputer anjeun (anjeun tiasa ngaunduh aplikasi tina link resmi ieu) sareng diénggalan janten cocog ti ios 5 dugi ka ios 8.4. Naha sanés pilihan kahiji kuring? Kanyataan yén éta henteu malikkeun alat anjeun tapi ngan saukur ngahapus file hartosna éta tiasa nyésakeun résidu, sareng éta kedah dianggo tina komputer ogé mangrupikeun kalemahan dibandingkeun sareng Cydia Impactor. Anjeun gaduh sadayana inpormasi dina link ieu.

iLex RAT

ILEX-RAT

Pilihan anu terakhir mah nyaéta iLEX RAT. Kanyataanna Kuring henteu nyarankeun panggunaan na sabab éta henteu acan diénggalan mangbulan-bulan, sareng sanaos inpormasi pang anyarna anu aya mastikeun yén éta cocog sareng ios 8.xx kuring henteu ngagaduhan data pikeun mastikeun yén éta cocog sareng versi panganyarna tina ios 8. Kuring ngan ukur kaasup sabab mangrupikeun anu pangpayunna némbongan, sareng kusabab pamekar na hiji dinten tiasa ngamutahirkeunna janten saluyu sareng versi panganyarna tina ios. Operasi na mirip pisan sareng SemiRestore, nyaéta, éta ngantepkeun alat anjeun bersih tapi ku Cydia dipasang, tapi nganggo kaunggulan éta tiasa dianggo tina alat anjeun, kusabab éta aplikasi anu diunduh ti Cydia. Anjeun gaduh langkung seueur inpormasi dina link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.