Kumaha pasang deui Cydia upami anjeun parantos ngahapus

pasang deui-cydia

Upami anjeun gaduh iPhone anu rusak, anjeun panginten tiasa kaluar tina tangan sareng teu kahaja nyabut Cydia. Tong hariwang, dunya ieu henteu acan réngsé, dina iPhone News kami bakal ngajarkeun anjeun sareng sababaraha léngkah saderhana cara masang deui Cydia upami anjeun parantos ngahapus ku teu dihaja. Kami bakal nyandak anjeun balik ti toko tweak anjeun kana iPhone.

Metoda 1 - Ngagunakeun iFile

Dina raraga ngagunakeun cara ieu, urang kedah saacanna masang iFile dina iPhone. Teras, urang bakal muka Safari sareng lebet URL ieu sareng Cydia bakal otomatis dipasang dina alat anjeun nalika anjeun milih file Cydia tina daptar. Sakali anjeun ngagaduhan, lebet ka iFile, nomeran file anu diunduh sareng buka pikeun masangna. Saatos balikan deui, Cydia bakal muncul dina SpringBoard dimana éta kedahna pernah tinggaleun.

Metode 2 - Ngagunakeun OpenSSH

Upami anjeun kenal sareng alat jailbreak anu biasa ieu, anjeun panginten parantos damel sareng OpenSSH atanapi program naon waé atanapi tweak anu ngatur SSH alat. Upami henteu, éta henteu sesah teuing. Sapertos sareng iFile, perlu yén urang saacanna parantos ngainstal OpenSSH sareng APT dina vérsi na 0.6 atanapi 0.7. Kantun, dina OpenSHH kami lebetkeun paréntah «apt-get install cydia» teras kami pencét «ENTER». Teras ketik "(telepon anjeun) -c uicache" sareng deui "ENTER", alat bakal reboot mésér Cydia.

Metode 3: Ngagunakeun Redsnow

Ngan ukur pikeun alat anu nganggo chip A4 (iPhone 4, iPod Touch 4, iPad 1). Ngagunakeun alat Redsnow, kami ngan ukur ngaunduh vérsi pangénggalna, sareng pencét dina "Jailbreak", tapi ngan ukur ngecék kotak "Pasang Cydia".

Pilihan terakhir - Re-jailbreak

Upami anjeun henteu mumpuni pikeun salah sahiji metodeu anu ditétélakeun, kuring ngiring belasungkawa. Kuring miharep anjeun parantos tiasa ngadamel cadangan sabab anjeun kedah ngalakukeun Jailbreak deui, saatos malikkeun. Kami émut yén pikeun malikkeun alat nganggo Jailbreak ti iTunes anjeun kedah nempatkeun telepon dina modeu DFU. Hanjakalna, dina waktos-waktos sapertos ayeuna, henteu aya édisi ios anu ngagaduhan Jailbreak anu ditandatanganan, janten terserah anjeun, naha ngantosan vérsi Jailbreakable atanapi henteu nganggo Cydia sakedap.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   josepgbcn cenahna

    Halo Miguel Gambar tulisan éta salah. Pasang "reseat" tibatan masang deui.
    Abdi nyarios ka anjeun supados anjeun tiasa ngarobihna.
    Salam 2.

  2.   jessssspo cenahna

    Pilihan pamungkas anu salah, anjeun tiasa teras nganggo SEMIRESTORE pikeun balikkeun ka vérsi anu sami anu parantos anjeun gaduh, sedemikian rupa sehingga jailbreak masih dipertahankeun teras tiasa ngalakukeun salah sahiji metode anu sanés. Sawangsulna.

    1.    imad cenahna

      Boh panulis sareng anjeun salah nalika anjeun nyarios yén ngagunakeun semirestore xD anu ngan ukur semirestore kumargi bahkan upami anjeun nganggo éta alat jailbreak bakal mendakan yén alat éta parantos ngagaduhan jailbreak dina ampir pang taig atanapi pp jailbreak kusabab éta henteu tiasa dilakukeun nya, panulis salah nyarios sababaraha tweak anu ngatur ssh hahah opensh ngan ukur muka panto, teu aya anu dikokolakeun sapertos anjeunna parantos ngabingungkeun aranjeunna sareng shsh tapi éta mangrupikeun masalah anu sanés, anjeunna ogé salah nalika nyarios di jero opensh xD yén openssh ngagaduhan panganteur atanapi naon Janten? Kuring ngulang ssh kabuka ngan ukur muka panto pikeun alat pikeun nyieun konéksi jauh ka usus alat pikeun ngaéksekusi sadayana anu anjeun nyarioskeun kedah ngalaksanakeunana via terminal sanaos kinten-kinten anu énggal henteu terang naon anu kabuka janten kuring ragu aranjeunna dipasang. dina alat anjeun

  3.   wallpaper cenahna

    Mangrupikeun tulisan anu saé, tapi pikeun anu ngagunakeun program. Dugi ka waktos ieu kuring bahkan henteu terang naon ari Cydia