Kumaha carana ngadamel logo Apple dina iPhone 6 hurung

apal-logo-iPhone

Aya fitur anu tiasa dipikaterang tina Macbook anu seueur ogé anu resep kana alat ios, saleresna urang nyarioskeun ngeunaan apel backlit anu ditempatkeun ku Apple dina komputer mérek na ti saprak 2009. Nanging, apel backlit pikeun iPhone henteu lami mimiti muncul 4 sareng 4s ngamangpaatkeun gelas na deui ku nerapkeun sababaraha LED saderhana anu tiasa dianggo sareng alat. Ayeuna urang terang yén ieu ogé dimungkinkeun dina alat iPhone 6 sareng 6s janten kami bakal masihan anjeun ringkesan sakedik kumaha anjeun tiasa ngalakukeun éta.

Jujur kuring henteu nganggap hal éta salaku hal anu kuring tiasa lakukeun, tapi kami gaduh seueur pangguna anu gumbira ngeunaan kamungkinan ngajantenkeun apelna sapertos matahari isuk. Fungsi ieu ogé rada panasaran, janten kami bakal mairan ngeunaan éta. Taun demi taun urang parantos ngantosan Apple tempatna apel backlit ka iPhone, tapi teu nyusup dugi ka ayeuna. Nanging, anjeun gaduh alternatip, "kit" pamasangan saderhana sayogi pikeun ampir saha waé anu gaduh sakedik obeng énjing, kami nyungkeun pidéo ngeunaan kumaha cara dipasang na kumaha jalanna.

Éta pastina henteu kedah nyandak anjeun langkung ti satengah jam kanggo dipasang, atanapi sapuluh menit upami anjeun parantos biasa masang sareng némbalan alat Apple. Pikeun kirang ti € 20 anjeun tiasa ngaksés iket ieu anu bakal ngamungkinkeun kami nyaangan apel iPhone kami sahingga urang pasti aya iPhone paling "mode" di daérah éta. Sanaos tangtosna, kami henteu terang naha éta mayar résiko anjeun ngeusi batre alat ngan ukur pikeun "aksésori" ieu. Anjeun ogé tiasa mésér sareng nyandak kana SAT anu propésional, sanaos terang masalah anu timbul ku Error53 éta parantos rada pikasieuneun pikeun muka iPhone urang ku résiko yén urang kéngingkeun kertas anu saé. Tangtosna, wani, ieu cara diajar anu pangsaéna, sareng jantenkeun apel iPhone anjeun hérang ku ngagaleuh KIT Kieu dina Amazon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mauricio cenahna

    Ieu anu kuring sok hoyong lakukeun! 😀 Kuring bakal nalungtik deui! Hatur nuhun!

  2.   Sebastian cenahna

    Halo, kuring nuturkeun anjeun ti Chili.
    henteu ngagaduhan résiko tina ngalungkeun kasalahan nalika ngalakukeun éta?

  3.   Sebastian cenahna

    saé pisan tapi kuring moal wani ngalakukeun éta.

  4.   tagihan cenahna

    Kumaha anjeun tiasa mésér aksésori éta ti Spanyol?

  5.   Webserveis cenahna

    Candak catetan apel pikeun iphone7 atanapi 8

  6.   Diego cenahna

    Aduh, iPhone 6 kuring bakal saé pisan, anu sieun nyaéta Apple bakal meungpeukna, sareng konsumsi batréna bakal seueur? Langkung saé upami aranjeunna ngadamel catetan anu ngajelaskeun langkung seueur pro sareng kontra ngeunaan ieu.

  7.   Ruben cenahna

    Anjeun kedah ..., pikeun muka ponsel 1000 € sahingga lampu dihurungkeun di La Manzanita…., Manusa luar biasa !!!! hehehehe

  8.   Diego cenahna

    Hahaha Antonio leres anjeun, tapi upami aranjeunna nempatkeun notifikasi Led, alat-alatna naékkeun langkung 100 dolar sabab éta Led henteu pernah katingali sateuacanna sareng éta henteu katingalina sapertos persaingan (éta bakal janten iled) janten aranjeunna ngajual urang langkung mahal hapé hahaha

    1.    Mori cenahna

      saleresna layar hurung upami aranjeunna ngirimkeun anjeun, sareng upami anjeun hoyong anu dipimpin, anjeun tiasa ngajantenkeun lampu kilat pareum. sahenteuna ku nelepon

  9.   Mariano cenahna

    Sae pisan kuring ngabagjakeun anjeun kalayan anu hadé.

  10.   Edgar Duarte Valenzuela cenahna

    Wilujeng énjing, kumaha kuring ngajadwalkeun pesen WhatsApp dina iPhone pikeun dikirim dina tanggal sareng waktos anu dipikahoyong ku pangguna.
    hatur nuhun