Kumaha ngalereskeun kasalahan Instagram sareng akun Twitter sareng Facebook

Instagram

Kusabab dipasangna sistem operasi anyar sigana ngan ukur batu anu dihujanan dina tim pangembang sareng, nanging, aya bug anu disababkeun ku aplikasi pihak katilu.

Dina hal ieu kuring ngobrolkeun Instagram, jaringan sosial pikeun ngabagi gambar, anu ngagaduhan pilihan pikeun nyebarkeun sakaligus dina Twitter, Facebook, Tumblr, Flickr, Foursquare sareng anu sanésna. Aplikasi ieu nyaéta méré kasalahan ku milih ieu publikasi babarengan.

Saatos janten ningali kana sababaraha forumSigana yén gaduh langkung ti hiji akun tiasa janten masalah, solusi awal mangrupikeun dasar, masang sareng nyabut aplikasi. Maka nyaéta ngahapus akun Facebook sareng Twitter tina Setélan teras nyimpen éta deui. Teu nanaon.

Solusina kitu saderhana sapertos masalah instagram. Hayu urang tingali léngkahna:

  1. Aksés ka setélan > Facebook, pilih akun anjeun sareng hapus.
  2. Aksés ka setélan > Twitter, pilih akun anjeun sareng hapus.
  3. Lebetkeun aplikasi Instagram sareng dina profil anjeun klik dina pilihan (cogwheel). Aksés Instagram
  4. Gulung ka handap kana bagian Preferensi teras pencét dina «Setélan eusi dibagikeun".
  5. Aksés ka jaringan sosial anjeun hoyong atur sareng lebetkeun data aksés.

rekening

Saatos validasi ieu anjeun bakal ningali éta ogé nembongan dina bagian Setélan (pikeun kasus Facebook sareng Twitter) sareng masalah ngabagi parantos réngsé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Briana cenahna

    Kuring meunang kasalahan 1011 Abdi henteu tiasa ngalebetkeun App

  2.   Eduardo cenahna

    Wilujeng sonten babaturan abdi hoyong naroskeun patarosan dina akun instagram abdi dina pesen langsung kuring ngagaduhan titik seruan beureum dina bunderan kuring ngartos yén éta blok samentawis sabab dugi ka wates ngan ukur dugi ka sabaraha lami? Rekening abdi sampurna Abdi tiasa ngalakukeun sadayana kecuali ngirim pesen upami kuring tetep ngalaksanakeunana di sana upami aranjeunna ngahalangan akun abdi, kuring ngan ukur hoyong terang waktos blok samentawis ieu hatur nuhun