Kumaha ngarobih wallpaper iPhone, iPad atanapi iPod Touch abdi sareng ios 9

IOS 9 Latar

Prosés netepkeun atanapi ngarobih wallpaper dina ios cara na parantos beda-beda Salami mangtaun-taun, saprak Apple ngenalkeun kamungkinan ieu deui dina vérsi anu munggaran na iPhone OS, cara anu dianggo pikeun tujuan ieu parantos rupa-rupa tanpa mendakan tempat anu sampurna pisan.

Kusabab éta dinten ayeuna urang masihan anjeun tutorial ngeunaan kumaha ngarobih wallpaper dina ios 9, vérsi sistem operasi pikeun alat iPhone, iPod Touch sareng iPad anu badé dileupaskeun. Dina kasempetan ieu kuring bakal nyarios yén éta parantos robih sakali deui ti ios 8 (upami kuring émut leres), anu kuring yakin yén éta parantos robih hubungan sareng ios 7.

Kumaha carana ngalakukeunana?

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta buka aplikasi «Setélan» tina alat ios kami, aplikasi ieu mangrupikeun pusat saraf sistem, sareng tangtosna éta tempat anu paling saé pikeun nempatkeun bagian ieu.

Sakali jero setélan kami urang kedah nuturkeun léngkah ieu:

ios 9 tukang

  1. Geser menu ka handap dugi ka mendakan bagian na disebat "Wallpaper" yén dina poto dikurilingan warna beureum teras pencét di dinya.
  2. Sakali di jero, éta gumantung kana tujuan anu urang milari, urang gaduh dua léngkah pikeun dipilih; Upami urang hoyong ngédit wallpaper ayeuna urang (ngarobah ukuran atanapi ngalih antara parallax sareng modeu statis) urang bakal kedah némpél bagian anu urang badé diédit, naha éta layar konci atanapi layar utama (dimana ikon-ikon na).

    Upami tujuan kami nyaéta pikeun nyiptakeun wallpaper anyar, urang kedah milih pilihan anu nembongan di luhur gambar dina poto kadua, disebut «Pilih dana anu sanés».

  3. Sakali dina bagian ieu, Apple nyayogikeun kami tilu pilihan kustomisasi:
    1. Latar Dinamis (kalayan animasi).
    2. Gambar kénéh (latar standar dina ios).
    3. Gambar tina perpustakaan kami (anu aya dina gulungan kami).
  4. Kami milih anu paling kami resep na urang ngalih kana tahap salajengna.

ios 9 tukang

Sakumaha urang parantos terang anu wallpaper anu urang hoyong anggo, naha éta dinamis, dibereskeun atanapi tina gulungan kami, kami ngan ukur kedah ngatur kana karesep urang sareng masihan tujuan, pikeun ieu kami bakal nuturkeun léngkah ieu:

  1. Sakali kami terang naon latar tukang anu urang hoyong, urang noél éta.
  2. Layar sapertos anu kadua dina poto bakal némbongan dina garis ieu, di dieu urang kedah ngalih sareng ngarobih ukuran latar urang ku ramo (nalika urang ngubaran gambar naon waé dina gulungan), teras pilih upami urang hoyong disetél kana modeu "Statis" atawa "Perspektif".

    Beda antara modeu ieu saderhana pisan, dina modeu statis gambar urang bakal tetep dibereskeun tanpa aya gerakan, sapertos anu parantos kami atur; Nanging, dina modeu sudut pandang, gambar urang bakal ngalih gumantung kana orientasi alat urang, nyayogikeun sensasi tilu diménsi, hal anu saé tapi ngagaduhan karugian.
    Dina modeu perspektif gambar kedah ngonpigurasi sahingga gambar langkung ageung tibatan layar supados alat tiasa ningalikeun langkung seueur area nalika ngalih, ieu kedah hariwang anjeun sabab éta bakal dilakukeun sacara otomatis sawaktos anjeun milih éta, di sisi sanés anjeun kedah terang yén éta nyéépkeun langkung seueur batré ku cara teras-terasan nganggo giroskop sareng akselerometer kanggo nangtoskeun orientasina sareng GPU kanggo ngolah épék 3D éta.

  3. Sakali kami parantos milih modeu anu paling cocog sareng cita rasa sareng kabutuhan urang, urang kedah mencét tombol na "Témpél" sareng pilih (layar katilu dina gambar dina garis ieu) kana layar mana anu bakal dituju, ka konci (dimana urang geser pikeun muka konci), ka bumi (dimana aplikasi kami aya) atanapi duanana.

tips

Wallpaper na sigana sapertos masalah anu henteu penting, tapi ieu sanés masalahna, pilihan anu urang candak katingali dina tampilan alat sareng kinerja na.

Tip kuring nyaéta:

Upami anjeun nganggap yén iPhone anjeun a fusi antara kaanggunan sareng téknologi sareng anjeun ngahargaan padamelan anu parantos dilakukeun ku Jonathan Ive nalika mendesain éta, pilih latar numutkeun kahoyong anjeun tapi éta nuturkeun pedoman desain minimalis (anu kirang dimuat kalayan detil anu langkung saé) sareng anu ngahargaan résolusi layar iPhone anjeun, anu kanggo anjeun pikeun dijantenkeun pituduh nalika milari anu anjeun, nyaéta kieu numutkeun modél (nangtung x horisontal):

  • iPhone 4/4s = 960 x 640 (Rétina)
  • iPhone 5 / 5c / 5s = 1.136 x 640 (Rétina)
  • iPhone 6 = 1.334 x 750 (Rétina HD)
  • iPhone 6 Plus = 1.920 x 1080 (Rétina HD)

Di sisi séjén anjeun ogé kedah mertimbangkeun kinerja alat, aya dua pilihan anu tiasa mangaruhan négatip gumantung kana modél iPhone anu anjeun gaduh, sareng éta latar tukang anu dinamis sareng modeu sudut pandang, rekomendasi kuring gumantung kana modélna nyaéta:

  • iPhone 4 / 4s: Wallpaper anu tetep sareng dina modeu statis, kusabab GPU anu lami sareng kinerja alat-alat ieu mana waé tina 2 pilihan ieu diaktipkeun négatip tiasa mangaruhan duanana fluiditas sistem sareng umur batréna.
  • iPhone 5 / 5c: Wallpaper anu maneuh, dina layar konci urang tiasa nempatkeun latar dina modeu perspéktif pikeun masihan perasaan 3D nalika muka konci atanapi mariksa waktosna henteu sacara serius mangaruhan fluidity atanapi batré.
  • iPhone 5s / 6: Dina layar konci urang tiasa milih wallpaper anu tetep atanapi dinamis, dina modeu statis atanapi sudut pandang, pilihan urang, sanaos ieu kuring nyarankeun yén urang henteu nempatkeun latar dinamis dina layar utama, ieu bakal mangaruhan umur batre, GPU Alat tiasa gampang nungkulan pilihan naon, sanaos ieu umur batre parantos cukup pikeun ngajantenkeun ngolah animasi dina layar utama, éta mangrupikeun hal anu anjeun tiasa lakukeun upami anjeun resep tapi éta bakal ngirangan waktos batré iPhone anjeun.
  • iPhone 6 Plus: Latar tukang anu dinamis atanapi tetep, dina modeu statis atanapi sudut pandang, dina layar utama, dina layar konci atanapi duanana. Dina iPhone 6 Plus, hal anu sami kajadian sapertos dina iPhone 6 sareng 5s, GPU tiasa ngatasi animasi kalayan langsung, sareng urang ogé ngagaduhan batré anu langkung luhur anu ngamungkinkeun urang nganggo latar ieu sareng kabébasan total.

Kuring miharep sadayana parantos jelas pikeun anjeun ku tutorial ieu, sanaos éta, upami anjeun parantos aya patarosan atanapi masalahHayu urang terang dina koméntar, tim editor kami bakal senang ngabantosan anjeun!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Augusto cenahna

    Kuring henteu terang naha éta ngan ukur kajadian ka kuring. Nalika kuring nempatkeun wallpaper tina rol kuring, éta nyetél sareng sadayana. Sareng nalika kuring kaluar kuring ningali wallpaper kuring langkung poék di luhur tibatan di handapeun.

  2.   Rafael pazos cenahna

    Aya seueur hal anu kuring henteu terang, 7 bulan nganggo iPhone 6 sareng kuring henteu terang sadayana ... (robih dana upami ...), hal-hal naon waé anu tiasa dipelajari nalika salah sahiji topikna dibahas!

    Tulisan anu saé pisan Juan !!

    PS: ayeuna iPhone Haters bakal kaluar pikeun ngritik yén éta mangrupikeun sampah tina hiji tulisan sareng anjeun teu kedah nempatkeun nanaon deui ...

    PS 2: ieu lumaku pikeun ios pangénggalna!

    Salam deui sareng tulisan anu saé 😛

    1.    Juan Colilla cenahna

      Hatur nuhun pisan Rafael, koméntar sapertos anjeun nyayogikeun usaha sareng dedikasi dina ngadamel tulisan sapertos kieu, kuring ngarepkeun langkung benci sanaos saat ieu teu aya nanaon, hatur nuhun deui, sareng perkawis anu anjeun henteu terang, Anjeun henteu pernah bobo tanpa diajar anu anyar!

      Sareng éta anu kami pikeun, pikeun nyayogikeun anjeun sadaya inpormasi anu kami tiasa 😀 Anjeun terang, aya patarosan, saran, keluhan sareng anu sanés, tong ragu-ragu mairan ^^

      Salam hormat anu maca

  3.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Kanggo anjeun Juan, pikeun nyangking tulisan anu pikaresepeun pisan ..

    Unggal dinten anjeun diajar anu anyar, sanaos omong kosong tapi éta mangrupikeun hal anu anjeun henteu terang sareng ayeuna anjeun terang!

    Salam !!

  4.   Miguel cenahna

    Kuring hoyong terang yén anjeun nyarankeun kuring nempatkeun latar normal ti Apple atanapi poto pilem sakumaha contona poto kuring

  5.   Giancarlo cenahna

    Wilujeng énjing, kuring gaduh iPhone 6, sareng kuring ngagaduhan masalah, éta henteu masihan pilihan "statis sareng sudut pandang", kuring ngahargaan upami anjeun tiasa masihan solusi.

    1.    Daniel Cayo cenahna

      Tingali anjeun kedah buka setélan - umum - aksés - ngirangan gerakan di sana anjeun kedah ngantepkeun nganonaktifkeun sareng éta waé

  6.   Mercedes cenahna

    Sateuacan anjeun tiasa ngarobih gambar tina ménu, ayeuna éta ngan ukur masihan kuring pilihan pikeun ngarobah gambar layar konci. Aya solusina? Nuhun ☺️

  7.   Chiara cenahna

    Sareng kumaha kuring balikkeun latar tukang anu aslina? Hatur nuhun

  8.   RenzoYf cenahna

    Dear, kuring ngarobah wallpaper kuring, tapi kuring hoyong nyimpen latar tukang standar sareng teu mendakan. : / sapertos kitu?
    Kuring miharep aranjeunna ngabantosan kuring. salam

  9.   Vianey Ledezma Gzz cenahna

    Bantosan, Sateuacana Munculna Pilihan Tembok Tembok, Ayeuna Teu Terang Ka Kuring
    Naon anu kuring tiasa laksanakeun? Mudah-mudahan aranjeunna ngabantosan kuring
    Abdi ngagaduhan IPAD

  10.   Daniel sanchez cenahna

    Kusabab kuring henteu tiasa ngarobih poto layar kuring (duanana) katingalina yén éta parantos robih sareng nanaon. Kuring ngan ukur tiasa nempatkeun poto atanapi animasi anu aya dina iphone.help