Kumaha ningali lirik lagu anu disada dina iPhone sareng iPad anjeun

Apple-Music-Lirik

Salah sahiji fitur Apple Music anu leungit nyaéta kamampuan pikeun ningali lirik lagu anu nuju diputer. Apple (dina waktos ayeuna) henteu nawiskeun kamungkinan ieu, tapi berkat aplikasi gratis anu tiasa anjeun unduh ti App Store sareng cocog sareng iPhone sareng iPad anjeun tiasa ngalakukeun éta kalayan gampang, ti pusat béwara, sareng urang sanés nyarioskeun perkawis musik anu didangukeun ti alat sanés, tapi perkawis musik anu sami anu diréproduksi pikeun anjeun. Anjeun bahkan tiasa ngalakukeunana dina Apple Watch anjeun. Kami ngajelaskeun kumaha carana ngalaksanakeun éta undak-usuk.

MusixMatch-Lirik

Aplikasi anu urang carioskeun nyaéta MusixMatch, aplikasi anu mirip pisan sareng Shazam, panginten kirang dikenal tibatan ieu, tapi éta nawiskeun seueur kamungkinan sareng anu sampurna ngahiji sareng Apple Music. Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nyaéta unduh éta ti App Store, kami keukeuh, éta gratis sareng universal, valid pikeun iPhone sareng iPad, bahkan Apple Watch.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Sakali dipasang anjeun tiasa langsung ngagunakeun éta pikeun ningali lirik lagu Apple Music naon waé anu dimaénkeun dina alat anjeun, tapi upami anjeun hoyong gaduh aksés anu langkung gancang sareng langsung, langkung saé nambihan widget na ka pusat béwara kusabab cara éta anjeun tiasa aksés fungsina bahkan ku iPhone atanapi iPad anu kakonci. Teuing anjeun tiasa nganggo ti Apple Watch, sareng pilihan pikeun nambihan kana "glimpses" pikeun ngagaduhan éta langsung ku ngusap na ningali hurup sapertos anu gancang dina jam tangan Apple. Sakumaha anjeun tiasa tingali, aplikasi ogé ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun putereun musik sareng bahkan tandana salaku paporit sareng jantung anu nembongan dina kadali. Teu aya deui alesan pikeun henteu terang naon lagu favorit anjeun nyarios dina basa Inggris.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   XR-Scully cenahna

    Kumaha anjeun henteu ningali lirik lagu na? Upami mungkin. Mimiti, éta kedahna parantos kalebet kana lagu anu urang simpen. Teras anjeun kedah pencét dina layar teras nembongan. Ngan sapertos kitu.

    1.    Luis Padilla cenahna

      Leres, manusa, leres, tapi sanés pilihan anu Apple lebetkeun sacara standar, anjeun kedah ngalebetkeunana nyalira

  2.   Nelsonmb cenahna

    Naha aya anu terang kumaha kuring tiasa ningali lirik lagu (parantos kalebetkeun) dina ios 9?