Kumaha ningali vérsi lengkep halaman wéb tina Safari sareng ios 9

Safari

Urang sadayana parantos ngaraos hanjelu iraha-iraha nalika ti iPhone atanapi iPad kami parantos ngaksés halaman wéb sareng éta nunjukkeun kami versi sélulér tinimbang versi desktop lengkep. Seringna versi sélulér ngabantosan kami pikeun ngajaga tingkat data urang tetep hirup, tapi sigana urang moal tiasa gampang aksés kana pungsi éta versi lengkep anu urang butuhkeun dina waktos anu sami, éta sababna urang mawa anjeun tutorial ieu ngeunaan cara ngakses vérsi desktop lengkep dina halaman wéb anu kami hoyongkeun tina Safari pikeun ios 9, kumargi ku ayana édisi anyar ios ieu mangrupikeun salah sahiji hal anu robih, ampir jempé, tanpa urang terang. Éta saderhana pisan, janten ulah sono.

Kalayan ios 8 kami parantos gaduh kamungkinan ningali vérsi desktop ti Safari pikeun ios, tapi, ayeuna Apple parantos mutuskeun pikeun ngarobih pilihan tempat ieu, anu henteu langkung hésé, tapi béda. Kusabab ieu, seueur jalma anu henteu sadar kana ayana. Ngartikeun eusi lengkep halaman wéb moal nyandak anjeun langkung ti tilu detik, diajar kumaha berkat léngkah-léngkah ieu anu bakal kami nunjukkeun di handap.

Mode Gancang - Bar Reload Eusi

Muatkeun versi desktop dina Safari

  1. Kami muka Safari sareng lebet kana halaman wéb anu kami badé didatangan, kami bakal ningali kumaha vérsi mobile tina beban halaman wéb.
  2. Sakali halaman wéb pinuh, kami tahan tombol pembaruan halaman wéb anu aya dina palang pamilarian salami dua detik, hiji drop-down bakal dibuka sareng pilihan "Versi Desktop".
  3. Pencét kana pilihan éta sareng éta bakal kabuka dina modeu lengkep.

Metodeu laun - Bagikeun fungsi

vérsi desktop dina Safari

  1. Kami muka Safari sareng lebet kana halaman wéb anu kami badé didatangan, kami bakal ningali kumaha vérsi mobile tina beban halaman wéb.
  2. Sakali halaman wéb pinuh, pencét ngeunaan fitur bagi Safari, anu dipidangkeun di handap ieu di tengah, antara «daptar bacaan» sareng tombol «maju».
  3. Menu turun-handap bakal dibuka sareng sadaya fungsi ngabagi sareng ekstensi Safari, diantara fungsi dina baris kadua urang bakal mendakan «Versi Desktop».
  4. Sakali pilihan ieu diklik, versi desktop halaman wéb bakal dimuat.

Luar biasa saderhana, Ngamuat halaman wéb desktop teu kantos janten gampang sareng gancang sapertos dina ios 9, Ieu mangrupikeun salah sahiji berita yén Apple cicingeun kusabab sababaraha alesan anu kami henteu terang, tapi yén dina Actualidad iPad kami jaga ngabagi sareng anjeun sadayana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.