Kumaha carana ningkatkeun jaringan WiFi anjeun di bumi

Wifi

Kadang-kadang urang ngagaduhan alat anu pangsaéna, sambungan internét anu pangsaéna, sareng nalika urang kedah ngaunduh eusi atanapi nonton dina streaming urang sadar yén laju internét urang sanés anu kedahna, ngarusak anu kedahna sampurna pisan. Sababaraha kali éta sanés masalah sareng panyadia kami, atanapi alat kami, tapi masalah jenuh sareng gangguan. Upami urang cicing di tempat anu seueur jaringan WiFi, anu lumayan di kota, ningkatkeun koneksi WiFi urang tiasa saderhana pilih saluran anu pangsaéna pikeun siaran anjeun, anu salah sahiji anu paling henteu dianggo, anu nyandak urang kirang ti lima menit. Kami ngajelaskeun kumaha terang mana saluran pangsaéna sareng kumaha ngarobihna dina router kami.

Ngaronjatkeun-WiFi03

Hal kahiji anu urang butuhkeun nyaéta aplikasi anu nyeken sadaya jaringan WiFi sareng nyarioskeun saluran naon anu aranjeunna anggo masing-masing. Dina Mac OS X aplikasi parantos dipasang dina sistem. Éta saderhana nahan tombol Alt dina keyboard urang sareng mencét pointer dina ikon WiFi dina palang luhur kami. Kami milih pilihan «Open Wireless Diagnosis».

Ngaronjatkeun-WiFi01

Urang pencét «Teras», urang ngenalkeun kata sandi teras kami ngantunkeun jandéla pikeun lebet kana ménu, sareng dina «Jandéla» kami milih pilihan «Jelajah» Jandéla anu aya di luhur garis ieu bakal muncul, sareng sadaya jaringan di ujung jari kami, sareng sadaya inpormasi ngeunaan éta. Anu penting aya dina bagian kénca, di handap, dimana Aranjeunna nunjukkeun saluran pangsaéna pikeun masing-masing band anu sayogi (2,4GHz sareng 5 GHz). Éta saluran tina unggal pita mangrupikeun saluran anu kedah urang anggo dina Router kami.

Ngaronjatkeun-WiFi02

Ayeuna urang kedah angkat kana router urang sareng ngarobih saluran siaran, pilihan anu tiasa dikonfigurasi dina seuseueurna router, bahkan anu disayogikeun ku panyadia internét. Konsultasi manual router anjeun pikeun ngalakukeunana. Dina conto urang bakal nganggo Bandara Extreme, anu urang kedah angkat «Aplikasi> Utiliti> Utiliti Bandara», pilih router sareng pencét dina tombol "Édit". Urang teras kedah buka tab "Nirkabel" teras pencét dina tombol "Pilihan jaringan nirkabel". Ayeuna urang ngan ukur kedah milih saluran anu dituduhkeun ka kami sateuacanna. Router kami bakal dihurungkeun deui sareng kami bakal perhatoskeun pamutahiranna, upami masalah sambungan kusabab ieu, tangtosna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.