Kumaha ngalirkeun pilem haratis dina iPhone sareng MovieBox

Panutup kotak pilem

Dinten ieu kami hoyong ngobrol sareng anjeun ngeunaan naon anu penting pisan pikeun pangguna ios sareng minggu ieu parantos ngadamel berita dina blog kami pikeun diluncurkeun dina aplikasi anu sayogi di Cydia. Kami ngarujuk kamungkinan nonton pilem streaming tanpa biaya sapertos anu ditawarkeun ka kami Popcorn ayeuna dina vérsi iPhone. Aplikasi ieu parantos kasohor di dunya nalika nawiskeun jasa ngabagi file tanpa nyimpen éta anu ngamungkinkeun anjeun ningali séri, pilem sareng seueur deui eusi multimédia. Nanging, sanaos resepsi anu hébat, aranjeunna ngan ukur tiasa ngamangpaatkeunana jalma anu jailbroken terminal na.

Sareng sanaos peluncuran aplikasi pikeun iPhone jailbroken, Kanggo terang yén hal anu sami ayeuna aya pikeun sadayana. Nyaéta, naha anjeun ngagaduhan jailbreak atanapi henteu, anjeun tiasa ngaraosan pilem streaming sareng séri gratis dina iPhone nganggo MovieBox. Di dieu kami nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan éta, ogé léngkah-léngkah pikeun nuturkeun pikeun ngamimitian ngamangpaatkeun éta dina alat sélulér anjeun.

Kumaha carana masang MovieBox dina iPhone anjeun

  1. Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngarobih tanggal alat anjeun. Kanggo ngalakukeun ieu, buka Setélan> Tanggal sareng waktos sareng atur 16 Séptémber 2014 sacara standar. Pareuman pangaluyuan otomatis supados henteu robih.
  2. Maka anjeun kedah muka Safari, panyungsi anu anjeun bakal aksés kana halaman wéb unduhan, anu anjeun tiasa mendakan link ieu.
  3. Milarian tombol héjo anu nembongan dina layar, teras pencét dina tombol éta.
  4. Ayeuna aplikasi bakal diunduh. Pas anjeun parantos siap, anjeun kedah ngajalankeunana
  5. Sareng tong hilap ngarobih tanggalna deui, sanésna, kalénder anjeun bakal hirup baheula.
  6. Siap, MovieBox ayeuna tiasa dianggo dina iPhone anjeun!

Box Pilem

Sabenerna teh Operasi MovieBox dina iPhone Éta leres-leres saderhana, sareng anjeun bakal mendakan seueur pilihan pikeun ngaraosan kontén multimedia tina sagala rupa. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina tangkepan layar di luhur, panganteur na saleresna saderhana, tapi éta henteu hartosna éta henteu fungsina. Sabenerna, anjeun ngagaduhan sadayana, sareng kamungkinan mintonkeun konténna aya dua. Boh ku unduh, anu kami nyarankeun jaringan WiFi sareng ruang anu cekap dina terminal anjeun, atanapi ku streaming, anu seueur anu diperyogikeun ku jalma-jalma pikeun tiasa nampi séri sareng pilem ieu dina alat portabel kalayan watesan sapertos iPhone.

Salah sahiji kaunggulan anu kuring paling resep dina MovieBox nyaéta yén éta masihan kami kamungkinan ningali trailer, anu éta bakal ngabantosan pikeun terang upami kontén anu urang teu acan tingali tiasa atanapi henteu resep anu munggaran. Aya ogé pilihan pikeun milih résolusi anu anjeun tingali ku aranjeunna. Nyatana, upami anjeun teu ngagaduhan sambungan anu gancang pisan, sanaos kualitas na turun, anjeun bakal ngajauhan luncat. Di sisi anu sanésna, ku sambungan anu saé pisan, anjeun tiasa ngamanpaatkeun data anu sayogi pikeun ningali pilem atanapi séri dina kamahéran na anu maksimal. Hurung alus kan?

Ayeuna anjeun atos ningali kumaha gampangna masang MovieBox dina iPhone anjeun, anjeun ngan ukur kedah ngamangpaatkeun aplikasi hébat ieu anu mirip pisan sareng PopCorn anu nembe dipidangkeun, tapi éta tiasa dianggo dina sadaya alat paduli naha éta parantos parantos atanapi henteu jailbreak. ¿Anjeun wani masangkeunana dina iPhone anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

16 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gerardo cenahna

    Aranjeunna hilap nyebatkeun yén kontén dina basa Spanyol handap pisan (upami henteu nol). Kuring parantos lami nganggo na naon anu kuring lakukeun nyaéta ngaunduh pilem sareng mukakeunana dina vlc atanapi Oplayer atanapi sababaraha aplikasi pikeun pidéo sareng unduh tarjamahan.

    1.    asdad cenahna

      Gerardo, naha anjeun tiasa ngajelaskeun sakedik deui cara ngalakukeun ieu? Salam.

  2.   SciroccoDSG cenahna

    Upami kuring hilap …… detil anu teu penting ………

  3.   Pamaké1234 cenahna

    Ujug-ujug kuring ngeureunkeun AirPlay nganggo aplikasi ieu dina ipad ... Solusi naon, hatur nuhun ...

  4.   Abel cenahna

    Naha tautanna aman pikeun ngingetkeun urang pikeun henteu ngalakukeun éta?

  5.   Phyto cenahna

    pikeun anu lebet kana ororo.tv sareng anjeun gaduh sadayana, pilem sareng serial kalayan terjemahan dina basa Inggris ...

  6.   scl cenahna

    Émut ogé yén éta moal tiasa dipasang dina vérsi lami. Sahenteuna dina ios 6 anjeun henteu tiasa. Detil sanés anu bakal nyalametkeun kuring tina nyéépkeun waktos. Tapi berita éta sorangan pikaresepeun.

  7.   Tommy cenahna

    Sareng kuring nyangka yén berita iPhone henteu ngamajukeun pembajakan.

    Anjeun langkung saé unggal dinten. Anjeun nungkulan diri unggal dinten.

  8.   Javi perez cenahna

    Anu anjeun terang naon pembajakan anu dimeunangkeun …….

    1.    Tommy cenahna

      Aplikasi anu dipaké pikeun nonton pilem hak cipta gratis. Éta, Javi Perez, nyaéta pembajakan.

      Sanaos kuring henteu terang naha kuring ngajawab anjeun, sabab kusabab kurang hormat anjeun nunjukkeun kuring kacerdasan saeutik anjeun.

      1.    Leres atanapi leres cenahna

        Piracy atanapi henteu, hatur nuhun Cristina! Gampang pisan 🙂

  9.   rogerAND cenahna

    Kuring henteu wareg yén nalika kuring nempatkeun appls ieu dina ngalirkeunna kuring nempatkeun anu sanés dina iphone

  10.   javi cenahna

    Sababaraha kolega nyarios sakedik kontén dina basa Spanyol, kuring henteu acan tiasa ningali naon-naon dina basa Spanyol. anjeun terang kumaha?

  11.   Malaikat calel cenahna

    Providence

  12.   Jonathan cenahna

    Naha aplikasi Moviebox lirén henteu lami saatos masangna?

  13.   Jonathan cenahna

    Upami aya anu tiasa ngabantosan kuring bakal ngahargaan kana éta. Hatur nuhun