Kumaha cara ngahemat data Kaséhatan sareng Aktivitas anjeun pikeun mulangkeunana dina iPhone anyar

kagiatan

Kalayan datangna iPhone anyar sareng versi ios anyar ngagaduhan masalah anu sami. Kumaha kuring henteu kaleungitan data anu parantos kuring simpen? Apple parantos ngatasi seueur masalah ieu sareng singkronisasi data dina iCloud, tapi teu kahartos éta parantos ngantepkeun data awan na sakumaha pentingna sareng aplikasi Kaséhatan sareng Kegiatan. Hiji-hijina cara pikeun mulangkeun data ieu ka alat énggal atanapi anu lami disimpen deui ka ios 10 nyaéta ku ngagunakeun cadangan, hal anu seueur urang nyobian ulah. Upami ieu kasus anjeun sareng anjeun teu hoyong kaleungitan data kasehatan sareng kagiatan aktivitas fisik anu dipiharep, nuturkeun pituduh ieu anjeun bakal tiasa ngajaga éta tanpa masalah.

Naha cadangan sanés alternatip?

Hayu urang mimitian di dieu, sabab éta mangrupikeun titik kontroversial sareng anu urang sadayana henteu satuju. Sacara pribadi kuring sok ngahindaran nganggo cadangan dina alat anu sanés (ti iPhone 6s Plus ka iPhone 7 Plus, contona) atanapi dina versi anu béda tina ios (ti iOS 9 dugi ka iOS 10, contona). Teu bisa dihindari yén babarengan sareng sadaya data penting anjeun cadangan, boh tina iTunes atanapi tina iCloud, mawa seueur sampah anu akumulasi salami anjeun nganggo iPhone anjeun. Seueur masalah anu ku pangguna diadu nalika versi anyar kaluar biasana disababkeun ku hal ieu, sareng ngalakukeun restores anu bersih dihindari seueurna. Kusabab kitu, éta sanés pilihan pikeun kuring nganggo cadangan kanggo ngonpigurasikeun alat énggal. Kuring ngan ukur ngagunakeunana pikeun nami anu disarankeun, pikeun "kaamanan."

Kumaha kuring nyimpen data Kaséhatan sareng Aktivitas kuring?

Hal kahiji anu urang kedah lakukeun nyaéta ngaleupaskeun Apple Watch tina iPhone, sahingga data tina jam tangan ditransferkeun kana iPhone salaku cadangan. Pikeun ngalakukeun ieu, urang buka aplikasi Apple Watch dina iPhone kami sareng nuturkeun léngkah-léngkah anu diperyogikeun pikeun ngabatalkeun tautanana.

Apple-Watch-Unlink

Salaku urang nyarios, hiji-hijina alternatif anu ditawarkeun Apple nyaéta cadangan, sareng éta ogé kedah énkripsi, hal anu seueur anjeun pasti henteu ngalakukeun. Upami henteu, anjeun moal ngagaduhan data kaséhatan sareng kagiatan anu urang simpen di jerona. Pikeun mastikeun yén cadangan anjeun ngandung data ieu, kami bakal ngalakukeun prosés ti mimiti. Pikeun ngalakukeun ieu, urang sambungkeun iPhone kami ka iTunes sareng ngadamel salinan na.

iTunes-Cadangan

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina handapeun jandela iTunes, dina tab Ringkesan (Ringkesan dina gambar) anjeun gaduh pilihan pikeun nyalin kana komputer anjeun sareng énkripsi (kotak beureum dina gambar). Sakali pilihan ieu dipilih, cadangan bakal otomatis dimimitian, anu bakal nyandak sababaraha menit gumantung kana eusi iPhone anjeun. Sakali réngsé, urang tiasa nutup iTunes.

Ngagunakeun Decipher pikeun ngahanca data anjeun

Ayeuna urang badé nganggo aplikasi kanggo Mac sareng Windows, gratis, anu bakal tanggel waler pikeun data Kaséhatan sareng Kegiatan urang. Nami na nyaéta Decipher Activity Transfer sareng gratis, anjeun tiasa ngaunduh tina link ieu.

Decipher-01

Aplikasi ieu milarian cadangan naon waé anu aya dina komputer anjeun sacara otomatis nalika dibuka. Pilih anu terakhir anu anjeun damel pikeun mendakan naha éta ngandung data anu leres.

Decipher-03

Upami sadayana leres, anjeun bakal ningali pesen yén salinanna énkripsi sareng éta ngandung data Kaséhatan sareng anu sanés. Anjeun teras tiasa teraskeun sareng prosedur na.

Decipher-04

Aplikasi bakal naros ka anjeun pikeun nuliskeun lisénsi pikeun ngonpigurasikeun data naon anu bakal dipulangkeun, tapi henteu diperyogikeun pikeun naon anu hoyong kami laksanakeun, janten kantun teraskeun prosésna sareng éta bakal mimiti nganalisis cadangan pikeun nyésakeun data anu dipikaresep ku urang: Kaséhatan sareng Kegiatan. Tong hariwang, sabab éta bakal tiasa dianggo sareng salinan cadangan, file aslina bakal tetep gembleng upami anjeun peryogi.

Decipher-05

Sakali réngsé, éta bakal naros ka kami pikeun mencét kana «Teras» deui. sareng urang bakal atos ningali tutorial ngeunaan cara mulangkeun data éta dina iPhone. Urang ayeuna tiasa nutup aplikasina.

Malikkeun data dina iPhone

Naha éta iPhone anyar atanapi iPhone lami anu diropea ti anggalna, prosedur na sami. Kami badé mulangkeun cadangan ieu "dibersihkeun" kanggo ngan ukur nyandak data anu dipikahoyong, sareng sanés sadayana. Pikeun ngalakukeun ieu, urang sambungkeun deui iPhone urang kana komputer sareng muka iTunes.

Decipher-06

Deui kami ngakses tab Ringkesan iTunes teras pencét dina "Mulangkeun Cadangan" (Mulangkeun Cadangan) sareng milih cadangan anu didamel ku Decipher. Anjeun tiasa sacara gampang ngaidentipikasiana sabab namina dimimitian ku "Decipher Cleaned ...". Sakali dipilih, pencét dina Mulangkeun sareng data bakal ditransferkeun kana iPhone. TSaatos sababaraha menit iPhones kami bakal kambuh sareng urang kedah ngonpigurasikeunana ti mimiti. Penting pikeun urang milih pilihan "ngonpigurasikeun salaku iPhone anyar", entong cageur cadangan deui atanapi prosedur na moal jalan sakumaha kuduna. Salinna ayeuna disimpen deui sareng teu aya anu sanés kedah disimpen deui. Léngkah salajengna nyaéta ngahubungkeun Apple Watch ka iPhone anyar ieu sareng sadayana bakal beres.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Silux cenahna

    Pikaresepeun ... tapi naha éta bisa dipercaya? Abdi sanés kipas masihan ijin pikeun aplikasi pihak katilu pikeun ngarobih data ios kami, aranjeunna tiasa nyusup malware kana salinan éta ... Éta henteu kunanaon dina ios 10 haha.

    Apole kedah nyingkronkeun data kaséhatan urang dina iCloud, sapertos kitu sareng kontak, catetan, jsb. Kuring parantos lami henteu disimpen deui tina cadangan, kuring ngan saukur nuliskeun akun icloud kuring nalika iPhone disimpen deui tina 0 sareng kuring parantos gaduh sadaya data penting (kacuali kasihatan), teras kuring ngaunduh aplikasi anu kuring peryogikeun sareng éta waé , sareng multimédia, kusabab beurat na, naon anu kuring lakukeun nyaéta mindahkeun kana pc sateuacan malikkeun iphone sareng di sana aranjeunna tetep dina pc, anu kalayan 16gb sanés rencana pikeun akumulasi seueur multimedia.

  2.   Mac cenahna

    Tulisan anu saé pisan sareng sampurna dipedar, kaleresan kuring peryogi tutorial sapertos kieu sabab kuring bakal gélo ku henteu mampuh pikeun milarian data kaséhatan sareng kagiatan unggal-unggal kuring mulangkeun iPhone ti mimiti.
    Nuhun sareng Bravo !!!

  3.   Sunamy cenahna

    Anjeun gaduh aplikasi kanggo iPhone anu ngajantenkeun langkung gampang ieu.
    Anu kahiji, sareng anu ngempelkeun inpormasi kasihatan, disebatna QS Access. Anu kadua, sareng anu nyandak sareng ngalebetkeun inpormasi dina telepon urang deui disebat Health Importer, sigana mah langkung saé. Éta pisan anu ngaganggu kuring pikeun kaleungitan éta panungtungan waktos, asumsina yén Apple ngagaduhan ieu langkung ti panginten, janten milarian kuring mendakan cara kieu.

    1.    Luis Padilla cenahna

      Alternatip anu saé tapi tina naon anu kuring baca éta henteu sigana yén aranjeunna ogé ngekspor data kagiatan, leres?

  4.   Erik cenahna

    Buka tapi puguh naon! Tulisan anu saé kuring kantos naroskeun kumaha ngalakukeun éta sareng neraskeun data tina aplikasi kasihatan kusabab kuring ningali seueur anu nyarankeun éta sareng teu aya anu ngajawab sapertos kitu, tapi teuing pikaboseneun, langkung saé kuring cicing sareng ios sateuacanna atanapi mésér anu langkung énggal