Kumaha mariksa firmware naon anu ditandatanganan Apple

naon-firmware-tanda-apel

Seueur jalma condong ninggalkeun hal-hal dugi ka momen terakhir (kuring salah sahijina). Kadang kuring untung sareng kadang henteu. Salah sahiji kasus anu paling males nyaéta mulangkeun salah sahiji iDevices kuring ti mimiti, ti saprak prosésna rada laun, antara vérsi ios pangénggalna diunduh, iTunes mulangkeun iDevice sareng engké urang kedah nyalin sadaya aplikasi anu parantos kami pasang. Antara peluit sareng suling sababaraha jam urang angkat ku kabodoan.

Apple henteu pernah ngingetkeun nalika éta lirén nandatanganan firmware yén kami dipasang dina alat kami sakali vérsi anu anyar parantos dileupaskeun, janten kami salawasna ngorbankeun nyobian ningali naha kami untung. Pikeun sadaya pangguna anu sok hoyong nyobian versi ios pangénggalna, tapi henteu wani kaleungitan Jailbreak tanpa terang naha aranjeunna bakal tiasa uih deui kana vérsi anu sateuacanna, aya halaman wéb anu nginpokeun ka kami sadaya vérsi ios anu ditandatanganan Apple ayeuna.

Ku cara kieu urang tiasa mariksa, dina sababaraha detik, upami urang masih hoyong deui ka vérsi ios sateuacanna pikeun ngajaga jailbreak, pikeun conto anu langkung caket. Pikeun ngalakukeun ieu, urang ngan kedah milih alat anu kasadiaanna urang hoyong parios, atanapi urang tiasa nganjang ka wéb http // ipsw.me / 8.1 pikeun ningali sadaya alat anu cocog sareng versi panganyarna.

ayeuna versi panganyarna tina ios nyaéta 8.1.1 anu henteu ngadukung Jailbreak, tapi sanaos nyéépkeun saminggu ti saprak peluncuran vérsi anu pangénggalna ieu, hatur nuhun kana halaman wéb ieu, urang masih tiasa mastikeun yén urang tiasa uih deui kana vérsi anu saacanna, nurunkeun ios 8.1 pikeun ngaraosan Jailbreak. Halaman wéb IPSW.me diénggalan unggal sababaraha menit janten inpormasi anu dituduhkeun ampir sacara real waktos. Upami kami pangguna IFTTT urang tiasa nyiptakeun resep nalika parobihan dilakukeun dina tandatangan tina versi ios anu béda pikeun diinpormasi meh nepi ka menit.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Talion cenahna

    Ngan dinten anu sanés kuring gaduh mamang ieu. Kuring mésér iPhone 6 anu sumping sareng ios 8.0 sareng kuring hoyong terang naha kuring masih tiasa unggah ka iOS 8.1 sateuacan ngalakukeun jailbreak (kuring henteu terang naha Apple masih nandatanganan éta) sareng kuring henteu mendakan inpormasi anu relevan kecuali tulisan dina forum Amérika dimana Jalma nyarios yén sahenteuna dugi ka sababaraha jam ka pengker éta hasil, janten kuring nyandak résiko sareng suksés, tapi henteu ngaraos gaduh inpormasi ieu di hareup pikeun kapayunna.

    Hatur nuhun Ignacio 😉

  2.   Luis Padilla cenahna

    Nyiptakeun gera nuhun ka IFTTT tina halaman wéb anu sami langkung saé, sanaos pas béja ka kami kami bakal ngawartosan anjeun 😉

  3.   daro cenahna

    Kuring parantos nyobian ngapdet iPad mini retina 2, ka iOS 8.1 sareng sanaos kuring ngaunduh firmware anu aya, kuring sok nampi bewara tina firmware TEU SUSU DENGAN IDEVICE!
    naha éta bakal janten? soca Kuring parantos nyobian kalayan sadayana!

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Hal anu sami kajadian sareng kuring dina iPhone 5 kuring, kuring ngaunduh sababaraha ipsw dugi ka mendakan naon éta, sanaos dina tiori éta sanés modél anu pasti.
      Naha anjeun parantos mariksa yén anjeun parantos ngaunduh ipsw modél anjeun?

  4.   daro cenahna

    Leres, 4 anu aya pikeun modél anu sami sareng tina halaman anu sanés, upami éta masalah firmware sareng teu nanaon, kuring tetep meunang kasalahan

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Nya, Apple tetep asup iOS 8.1. Naha anjeun parantos mariksa yén modél iPad anjeun saluyu sareng firmware anu anjeun unduh? Aya sababaraha modél.

      Salam.

    2.    Ignacio Lopez cenahna

      Dina halaman anu sami anjeun tiasa ngaunduh firmware naon waé modél iPad.

  5.   KOOZE cenahna

    Babaturan sapertos kitu kuring ngagaduhan IPOD GEN 5. Sareng Tina naon anu anjeun tingali dina halaman https://ipsw.me/ NYAINGKEUN JEUNG APLI SIGNED dugi ka iOS 9.2.1 Sareng Abdi hoyong nurunkeun IPOD abdi tapi kuring henteu hoyong résiko kuring, punten anjeun tiasa ngadukung kuring, nuhun sateuacanna. !!