Kumaha parios tingkat batréna Apple Pencil

iPad Pro nganggo Apple Pencil

Beda sareng Microsoft's Surface Pen anu ngandelkeun batré AAAA anu tiasa diganti ku pangguna, éta Apple Pencil ngagaduhan aki-aki 0.329 Wh Li-ion anu teu tiasa diganti sareng tiasa dieusi deui, anu ngajaga tren Apple kusabab henteu ngagaduhan aksés kana pakakas parangkatna.

Sanaos ngan ukur saperlima tina batré iPhone 6s, éta tiasa meunang 30 menit ngan ukur nilai runtime kalayan muatan gancang 15 detik ngalangkungan palabuhan Kilat iPad Pro. Durasi standar anu lengkep dieusian Apple Pencil anjeun sakitar 12 jam.

Nanging, aksésoris nyalira kurang indikator status batre anu bakal ngadukung pangguna ku pisibilitas instan pikeun statusna. Dina tutorial ieu, anjeun bakal diajar kumaha gampang mariksa status batré Apple Pencil anjeun langsung dina iPad Pro anjeun.

Pikeun mariksa status batré tina Apple Pencil anjeun, anjeun kedah ngaktipkeun widget batré énggal pikeun ios 9 dina iPhone atanapi iPad Pro anjeun:

  1. Ngakses Pusat Bewara ngusap turun tina luhur layar iPad Pro anjeun.
  2. Ganti kana tab Dinten ieu, gulung ka handapeun teras pencét éta Tombol édit.
  3. Ayeuna anjeun kedah ningali daptar widget anu sayogi dina alat anjeun. Pencét dina tanda tambah di gigireun "Batré" pikeun ngaktipkeun widget. Anjeun tiasa sacara pilihan nyusun ulang widget dina layar ieu, upami anjeun hoyong.
  4. Pencét Rengse nepi ka rampung.

Ayeuna anjeun tiasa sacara gampil ningali sabaraha batréna Apple Pencil na, langsung di pusat béwara. Ngan gesek ka handap tina luhur layar tur tingal widget iPad Pro sareng Apple Pencil anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   osmar cenahna

    Hatur nuhun pisan, tulisan anjeun aya gunana pikeun kuring. Salam!

  2.   Laura cenahna

    Hatur nuhun pisan. Éta pisan ngabantosan kuring

  3.   Alexandra cenahna

    kumaha kuring kéngingkeun ipad piz

  4.   Beatriz cenahna

    Upami henteu iPad Pro éta dilakukeun sami pikeun mariksa batréna iPad?

    1.    Hugo H. cenahna

      Dina konfigurasi anjeun buka menu "batré" sareng dina tampilan anjeun ngaktipkeun "muatan batré" sareng persentase pasti muatan batré bakal muncul di katuhu luhur. Anjeun tiasa ogé ngalakukeun naon anu dijelaskeun di dieu, ngan éta sanés "pusat béja" tapi dina "dok" (port) dimana cuaca sareng béja widget anu anjeun pilih némbongan. Kuring miharep éta mangpaat pikeun anjeun.