Kumaha terang upami iCloud atanapi jasa Apple sanésna pareum?

Masalah sambungan iCloud

Kamari satengah buana Oséania ngagaduhan masalah koneksi anu serius sareng sérver iCloud sareng sadaya jasa anu aya hubunganana sareng panyimpenan awan Apple. Mustahil sambungan sareng réspon batal ti Apple, ngagaur semangat dina Twitter. Najan kanyataan yén sisi ieu dunya, henteu aya pangguna anu ngalaporkeun gagalna sérver, ogé dina operasi normal iCloud atanapi jasa sanés perusahaan apel, kami parantos ngamangpaatkeun berita sareng amarah Australia sareng Selandia Anyar, nagara-nagara dimana kasalahan éta konséntrasi pikeun ngajelaskeun kumaha terang upami iCloud atanapi jasa Apple sanésna pareum.

Pasti jawaban kahiji anu kajantenan ka urang nyaéta upami éta henteu tiasa dianggo pikeun kami, éta bakal murag. Nanging, sateuacan jelas pisan kana pernyataan éta, éta kedah diverifikasi yén éta sanés masalah urang sorangan anu urang tiasa gaduh, duanana sareng terminal urang ogé sareng sambungan urang kana jaringan. Tapi anjeun henteu peryogi alat-alat anu rumit pikeun ieu, sabab Apple ngagaduhan na halaman wéb sorangan dimana anjeun tiasa mariksa insiden, sareng sanaos sanés mangrupikeun salah sahiji layanan anu paling dikenal, éta khusus aya gunana pikeun kasus ieu.

Halaman dukungan resmi anu kami sebatkeun nyaéta di dieu, sareng ti dinya anjeun tiasa konsultasi sadaya jasa Apple, sambungan toko online sareng iCloud. Nyaéta, dina prinsipna, upami aya masalah khusus, éta kedahna némbongan di tempat éta. Nanging, naon anu dilaporkeun ku pangguna ti Selandia Anyar sareng Australia kamari nyaéta yén Apple henteu ngingetkeun peringatan ka halaman wéb pangrojong, hal anu narik perhatian aranjeunna sabab dina Twitter dugaan kacilakaan iCloud nyababkeun cukup aduk.

Meureun, sahenteuna dina pandangan kanyataan yén teu aya jawaban resmi, sareng éta ngan ukur ngeunaan dua nagara khusus, éta bakal aya sababaraha kasalahan sambungan anu ngan ukur mangaruhan dua nagara ieu, sareng éta pikeun alesan anu sami éta henteu kagambar dina wéb salaku penurunan global dina jasa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.