Kuo, balikan deui ngecas sareng waktos ieu nganggo mini iPad

Konsép mini IPad

Gosip ngeunaan produk Apple anyar tetep datang ti leungeun Ming-Chi Kuo. Analis Apple anu kawéntar ieu ngajelaskeun dina rumor-rumor panganyarna yén sungut Cupertino ngagaduhan pikiran pikeun ngaluncurkeun modél mini iPad anyar pikeun paruh kadua taun ieu.

Sakumaha urang sadayana terang, teguh Cupertino ngaluncurkeun modél iPad Pro énggal April kamari, tapi nyésakeun sesa modél iPad janten teu anéh upami di tengah taun 2021 anu sami ieu bakal ngaluncurkeun séri produk anu énggal diantarana mangrupikeun anu alit tina iPad.

Pasti Seueur pangguna moal mendakan iPad sakedik ieu aya gunana, tapi aya seueur anu sanés Saperti sareng iPhone, modél leutik condong kasohor ku pangguna, janten teu heran upami perusahaan ngaluncurkeun mini iPad anyar ieu sateuacan akhir taun.

Tiasa waé desain modél mini iPad anyar ieu nyarupaan garis iPad Pro anyar anu diluncurkeun ku Apple sareng garis iPhone, kalayan pigura anu lempeng sareng kamungkinan ku layar 8,4 inci sakumaha anu dijelaskeun ku analis. Dina hal ieu, mini iPad anu anyar moal nambihan tombol buleud anu khas di handapeun, diperkirakeun bakal nambihan sistem anu sami anu aya dina iPad Air, nyaéta tombol leutik anu ogé ngagaduhan kakuatan sakumaha pikeun muka konci.

Model mini iPad ayeuna mimitian ti € 449 pikeun modél 64 GB sareng 619 pikeun modél panyimpenan 256 GB. Kedah ditingali naha rumor ieu leres, mugia janten kusabab langkung seueur produk anu urang gaduh, langkung saé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.