Sadaya nontonOS 7 Nonton Wajah dina hiji video

Ringkesan video alit tina Apple nyalira nunjukkeun ka urang masing-masing tina hiji nonton anyar anu urang gaduh sayogi dina édisi anyar watchOS 7. Émut yén Wajah Lacak ieu cocog pikeun sadaya modél Apple Watch ti séri 3.

Apple hoyong sadayana pangguna tiasa mikaresep aranjeunna sareng penting pisan nyarios ieu kusabab kadang perusahaan anu sami ngawatesan panggunaan Watch Faces pikeun modél anu tangtu (sapertos Hermès) sareng ieu henteu saé pikeun pangguna sareng sanés pikeun Apple nyalira.

Bener yén kaseueuran bidang anu parantos diluncurkeun dina sababaraha taun ieu parantos dibagi antara sadaya modél, janten henteu seueur anu nyigeung dina hal ieu, lian ti "éksklusif" sababaraha modél. Tanpa ado salajengna kami hoyong bagikeun pidéo sakedik langkung ti hiji menit tilu puluh detik anu mana Alan Dye, VP Desain Interface Manusa, Apple ngajelaskeun kauntungan tina Wajah Nonton Apple Watch:

Tangtosna, hal anu pikaresepeun nyaéta maénkeun komplikasi anu ditawarkeun ku aplikasi Apple Watch nyalira sareng nganggona dina lingkungan anu urang milih sadayana anu dipikahoyong ku urang, ku cara ieu anjeun tiasa kéngingkeun langkung seueur tina bidang anu sami sareng nonton sorangan. . Jelas sok aya pangguna anu hoyong maénkeun sakedik deui komplikasi ieu sareng anu sanés anu aranjeunna tinggaleun, tapi éta sapertos masalah toko sphere, yén aya seueur pangguna anu parantos lami nyungkeun éta sareng seueur anu sanés anu sok nganggo bidang anu sami dina Watch. Pikeun raos, warnana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Adolfo cenahna

    Pikeun séri 3 Nike, ngan ukur aya "Artis", anu kuring henteu resep pisan ...