Kami gaduh langkung ti 100 parobahan antara béta 2 sareng béta 3 tina ios 11

Sigana mah aya langkung seueur parobihan anu aya diantara hiji vérsi ios 11 sareng versi anu sanés, tapi dina kanyataanana versi béta ningkatkeun aspek kaamanan sareng stabilitas salian ti tambahkeun parobihan alit sareng kabaruan anu tiasa teu diperhatoskeun seueur urang.

Dina hal ieu anu pangsaéna gaduh alat nganggo béta 2 tina ios 11 sareng anu sanés nganggo béta 3. Kalayan ieu kami henteu kakurangan alesan pikeun milarian bédana antara keduanya sareng salaku video ieu anu bakal kami tingali saatos luncat nunjukkeun kami ogé, aya seueur deui ti anu urang pikir.

Kami henteu nyarios yén éta ngeunaan warta atanapi parobihan spektakuler, tapi upami ngeunaan parobihan antar vérsi. Ieu pidéo anu nunjukkeun urang Sadayana Apple Pro nu anjeun tiasa ningali langkung ti 100 parobihan sareng berita Dina versi béta pangénggalna ios 11 beta 3 dileupaskeun sababaraha dinten ka pengker:

Sabenerna sababaraha berita atanapi parobihan alit ieu parantos dilaporkeun ku pangguna ngalangkungan jaringan sosial, grup olahpesen sareng anu sanésna, tapi ningali bédana dina pidéo sok langkung saé sareng ngajantenkeun parobihanana langkung jelas. Dina hal ieu anu aranjeunna nunjukkeun nyaéta bédana leutik anu aya diantara hiji vérsi sareng anu sanés dina ngan ukur sababaraha minggu (kumargi béta 2 dugi béta 3 dileupaskeun) waktos Apple kedah nambihan paningkatan sareng koréksi.

Deui émut yén versi béta tiasa ngandung bug atanapi henteu cocog sareng sababaraha aplikasi anu kami anggo dina dinten ka dinten urang, janten anu pangsaéna tetep di sisi upami urang henteu hoyong ngagaduhan masalah naon waé sareng iPhone kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Isemse cenahna

    Kumaha upami batréna dina béta 3 ????

  2.   Isemse cenahna

    Kumaha upami batréna dina béta 3 ???

    1.    Yesus cenahna

      Rada langkung saé tibatan béta 2, tapi tetep turun rada gancang

  3.   Yesus cenahna

    Nalika aranjeunna nampilkeun IOS 11, salah sahiji hal anu paling narik perhatian kuring nyaéta parobihan anu ditawarkeun nalika kami naékkeun atanapi nurunkeun polumeu yén ikon anu ngaganggu di tengah layar henteu némbongan, tapi éta terus muncul sareng éta parantos béta 3 Naha aya cara pikeun ngarobih atanapi urang kedah tetep ngantosan pembaruan di payun ????

    1.    Mori cenahna

      ngan ukur ngarobih pidéo ... kanggo waktos ayeuna ...?