120Hz ditampilkeun deui diantara rumor anu diulas tina iPhone salajengna

Layar IPhone

Tangtosna kami parantos saminggu dimana rumor modél iPhone salajengna teu lirén sumping. Sigana éta Paméran Apple tiasa nganggo téknologi LTPO nganggo cangkir soda 120HzSigana jelas yén modél iPhone salajengna nyababkeun jenis layar ieu sareng urang teu malire gosipna.

Dina hal ieu se nyarios ngeunaan modél iPhone 13 Pro salaku alat anu badé dipasang jinis layar ieu sésana modél bakal masang layar OLED sapertos anu urang gaduh ayeuna dina iPhone 12, 12 Pro sareng 12 Pro Max.

dina Akun Twitter Ross Young, Deui, beungbeuratna aya sareng jenis layar ieu, sareng éta ogé naroskeun ka pangguna atanapi anu langkung saé penggemar Apple santai kalayan topik ieu:

Ieu robot anu teras-terasan ngaliwat sababaraha bulan, kuring bakal nyarios mangtaun-taun, ti saprak pikeun modél iPhone 12 ayeuna ogé dikabarkan ngeunaan datangna layar jenis ieu kalayan laju Anyarkeun 120Hz. Sakumaha urang sadayana terang, tungtungna ieu sanés masalahna.

Layar Samsung sareng LG bakal tanggel waler pikeun nyayogikeun jinis layar ieu pikeun modél iPhone 13. Anu nyatana, iPad Pro ayeuna parantos gaduh jenis layar ieu sareng éstu bédana na ngan ukur tiasa ditingali nalika anjeun nempatkeunana gigireun anu sanésna, éta nyaéta, lamun anjeun gaduh iPad Pro kalayan laju refresh 120 Hz sareng anu sanés gigireun éta henteu. Naha saur anjeun palaksanaan jinis layar ieu diperyogikeun pikeun iPhone 13?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan Ignacio cenahna

    Sapertos anu di Apple, sanggup teu aya layar anu nyangking iPhone salajengna! Apel goréng, salawasna di tukang, laggards sakumaha biasa!