Layar iPad Air langkung mahal, tapi alatna langkung mirah pikeun Apple

1-ipad-air-fixit

Unggal peluncuran produk Apple dituturkeun ku daptar ageung laporan ngeunaan komponén, pabrik sareng harga masing-masing unsur anu nyusunna. The iPad Air dina pengertian ieu ayeuna nuju lumayan produktif, nawiskeun seueur inpormasi anu énggal sareng rada pikaresepeun. Numutkeun laporan IHS pikeun AllThingsD, modél iPad anyar, iPad Air anu anyar dibaptis, parantos ngagaduhan layar anu langkung éfisién sareng mahal tibatan model samemehna, tapi iPad sacara gembleng gaduh harga binaan anu langkung handap dibanding iPads sateuacanna.

IPad Air ngagaduhan biaya produksi $ 274 dugi ka $ 361 (gumantung kana modélna). Harga total modél paling dasar nyaéta $ 42 kirang tina iPad 3.

Nanging, sakumaha anu urang nunjukkeun sateuacanna, harga komponén layar langkung luhur, khususna $ 133, ampir satengah tina total harga modél dasar. Sareng éta layar énggal ieu langkung éfisién sareng langkung maju tibatan anu sateuacanna, kalayan konsumsi énergi anu langkung handap. Upami layar sateuacana peryogi 84 lampu LED pikeun nyaangan éta, modél anyar ieu ngan ukur peryogi 36. Sareng sanés ngan ukur lampu langkung caang, tapi kusabab Apple tiasa nganggo pilem optik ipis anu ngabantosan ngadistribusikaeun lampu di salayar layar. Ieu henteu ngan ukur ngirangan konsumsi batré, tapi ogé ngirangan beurat alat.

Tapi teu aya Kanyataan anu pikaresepeun séjén tina laporan IHS:

  • Layarna ngagaduhan gelas tunggal, henteu sapertos model samemehna anu ngagaduhan dua gelas.
  • Chip A7 dina iPad Air hargana $ 18, 5 langkung kirang ti A5
  • Chip LTE iPad Air tiasa ngadukung sadayana operator Amérika Serikat, henteu sapertos iPhones 5s sareng 5c
  • Margin kauntungan pikeun Apple kalayan modél WiFi 16GB nyaéta 45%, sedengkeun modél 128Gb LTE gaduh margin 61%.

Inpormasi lengkep - Naha mésér iPad sareng sanés tablet anu sanés?

Sumber - SadayanaD

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Duranforce cenahna

    Nya, sigana langkung murah tibatan kuring sabab sorana kerung di antara lcd sareng kaca luar, éta ngingetan seueur iPhone 3G sareng aranjeunna dieusian ku debu di antara lembaran éta, ogé iPad Air kuring ngagaduhan dua titik debu di lebet sareng kuring rencana pikeun tukeur kanggo anu sanés ti waktos ka waktos aya 128 unit di toko