Kaulinan anyar sayogi di Apple Arcade: Legenda Karajaan

Legenda Karajaan Rush

Legenda Karajaan Rush nyaéta kaulinan anyar anu sayogi dina Apple Arcade, platform anu henteu nampi gelar énggal salami dua bulan, platform anu Abdi tiasa gaduh dinten anu dinomeran kumargi, sanaos sayogi ngalangkungan Apple One, pangguna Aranjeunna henteu nunjukkeun minat kana platform ieu.

Tanggal 2 April, Apple nambihan belasan judul énggal pikeun Apple Arcade, judul sapertos NBA 2K21 Arcade Edition sareng Star Trek: Legenda pikeun ngaran anu paling matak, salian ti sajumlah besar klasik. Saprak ayeuna, platform ieu ngalaman usum garing judul, hiji usum garing anu réngsé ku judul anyar ieu, anu bakal dituturkeun ku Frenzic: Lembur dina 18 Juni.

Legenda Karajaan nyaéta a lalakon maén di mana urang kedah milih sakumpulan pahlawan, ti antara 11 sayogi kalayan kamampuan sareng kakuatan anu béda, pikeun ngumbara ngalangkungan karajaan fantasi sareng merangan monster anu mangrupikeun bagian tina ancaman luar angkasa.

Nalika urang maju ngalangkungan pertandingan, urang balik  muka konci pahlawan anyar dina judul anu urang kedah ngalihkeun pahlawan urang ngalangkungan kotak héksagonal pikeun adaptasi kamampuanana pikeun taktik tempur urang.

Judul anyar ieu ngan ukur aya liwat Apple Arcade pikeun iPhone, iPad, Mac sareng Apple TV. Éta cocog sareng alat anu nganggo layar toél sareng urang ogé tiasa nganggo kenop kontrol.

Panas datang, panas anu aya hubunganana sareng liburan tilu bulan kanggo budak leutik, janten moment idéal pikeun ngamangpaatkeun platform ieuNanging, sigana, henteu sapertos taun kamari dina waktos ayeuna, berita, upami aranjeunna sumping, bakal dilakukeun ku dropper.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Aleksandar cenahna

    Kadce biti dostupna ova igra za samsung telefone i oceli biti dostupna