LinkedIn ngaluarkeun pembaruan pikeun ios kalayan parobihan penting

Aplikasi LinkedIn iPhone

LinkedIn mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu sakedik-sakedik janten penting pikeun milari tempat dina pasar tenaga kerja. Kaleresan aya seueur profesional anu ngamanpaatkeunana nyieun kontak jaringan kalayan anu muka kamungkinan padamelan anjeun. Sareng cara kaayaan dina kaayaan éta, sigana rada logis pikeun mikir yén pembaruan naon waé anu ningkatkeun panganteur tiasa janten kasempetan pikeun pangguna na pikeun langkung seueur. Sareng saha anu terang upami ku tuah sakedik anjeun bahkan tiasa kéngingkeun padamelan anu parantos anjeun impénkeun ti lami.

Pembaruan LinkedIn ayeuna tiasa didownload langsung ti App Store, sanaos upami anjeun parantos nga-instal, anjeun ngan ukur kedah ngapdet atanapi nampi pembaruan otomatis tina vérsi énggal. Parobihanana penting dina hal desain, tapi di luhur sadayana, dimana anjeun bakal perhatoskeun bédana nyaéta dina lokasi kontén anu ayeuna ngagaduhan urutan logis pikeun ngamangpaatkeun fungsina. Upami anjeun salah sahiji jalma anu nganggap éta rada pabalatak sateuacanna, ieu waktos anu saé pikeun masihan kasempetan kadua pikeun jaringan sosial propésional.

Bagian pembaruan LinkedIn

  • imah: eupan halaman pribadi anjeun ayeuna aya dina kakawasaan anjeun. Anjeun anu mutuskeun jenis pembaruan anu anjeun hoyong tingali sareng mana anu henteu.
  • Anjeun: Bagéan ieu mangrupikeun profil publik anjeun, diri anjeun dina jaringan sosial anu propésional. Tina tab ieu anjeun bakal aksés naon hubunganana sareng anjeun, pikeun gancang ngapdet data atanapi mariksa saha anu ningali profil anjeun.
  • Tulisan: Stiker parantos dilebetkeun supados paguneman langkung pikaresepeun. Salaku tambahan, ayeuna antar muka na langkung énténg sareng, ku sabab éta, bakal langkung gampang ditanganan.
  • Jaringan kuring: Di dieu anjeun bakal mendakan berita anu parantos kajantenan dina jaringan anjeun supados anjeun henteu sono kamungkinan kontak
  • neangan: mesin pencari ayeuna langkung gancang sareng langkung épisién ku istilah pamilarian anu anjeun anggo

Naha anjeun wani nyobian aplikasi anu énggal LinkedIn pikeun ios?

LinkedIn - Pilarian Pakasaban (AppStore Link)
LinkedIn - Pilarian Pakasabanbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.