[ASK] Mésér nganggo Touch ID di App Store lirén damel sareng ios 8.3

touch id

Mimiti bulan ieu, kolega kami di iPad News ngaluarkeun podcast anu nyarios ios 8 gangguan. Aya seueur keluhan ngeunaan masalah anu muncul dina iPhone kami saprak diluncurkeun ios 8.0 dina bulan Séptember. Dua bug anu paling terkenal dina sajarah ios dugi ka ayeuna aya dua: fiasco tina Apple Maps sareng ios 8.0.1 kaleungitan jaringan. Dinten ieu kami nambihan kagagalan katilu anu, sanaos leres yén éta langkung gangguan pikeun naon waé, ieu mangrupikeun kasalahan anu teu tiasa diijinkeun. The masalah nyegah seueur pangguna tina ngagunakeun pilihan kanggo mésér di App Store nganggo Touch ID.

Hal anu paling parah ngeunaan bug anyar ieu anu datang ka kami nganggo ios 8.3 nyaéta, dina waktos ayeuna, henteu aya solusi anu kapendak pikeun ngabenerkeun kasalahan. Henteu janten masalah upami urang mareuman pilihan sareng ngaktifkeun deui, upami urang maksa balikan deui atanapi upami urang kaluar sareng ngaidentipikasi diri di App Store. Sigana mah teu aya jalan kaluarna ayeuna. Solusi na sigana anu éta kedah sumping dina modeu pembaruan di ios 8.3.1.

[UPDATE] Numutkeun ka sababaraha pangguna anu parantos ngamutahirkeun sababaraha menit ka pengker, bug na ngaleungit. Sigana éta Apple bakal ngalereskeunana tina jarak jauh (atanapi bug éta aya dina sérverna). Upami éta kajantenan henteu tiasa dianggo pikeun anjeun, anjeun tiasa nuturkeun pituduh ieu.

Kuring tadina ngalakukeun tutorial ieu pikeun ngaleutikan masalah, nganggo pilihan anyar anu ogé asalna tina tangan pembaruan ios pangénggalna. Pilihan ieu pikeun ngonpigurasikeun terminal urang supaya tong naros ka kami kecap akses nalika kami kéngingkeun aplikasi gratis. Tapi upami urang nambihan léngkah nomer 8 kana prosés, sigana masalahna direngsekeun. Pikeun ieu urang kedah nuturkeun léngkah ieu:

  1. Kami badé Setélan / Toél ID sareng kode
  2. Kami ngenalkeun urang sandi
  3. Urang mareuman iTunes sareng App Store
  4. Urang bade Setélan / iTunes sareng App Store
  5. Kami lebet Setélan kecap akses
  6. Urang cirian Nyuhungkeun saatos 15 mnt
  7. Dina UNDUH GRATIS pupus centang Ménta sandi
  8. Urang balik deui ka aktipkeun tuas anu urang deactivated dina léngkah 3

Nonaktipkeun-Touch-ID-Purchases-1

Nonaktipkeun-Touch-ID-Purchases-2

Bisi kuring éta parantos dianggo pikeun kuring ngan ukur nambihan léngkah 8, tapi ogé aya ogé kasus anu tutorial ieu parantos dilakukeun tapi nyirian Sok nyungkeun tinimbang nyungkeun unggal 15 mnt sareng masalahna ogé parantos dibéréskeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

17 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Rafael pazos cenahna

    Bug sejen hahahaha, exploit sejen bakal tutup, abdi kotoran sadayana XDD dina tungtungna kuring cicing di iOS 8.1.2 anu hébat!

  2.   Tali Manuel Jesus Bautista cenahna

    palanggaran kaamanan serius pisan

    1.    Gerardo Chavez cenahna

      Éta sanés cacat kaamanan anu serius pisan tapi upami bangor pisan yén aranjeunna nawiskeun fungsi anu ujug-ujug lirén damel, éta pisan praktis pikeun ngagaleuh ku Touch ID

    2.    Tali Manuel Jesus Bautista cenahna

      Pikeun kuring upami serius upami klien datang ngadu'a yén putrana parantos mésér micropayments a némpél nalika pilihan kaamanan éta parantos lirén, yén kalepatanana aya dina klién ... enya tapi éta henteu deui pikeun kanyamanan, éta murni sareng kaamanan saderhana

    3.    David Perales cenahna

      Tapi upami murangkalih henteu terang kecap aksesna, aranjeunna moal tiasa ngaunduh naon-naon pikeun biaya. Kasalahan anu langkung parah nyaéta ti sepuh

    4.    Tali Manuel Jesus Bautista cenahna

      tina pangalaman di toko lami-lami barudak sok terang kata sandi saréréa ... kalepatan ti bapak upami anjeunna mésér iPhone kanggo telepon na sanés Nokia 5310

  3.   Jean Pierre Cornejo cenahna

    Éta serius pisan, ayeuna urang bakal ngalebetkeun deui konci na sacara manual, naon anu nguciwakeun

  4.   Martin Cabrera cenahna

    Kuring parantos perhatoskeun saprak ngamutahirkeun iPad 3 kuring yén peryogi waktos pikeun ngahurungkeun sareng karaos lambat, gancang dina 8.3.1

  5.   Carlos cenahna

    Henteu ngan éta gagal, ogé ogé Apple TV jalan. Éta henteu kéngingkeun ngirim nanaon ti iPad atanapi iPhone nganggo ios 8.3. Éra yén aranjeunna kéngingkeun vérsi sapertos kitu.

  6.   eureun cenahna

    Naon anu kajantenan di Cupertino !! ???…
    Kuring jujur ​​resep langkung seueur pembaruan anu nyandak waktosna tapi sadayana janten sampurna ... singgetna, seueur teuing kagagalan

  7.   Jano tex cenahna

    IPhone masihan langkung seueur masalah

  8.   eureun cenahna

    Salaku Windows 10 katingalina saé sareng nyandak terminal anu terbatas sareng petunjuk dina sababaraha bulan kuring luncat kana kakosongan ka windows10 ... kahirupan gélo langkung saé!

  9.   Paco ortega cenahna

    Saatos nyobian saran anjeun dina artikel anjeun tapi ngagaduhan Touch ID sok nyungkeun sareng dina setélan iTunes AppStore dina 15 menit kuring bébéja yén éta parantos tiasa dianggo pikeun kuring deui. Kuring parantos ngalaksanakeun sababaraha tés dina jam terakhir sareng kuring teras-terasan nempatkeun kecap akses.

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Leres. Kuring ngédit éta nalika kuring nampi bewara. Hatur nuhun pisan atoh

  10.   Humberto cenahna

    Saatos nuturkeun 8 léngkah dina pituduh ieu, éta (sigana) direngsekeun. Abdi parantos seueur tés, sareng éta henteu naroskeun kecap akses na deui. Nuhun rébuan!

    Dina urutan anu sanés, kasalahan anu ngaganggu sareng tangtosna éta henteu kedah kajantenan, tapi sigana kuring henteu kaambek pisan. Pembaruan ieu henteu wajib, anjeun ngantosan sababaraha dinten kanggo ningali naon éta sareng upami teu aya masalah aranjeunna bakal dipasang, upami aya masalah anu teu leyur, henteu sareng éta waé.

    Bisi, kuring hijrah sababaraha bulan ka pengker ka iPhone saatos taun Samsung sareng kuring resep.

  11.   Kenneth alvarez cenahna

    Kuring ningkatkeun kana vérsi éta dina 5s sareng kuring masih gaduh pilihan kanggo mésér nganggo sidik jari

  12.   Juan cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah anu kuring henteu acan kantos ningali anu nunjukkeun na nyaéta keyboardna dilabélan, hurupna macét .... Pembaruan anu penting….