Mark Zuckerberg negeskeun yén urang bakal ngagaduhan WhatsApp dina multiplatform sanésna

Mark Zuckerberg, CEO Facebook

Tangtosna WhatsApp henteu lirén ngagentos urang boga Mark Zuckerberg. Dina hal ieu, aplikasi olahtalatah anu paling populér di nagara urang tiasa nampi pangrojong pikeun sadaya platform sakedap, ieu hartosna éta tiasa dianggo dina sadaya alat tanpa aya masalah.

Sakumaha Zuckerberg nyalira ngajelaskeun dina WABetaInfo, aplikasi éta tiasa dianggo dina sababaraha alat sakaligus numutkeun kecap anjeun nyalira nepi ka opat alat. Ieu tiasa ditegeskeun yén éta mangrupikeun konfirmasi resmi tapi anu teu aya konfirmasi nyaéta waktos anu bakal diluncurkeun.

Will Cathcart, anu ayeuna janten kepala WhatsApp, nyatakeun yén dukungan pikeun sababaraha alat bakal diluncurkeun dina versi béta umum teras dikaluarkeun salaku pembaruan pikeun sadayana. Pendekatan anu anjeunna lakukeun kana subjek jelas nunjukkeun yén kami bakal ngagaduhan aplikasi WhatsApp asli pikeun iPad. Cathcart nyatakeun yén perusahaan bakal resep nawiskeun aplikasi ieu pikeun ‌iPad‌ sareng nunjukkeun yén palaksanaan kasaluyuan sareng sababaraha alat bakal ngamungkinkeun aranjeunna ngaluncurkeun aplikasi ieu.

Anu jelas nyaéta ayeuna aplikasi ieu aya dina lambeyna saréréa, naha kusabab batesan anu dikedalkeun sababaraha dinten ka pengker ngeunaan panarimaan kaayaan sareng istilah panggunaan atanapi anu terakhir nyaéta di masa depan henteu jauh pisan aranjeunna tiasa nawiskeun pilihan lintas platform ieu sareng kéngingkeun pangguna nganggo aplikasi WhatsApp nyalira dina iPad. Mungkin wae dina sababaraha bulan parobihan ieu bakal muncul tapi teu aya tanggal anu ditetepkeun sacara resmi, urang bakal ningali naon anu kajantenan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.