Kumaha carana masang sertipikat digital dina iPhone

Sertipikat digital mangrupikeun sistem anu ngamungkinkeun urang pikeun ngaidentipikasi diri pikeun administrasi umum sareng seueur unsur-unsur sanés sapertos universitas. Sakedik sakedik, ngadamel panggunaan anu langkung tanggel waler sareng sertipikat digital hartosna langkung seueur jasa sareng fungsionalitas anu ditawarkeun ngalangkungan internét, anu ngajauhkeun urang transfer anu teu dipikahoyong kana badan publik anu padamelan.

Nanging, duanana ios sareng macOS mangrupikeun sistem anu hoream kana jinis integrasi sareng sistem auténtikasi ieu. Kami badé nunjukkeun kumaha anjeun tiasa masang sertipikat digital anjeun dina ios ku cara anu héran gampang pikeun ngaidentipikasi diri kana administrasi umum online.

Mimiti, kedah dicatet yén penting yén urang sateuacanna parantos nyungkeun sareng ngaunduh bijil digital urang, ti saprak Kami moal tiasa nyungkeun sareng masangkeun langsung tina Safari pikeun ios atanapi macOS sabab panyungsi henteu ngadukung sistem auténtikasi. Nanging, upami urang parantos nganggo Mozilla Firefox atanapi Internet Explorer pikeun ieu, urang ngan saukur kedah ngekspor bijil ku panyimpenan konci, urang tiasa nuturkeun tutorial FNMT di PENTINGSakali kami gaduh file sertipikat kami kami tiasa neraskeun pamasangan dina alat ios kami.

Pikeun ieu kami badé nyandak file tina PC kami sareng kami kami bakal nyimpen éta dina folder naon waé anu dipikaresep ku urang dina iCloud Drive (atanapi aplikasi naon waé anu cocog sareng "File" ios). Ayeuna urang badé angkat ka aplikasi "Rékaman" tina iPhone sareng kami bakal nuturkeun rute dugi kami mendakan sertipikatna. Pencét di dinya sareng sistem pamasangan sertipikat bakal kabuka, kami ngan ukur kedah pencét «masang" di belah katuhu luhur sareng lebetkeun kecap akses. Sakali deui ditambihan kana profil kami, urang tiasa ngaidentipikasi diri urang sorangan sareng sertipikat kami dina halaman wéb atanapi administrasi publik kalayan gampang sareng gancang. Jang ngalampahkeun ieu, nalika asup, éta bakal nunjukkeun sertipikat anu kapilih sareng pencét dina nampi sakumaha dina gambar lulugu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Agustín cenahna

    Kuring nembé ngabarukeun DNIe abdi ka 3.0 Abdi hoyong terang kumaha ngagunakeunana sareng iPhone, kuring henteu terang aplikasi anu mana anu kedah dianggo. Abdi hoyong upami anjeun terang kumaha anjeun wartosan kuring.
    Salam sareng hatur nuhun sateuacana

  2.   Nuria cenahna

    Naha PDF tiasa ditandatanganan nganggo sertipikat digital ti iPad? Kuring parantos nyobian sadidinten sareng teu aya jalan pikeun ngalakukeunana, atanapi kuring henteu mendakan jawaban anu saé. Sing salamet.

  3.   Serge cenahna

    Sareng naon kecap konci na, dimana kuring mendakanana?