Panggihan kahirupan leuweung sareng aplikasi gratis ieu kanggo waktos anu terbatas

urang-mendakan-satwa

Di App Store kami tiasa mendakan sajumlah ageung aplikasi pikeun pangleutikna bumi, sareng ti saprak Apple nyiptakeun kategori Kids, langkung gampang mendakanana. Seueur aplikasi ieu henteu gratis, sabab upami éta ngandung iklan, murangkalih ban gancang sareng lirén nganggo gim.

Seueur kaulinan ieu atikan pikeun anu pangleutikna di bumi pikeun diajar warna, bentuk, ngaran sasatoan ... Dinten ieu urang nyarioskeun aplikasi anu pang leutikna di bumi aranjeunna bakal mendakan satwa sareng naon waé anu aya hubunganana sareng sato anu hirup di leuweung sapertos biruang, kijang, rubah ...

Kami mendakan satwa Éta gaduh harga biasa di App Store 2,99 euro, tapi pikeun waktos anu kawates kami tiasa ngaunduh sacara lengkep gratis ngalangkungan tautan anu kuring tinggalkeun dina akhir tulisan.

Fitur Kaulinan Kami Mendakan Margasatwa

  • Modeu multiplayer - pilihan pikeun maénkeun kalayan 2 ka 4 pamaén atanapi nganggo 1 pamuter ngalawan komputer.
  • Nilai atikan anu ageung- Diajar kanyataan anu menarik ngeunaan leuweung kalayan langkung ti 350 patarosan sareng jawaban anu nangtang, ogé 3 tingkatan kasusah
  • Ilustrasi anu saé sareng visual pop-up anu endah ngajantenkeun kahirupan!
  • Kaulinan replay anu pikaresepeun, aranjeunna kéngingkeun bonus sareng kadang kaleungitannana, nampi hadiah sareng tugas lengkep pikeun ngahontal tujuan anu langkung gancang!
  • Cocog pikeun sagala umur - cocog pikeun barudak yuswa 4 taun, tapi tetep nangtang pikeun déwasa
  • Setélan pamuter individu - pilih tingkat kasusah patarosan sareng patung unggal pamuter.
  • Sampurna pikeun maén di pésta, salaku kulawarga, sareng di kelas.
  • Pangrojong multi-basa.

Detil gim Kami mendakan satwa

  • Update terakhir: 18-8-2016
  • Vérsi: 3.12
  • Ukuran: 293 MB
  • Bahasa: Jerman, Inggris, Rusia sareng Swédia.
  • Dipeunteun pikeun umur 4 sareng langkung.
  • Dirancang pikeun barudak umur 6 dugi 8 taun.
  • Kasaluyuan: Meryogikeun ios 7.1 atanapi engké.
  • Cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.