Mendung ngabagéakeun widget sareng nambihan fungsionalitas anyar pikeun CarPlay

mendung

Salah sahiji pamaén podcast pangkolotna di App Store sareng karesep seueur pangguna, éta nembé diénggalan pikeunTambahkeun dukungan kanggo widget layar utama, sababaraha widget anu peryogi ampir sataun pikeun dilaksanakeun ti saprak penampilan di ios 14, tapi langkung saé telat tibatan henteu kantos.

Widget sanés hiji-hijina novelty anu ditawarkeun ku pembaruan panganyarna tina aplikasi ieu kusabab éta ogé nawarkeun kami fungsi anyar pikeun CarPlayFungsi anu henteu aya hubunganana sareng fungsionalitas anyar anu diwanohkeun ku Apple dina sababaraha bulan terakhir tapi pastina dihargaan.

Widget mendung

Saatos pembaruan ieu, Mendung ngamungkinkeun urang milih antara 3 widget, widget anu tiasa urang anggo dina layar utama iPhone sareng iPad kami:

  • Ukuran leutik anu nunjukkeun podcast paling anyar anu urang ngupingkeun.
  • Ukuran sedeng anu nunjukkeun 3 épisode anu pang anyarna anu kami unduh dina aplikasi.
  • Ukuran ageung anu nunjukkeun kami inpormasi ngeunaan 4 épisode anu diunduh anu kami henteu kantos nguping, sareng judul sareng tanggal na.

Salaku tambahan kana widget anyar pikeun layar utama, Overcast ogé parantos ningkat jumlah fungsi anu ditawarkeunna pikeun sadaya pangguna CarPlay, diantarana urang mendakan kontrol kagancangan playback, aksés kana bab, aksés kana épisode anu pang anyarna...

Mendung sayogi kanggo anjeun unduh lengkep gratis sareng kalebet iklan di luhur sareng henteu ngaganggu iraha waé. Upami anjeun hoyong kolaborasi sareng aplikasi éta, anjeun tiasa mayar 10 dolar dina aplikasi kanggo ngaleungitkeun éta sareng ngaksés anu teu sayogi dina fungsi pamayaran.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.